Szerző Téma: Zene  (Megtekintve 213775 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Pádi

• Keselyű
  • **
Re:Zene
« Válasz #580 Dátum: 2016. február 27. - 13:22:50 »

Gondolom csak a linkelt Fat Ed másorban létezik, de annyira jót derültem rajta én is, hogy azóta használom. :lol: Mint ahogyan baráti körünkben a "Hangosabban a k*rva anyádat!" is elterjedt felszólítás volt akkor. :lol: No igen, ezt a poénos videót is régen az MTV gyártotta.

Hát a FurTV még tényleg jó, az is már 10 éves b*sszameg, mostanába már én seláttam hogy mi megy MTV-n, de pár éve még azért egy FurTV-t vagy egy Standalone Complexet megnéztem, zene már csak így ilyen reklámblokk szerűen van a műsorok közé szúrva.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 27. - 13:25:32 írta Pádi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #581 Dátum: 2016. február 27. - 13:31:16 »
Ők nagyjából maradtak annál stílusnál,ami meghatározta őket.Igaz,2000-es évek elejétől azért alattuk is megrezgett a léc.
Én másképp emlékszem rájuk. Hörgős, zúzós metált játszottak. A Trash meg inkább pörgős, kicsit kevésbé, de zúzós, viszont ütemes. Ők nem ilyenek.
Idézet
Fear Factory-t bírod?
Nem ismerem.
Néha belefutottam, unalmasabb nem otthon eltöltött estéken. Zene nincs nagyon rajta, csak ilyen és ehhez hasonló fiatalokat nevelő szándékú (?) műsorok. Borzalmas.
Vicces. Akkor is volt rajta pár ilyen, de azért zömében zene volt.
Idézet
No igen, ezt a poénos videót is régen az MTV gyártotta.
Sőt, azt a kifejezetten vicces Pókember paródiát is Black Jackkel. :)
Idézet
Na most rajzolás közben hallgatom rajzolás közben a Raise your fist and yell-t, és tényleg nagyon frankó.
Abból is a Freedom ment az MTV-n régen, onnan ismerem én is.
Idézet
Azt tudtad, hogy a Last Temptation album borítója és booklete a Sandman-es páros Dave McKean és Niel Gaiman munkája, és kiadtak belőle egy képregényt is?
Nem, ezt nem tudtam.
Idézet
A legutóbbi albumuk a Worship Music is szerintem kifejezetten jól sikerült.
Lehet, hogy meghallgatom, de azért ők sosem voltak a kedvenceim, csak pár szám, vagy lemez tetszett tőlük.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #582 Dátum: 2016. február 27. - 13:54:06 »
kaine!

Nem kukacoskodásból, de szerintem kevered őket valakivel.Tom Araya inkább visítani szokott,mintsem hörögni.  :D
https://hu.wikipedia.org/wiki/Slayer

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #583 Dátum: 2016. február 27. - 17:15:06 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #584 Dátum: 2016. február 27. - 18:10:57 »
kaine!

Nem kukacoskodásból, de szerintem kevered őket valakivel.Tom Araya inkább visítani szokott,mintsem hörögni.  :D
https://hu.wikipedia.org/wiki/Slayer
Az MTV-ben még hörgött.  ;D Videón talán még meg is van valahol.

Köszi, Jester, belehallgatok.
A feléig bírtam, addigra biztosan kiderült, hogy nem ugyanazt hallgatjuk a metálból. :)
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 27. - 20:43:39 írta kaine »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #585 Dátum: 2016. február 27. - 23:38:04 »
Azonnal ásd elő azt a VHS-t!  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #586 Dátum: 2016. február 27. - 23:43:50 »
Más!
Érezd,a világ mozgatórugóját!  8)
Ez úgy,mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY

balogh44

• Thanos
« Válasz #587 Dátum: 2016. február 27. - 23:50:42 »
Bírom, hogy megint divat lett az elektronikus dobok használata, anno a 80-as évek zenéiben is azokat szerettem. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #588 Dátum: 2016. február 27. - 23:52:10 »
A jó nem vész el,csak átalakul.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #589 Dátum: 2016. február 29. - 11:13:03 »
Abból is a Freedom ment az MTV-n régen, onnan ismerem én is.
Igen azt ismertem is, a többit nem. Viszont most elkezdtem innen visszafelé hallgatni a dolgait, és még talán a Constructor (az ez előtti) volt hard rock/heavy metal album, de az is lightosabb, a korábbiak meg inkább art rock, experimental, new wave albumok (mint a DaDa), érdekesek, nem is kifejezetten egyszerűek (ezek azok az albumok, amiknek nem nagyon emlékszik az írására és a felvételeire ;D), de nem annyira kemények. Ez előtt meg a Glam Rock korszak, azt kb. mindenki ismeri.
A 2000-től felfelé meg az industrial időszaka, amitől kezdve ismét rendesen bekeményített. Szóval lehet, hogy pont kifogtad akkoriban a legkeményebb albumát. :D
Vannak jo bandak is, csak valahogy joval kevesbe ismertek. De ez a szivugyem, ugyhogy inkabb linkelek hirtelen egy csomot, hatha valakinek megtetszik valami :)
Köszi, elkezdtem már végighallgatni őket.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 29. - 11:42:27 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #590 Dátum: 2016. február 29. - 13:13:42 »
Idézet
A 2000-től felfelé meg az industrial időszaka, amitől kezdve ismét rendesen bekeményített. Szóval lehet, hogy pont kifogtad akkoriban a legkeményebb albumát. :D

Ha 2000-től kezdődött az Industrial korszak akkor mi a f@szom az a Nine Inch Nails? :lol: A sort tovább folytathatnám olyan neves előadókkal mint KMFDM, Skinny Puppy & Front 242 (bár ez utóbbi inkább EBM). Amire te gondolsz azok inkább az industrial-t a Nu metállal összegyúró zenekarok mint a Coal Chamber, Stabbing Westward, Genitorturers stb ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #591 Dátum: 2016. február 29. - 14:04:18 »
Amire én gondolok az az amit leírtam, hogy 2000-től kezdődött Alice Cooper industrial korszaka. Ja és f@szom... ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 29. - 15:57:36 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #592 Dátum: 2016. február 29. - 14:28:51 »
Neki volt olyanja? Én csak a régi munkáit ismerem az újat nem,de általában ha valaki a RNR szakmában industrial-ra vált, azt szabály szerűen megkövezik a rajongók xD Úgy mint anno a Paradise Lost-ot mikor átváltottak Depeche Mode-ba.

Todd

• Pókfej
« Válasz #593 Dátum: 2016. február 29. - 15:37:36 »
Nála is nyilván ez egy ilyen hard rock, industrial metal keverék műfaj volt, de nekem kifejezetten tetszett. Csak lehetett némi sikere, mert több ilyen albumot is csinált.
https://www.youtube.com/watch?v=citjzUIyfl4
https://www.youtube.com/watch?v=rY8qlHcSFpg
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 29. - 15:57:11 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #594 Dátum: 2016. február 29. - 16:04:03 »
Minden bizonnyal azért lett sikere, mert ügyesen keverte a két műfajt. Most épp az általad linkelt Sex,Death and Money című számát hallgatom és mint alternatív metál rajongó azt kell mondjam Alice-nek jól áll a modernizálás ^^
Én a Paradise Lost művészibb éráját is nagyon szerettem,de mivel ők nem mint altermetál banda kezdték, ezért mást se kaptak a rajongóktól mint negatív visszajelzések garmadáját. Kár, mert az úgynevezett "eredeti" PL nem tartozik a kedvenceim közé.

Todd

• Pókfej
« Válasz #595 Dátum: 2016. február 29. - 16:11:29 »
Akkor majd hallgasd meg a Brutal Planet, Dragontown és Along Came a Spider albumait.
Egyébként marha nagyra becsülöm, mikor egy ennyi idős ember képes reagálni a modern trendekre, ahelyett, hogy sírna a feje, hogy "bezzeg a mi időnkben".
Paradis Lostot nem ismerem, de majd rájuk keresek.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #596 Dátum: 2016. február 29. - 16:21:33 »
Az ilyen jó fej előadókat én is ezerszer többre értékelem mint a változni képtelen fanyalgó metál arcokat. Jó példa erre Zakk Wylde aki mást se csinált a 2000-es években csak folyton szapulta az akkori new metálos bandákat :roll: Szerintem inkább legyen valaki merész és próbálkozzon valami újdonsággal, mintsem AC/DC-vé váljon és 30 évig egyfolytában ugyanazt nyomja...

https://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4
https://www.youtube.com/watch?v=df6Y-CF8ZcU

Todd

• Pókfej
« Válasz #597 Dátum: 2016. február 29. - 17:58:17 »
Ez a Paradise Lost kifejezetten jónak tűnik. :D
Most az egész Symbol Of Life albumot végighallgatom.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 29. - 18:07:42 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #598 Dátum: 2016. február 29. - 18:10:55 »
Ó nekem az a kedvenc albumom tőlük :D Ha végeztél a Symbol-lal kezd el a Draconian Times-t, hidd el abban sem fogsz csalódni!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #599 Dátum: 2016. február 29. - 21:42:05 »
Hát az a legendás albumuk. :)
Utána a kövi még oké volt, aztán jött a DM.