Hát akkor nem vagy képben Kaine, mert Joey Belladonna volt a legutóbbi 2011-es Worship Music albumukon is, és a koncerten is.

Nekem a 2011-es albumuk nagyon bejött, de előtte valóban vagy 20 évig nem csináltak semmit ami értékelhetőt.
A koncert röviden brutális volt (még most is cseng kicsit a fülem).
Nagyjából a régi klasszikus számokat nyomták az Among the Livinges időszakból, és az új albumról párat. Minden őrültség volt, ami egy metál koncerten előfordulhat, Joey rögtön a második szám elött elkezdett rázni egy Hungarian War Dance feliratú hatalmas magyar zászlót, innetől kezdve alig alig állt le a masszív pogózás, így eléggé félre kellett húzódnunk amikor félmeztelen ordító berszörkerek rohantak be a harctérre.
Beladonna hatalmas arc, nagyszerűen értett ahhoz, hogyan hergelje a végsőkig a tömeget ("I want to see a fucking war here!" "Are you ready to get your ass kicked?!"), látszott rajta, hogy rohadtúl élvezi az egészet, és szerencsére a park "őrei" is sokkal megengedőbbek voltak mint máskor.
A zenei oldal is nagyon impresszív volt, a hangosítással nem volt semmi gond (mondtam már, hogy még mindig cseng a fülem?), és mindenki abszolút album minőségben szólt.
A kezdés nekem eléggé fura volt viszont, mert máskor 7-től van előzenekar, ami most nem volt (mi az, nincs most egyetlen friss feltörekvő hazai metál banda sem, aki szívesen játszott volna a lépfene elött?), így majdnem fél kilencig csak sörözgettünk, meg üldögéltünk.
De abszólút megérte várni.