Szerző Téma: Gotham City: Ragadozók  (Megtekintve 137304 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

raveon

• Rózsa
  • *
Re:Gotham City: Ragadozók
« Válasz #200 Dátum: 2011. október 09. - 18:14:24 »
S & B 16-ban volt Vadásznő leírás is.

venom75

• Pókfej
« Válasz #201 Dátum: 2011. október 09. - 18:20:36 »
S & B 16-ban volt Vadásznő leírás is.

Tényleg :cavinton:

Melyik számban volt?
Most nem tudom pontosan.Amikor olvastam ki is akartam írni , de  :cavinton:

Ja, és elégedett vagy az előzetes bunyók erejével? :)
Teljes mértékben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #202 Dátum: 2011. október 09. - 18:22:40 »
Abban látom a különbséget, hogy amíg a Marvel sztorikban vagy ütés-fekszik, vagy robbanás-eltűnik a kép, itt azért premier plánban odavernek. Az az égő husáng a fejre nagyon klasszik.  :D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #203 Dátum: 2011. október 09. - 19:28:29 »
Nekem is bejövős. Nem is emlékeztem , hogy a Superman & Batman képregényben volt Orákulum és Fekete Kanári karakter leírás. Újraolvasáskor meglepetés volt.

Kakete kanári meg a Superman és Batman 47-ben volt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Superman_%C3%A9s_Batman

Sőt Barbara Gordonról is volt jellemzés a Superman és Batman 55-ben!
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 09. - 19:31:40 írta D-TOX »

venom75

• Pókfej
« Válasz #204 Dátum: 2011. október 09. - 19:32:26 »
55. számban Barbara Gordon (Batgirl, a Denevérlány ill. Orákulum)
Csak összehoztuk.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #205 Dátum: 2011. október 09. - 19:52:22 »
Köszi, elolvasom őket. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #206 Dátum: 2011. október 09. - 19:54:28 »
És amit BuB adott neked és kitetted a főoldalra?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #207 Dátum: 2011. október 09. - 19:55:49 »
Mi van velük?

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #208 Dátum: 2011. október 09. - 20:29:44 »
Tetszik az előzetes. Nekem is bejön. Látom, hogy az egyik oldalon lesz egy borító galéria is. Nem is gondoltam, hogy összesen 6 rész lesz egy kötetben.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #209 Dátum: 2011. október 10. - 12:10:57 »
A következő tervezett Deadpool-történet lesz, ami megjelenik. Erre már rákérdeztem: van digitális változata. :)
Az UDON-nál készültek a rajzok, így nem csoda. :) Ott nem is tudom, hogy akad-e olyan rajzoló, aki papírra alkot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #210 Dátum: 2011. október 12. - 13:13:42 »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #211 Dátum: 2011. október 12. - 23:43:38 »
A HálóZsákra kikerült egy négyrészes TPB a Fekete Kanáriról.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #212 Dátum: 2011. október 12. - 23:57:17 »
Az egy jó kis történet. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #213 Dátum: 2011. október 14. - 19:24:09 »
Elhoztam ezt is a nyomdából. Ha láttatok már szép képregényt, apám... sikerült kicsit mélyebb színeket használni, gyönyörű lett. Mindehhez Ed Benes rajzai... kész. :)

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #214 Dátum: 2011. október 16. - 22:02:44 »
Tetszett ez a Gotham City: Ragadozók című kötet.
A dokumentációk meg jó ötlet volt, hogy olyan is volt Fekete Kanáriról és Orákulumról.
Bár az utóbbi esetébe Orákulum azaz Barbara Gordon magyarországi első megjelenése a Superman & Batman 51-nek van írva.
De úgy tudom az első megjelenése a Batman 1. szám - A gyilkos tréfa című történetbe volt.
Ed Benes rajzai tényleg jók. A történet is nagyon jó volt. Volt benne akció, komoly problémák. Batman csak párszor említve volt. De persze ezek a Ragadozók mégis ügyesen tudnak küzdeni a bűnözők ellen.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #215 Dátum: 2011. október 16. - 22:22:10 »
A Batman 1-ben még nem Orákulum volt, csak Barbara Gordon.

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #216 Dátum: 2011. október 18. - 11:30:22 »
Nagyszerű volt ez a kötet, igazából talán jobb is, mint amire számítottam! A legnagyobb erőssége - számomra - hogy az író(nő) nagyszerűen keveri a komolyabb hangvételt a humorral, ezt ritkán sikerül ilyen szinten megoldani. ("Rossz magaviselet miatt korábban szabadultam. ":D :D) Remélem sikeres lesz a sorozat és még sok kötet megjelenhet!
De van néhány dolog ami nem teljesen világos:
Mikor Orákulum magára hagyja Fekete Kanárit a beszélgetésük után, és Dinah ugye elkezd telefonálni hogy leckéket vegyen. Aztán rögtön jön is egy oldal ahol már Batgirllel edz, majd a következő oldalon ismét ott van Fekete Kanári Orákulum óratornyában amikor Vadásznővel beszél aki azt mondja hogy azóta üldözik mióta eljött a szenátortól. Valahogy nem túl logikus, hogy Dinah elugrott edzeni Batgirllel, utána visszament az óratoronyba, közben Orákulum még mindig az étteremben van (bár az éttermi jelenet nem biztos hogy egy időben játszódik a Vadásznő üldözésével, de valószínű). Persze nem fizikai képtelenség hogy mindet beleférjen egy napba, de szerintem az az edzős jelenet Batgirllel nem passzol a többi eseményhez időrendileg.
Aztán meg ahhoz is kisebbfajta csoda kellett hogy Vadásznőt pont arrafelé üldözzék, hogy Orákulum és Fekete Kanári is oda tudjon érni időben.
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 18. - 11:32:32 írta Anathema »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #217 Dátum: 2011. október 18. - 12:38:29 »
Köszi a véleményt, én is úgy gondolom, hogy az egyik legjobb (ha nem A legjobb) Kingpin-könyv jelenleg - különösen sztori szempontjából. Na meg rajz szempontjából is.  :)

Kanári nem ment sehova edzeni, Batgirl jött hozzá az Óratoronyba. Látszik a háttérnél a redőny, meg az egyik fogaskerék. Mondta is telefonon Batgirl, hogy most azonnal ráérne.
Vadásznőt tényleg elég hosszan üldözték, de mondta is az 5. rész elején, hogy az isten háta mögé kellett kimennie a szenátorhoz, vagyis marha messze lehetett.
Utána meg Kanári kérte Vadásznőt, hogy próbálja arra venni az irányt, amerre Orákulum van az étteremben.

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #218 Dátum: 2011. október 18. - 13:27:04 »
Kanári nem ment sehova edzeni, Batgirl jött hozzá az Óratoronyba. Látszik a háttérnél a redőny, meg az egyik fogaskerék. Mondta is telefonon Batgirl, hogy most azonnal ráérne.
Vadásznőt tényleg elég hosszan üldözték, de mondta is az 5. rész elején, hogy az isten háta mögé kellett kimennie a szenátorhoz, vagyis marha messze lehetett.
Utána meg Kanári kérte Vadásznőt, hogy próbálja arra venni az irányt, amerre Orákulum van az étteremben.

Tényleg az eszembe sem jutott hogy Batgirl ment hozzá, így már összeáll a kép. :) Az amúgy OK volt hogy Kanári kérte hogy arra menjen, de neki is időben oda kellett érni időben. Persze ha Orákulum nem ment messzire kajálni akkor nem lehetett nehéz odaérnie.
Rajz szempontjából is nagyon rendben van, bár néha túlságosan is arra ment rá Benes hogy minél több formás női testrészt tudjon mutatni, ami persze férfi szemet gyönyörködtető, de egy kicsit szerintem már túlzás. Sztori szempontjából ha a Veritgokat és az Y-t nem számítjuk akkor tényleg a legjobbak között van a köteteid közül, talán csak a Káosz az ami még nekem ennyire bejön ebből a szempontból.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #219 Dátum: 2011. október 18. - 15:09:34 »
Tételezzük fel, hogy a székkel Orákulum sem ment túl messzire. :)

Hát igen, ha ilyen nőket kell rajzolnia, nem fogta vissza magát. :)