Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685031 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3500 Dátum: 2015. március 12. - 13:11:11 »
A Marvel és a DC, illetve a kilencvenes évek Image-e ipari (szó szerint) méretekben lopott figurákat, csapatokat és egész sztorivonalakat egymástól, szóval ez eléggé megszokott.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3501 Dátum: 2015. március 12. - 13:17:34 »
Scott Snyder azt nyilatkozta az új Batmanről hogy az új alapfelállás az 50. számig tart és utána jön majd valami még durvább... engem nem zavar a robot nyuszi.. meglehet ez lesz a sorozat Superior Spider-man-je....

Az E2 Earths End és a Futures and Március végéig tart (valószínűleg az E2 Society és a Batman Beyond fogja majd részben továbbvinni a fonalakat.) Utána 2 hónap randomság és Júnisustól vége a New 52 mint marketing koncepciónak (kb mint ahogy a Mervel Now elindult) A kiadói álláspont az hogy az új huszonvalahány sorozat inkább a kánonra fogaj helyezni a hangsúlyt mint a közös kontinuitásra ...jelentsen bármit is ez...  szóval lehet hogy a mostani heti sorozatok is a Countdown(amit gyorsan retconált az event amit fel kellett volna vezetnie) sorsára jutnak és gyorsan el lesznek felejtve. Egyedül a Batman Eternalból merült fel eddig a második szezon...

Az Image-es lopásoknál a legszebb Ron Liefeld munkássága.. szerintem nincs olyan népszerű X-men amit nem fénymásolt volna le egy saját képregénybe... Az érdekes az hogy némi professzionális közreműködéssel ezekből a másolt figurákból i elég minőségi dolgokat lehet kihozni .Lásd pl Supreme (Alan Moore és Warren Ellis újraértelmezése) és Prophet (Brandom Graham agymenése).

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3502 Dátum: 2015. március 12. - 13:44:26 »
Viszont ez a Batman Eternal... Lement 49/52 szám és még sehol a főgenya. Mibe fogadunk, hogy úgy lesz vége az 52. számnak, hogy "End of Part 1"? :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3503 Dátum: 2015. március 12. - 18:27:25 »
Istenem végre egy normális Wonder Woman jelmez!!! :oh: Biztosan az új status quo végett cserélik le a karakterek eddigi gúnyáit,de én a helyükben már az Új 52-t is ezzel a ruhával kezdtem volna.

Sajnos ugyanez nem mondható el Supiról és Batmanről... :roll:

Komolyan mondom az acél nyúl outfit egyre rosszabbul fest xD

BuB: Azt nem mondanám,hogy érdemes elkezdni a Föld 2-t, mert az is olyasmi mint a Futures End,hogy kismillió részből áll és az epizódok színvonala nem mondható épp kiemelkedőnek. Nyilván a Futures-nél valamivel jobb,de én csak azért nem hagytam még abba, mert a karakterek vívódása és kétségbeesett küzdelme megfogott. Meg persze a személyiségük! Szerencsére a világvége sztori ebbe a hónapban véget ér és utána már csak a Convergence-t kell olvasnom :)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3504 Dátum: 2015. március 12. - 19:06:29 »
Meddig tart még ez a  ˝New 52 ˝mánia  :headscratch:  .Ahogy már mondtam kb 2011 óta megy úgyhogy  már nem új .   52 is csak azért  mert néhány sorozat  heti meg jelenésű , vagyis 52 szám  jelenik meg belőle évente . Meg még anno 2011-ben lehet , hogy tényleg 52 DC címet újítottak meg . De szerintem azokból már néhányat meg szüntettek . És ugye ha azóta néhány cím és sorozat véget ért , mára már  nem is 52 , hanem kevesebb .Elvileg talán tényleg 52  féle   DC párhuzamos Föld létezik .   DE.....  a Végtelen Válságban  is csak  kb 10 más-más valóságot járnak be  . 10 Föld közt vándorolnak ide-oda. Még a sorszámuk is meg van.   Ha jól tudom pl   a 19es,  23as, 41es,  44es, stb Földeken történek az események .    Vannak köztük élég érdekesek is . Mondjuk  a Steampunk   ,  gőzgépek gázlámpák világa .   Aztán ahol a robot szuperhősök  otthona.    Talán csak a Convegence történetben szerepel majd mind az 52  különböző  világból származó kupola város. .   KÉRDÉS .tényleg meg van -e még mind az 52.   2011ben  újra indított képregény sorozat . És kb hány olyan Föld van ami számozva van és szerepelt is a helyszínek közt   :nemtudom: .Ahogy mondtam   hogy én nagyjából azt  a tízet  számoltam  meg , amit felsoroltam . Gondolom a Multíverzumokat bemutató újságokban le is írják őket . Néhány olyan amiről már halottam hogy lesz a Vérhold nevű mesterséges bolygón .Pl a  visszatérő Zsebuniverzum , a  2011 előtti DC világ kisebb eltérésekkel . Itt szerepel majd Acél , Superboy , ha jól tudom az az eltérés hogy itt Superman nem tért vissza miután Végítélet \Ítéletnap  meg ölte . Ezért is  van meg az emlék műve . Én vissza adnám Superboy barátnőjét Tana Moon-t  . Akkor lesznek   még a 40-es évekbeli Igazság Társaság tagjai .Vagyis az Igazság Liga öse . A 2011ben   indult new 52  sorozat az  hogy évente 52 szer is jelenik meg , vagyis hetente egy-egy Futures End, és World´s End, Injustice , számot  ad ki a DC . Igy még ki jőn az 52-es  .De   a  párhuzamos  világok  száma  szerintem NEM ADJÁK ki 52 féle Föld válzozatott .  Talán   csak 10-et vagy 40 -et igen .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 12. - 22:19:02 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

BuB

• Pókfej
« Válasz #3505 Dátum: 2015. március 12. - 21:43:47 »
Háá, épp most láttam a Csodanő új ruháját, meseszép  :oh:

Csak ezek a kések furik, de a ruci végre egy harcost idéz, és nem egy sztiptíztáncost...

Hát ez az acél Bats ruha meg... még a kinézet nem is lenne arossz... de azok a fülek... tök értelmetlen, hogy ennek most mi értelme volt... oks, hogy ez a batman nem fog lopakodni, mert ebben nem lehet, de bárhova menne, azok a fülek mindenhova beakadnának...  :-\

He, és akkor ezek szerint az Eternal jól teljesített? Pedig azt is húzták rendesen... he és már csak 3 rész van hátra? Bakker, hol van az a jelenet, amivel az első indult? Ezt rohadtul összecsapják... vagy az utsó rész dupla hosszúságú lesz...?

Hm, azért ez a Finch Ww elgondolkodtatott? Ennyire jó a cucc a kezük alatt, hogy még mindig ők tolják? AZért Finch nem a legjobb író...
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 12. - 21:45:57 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #3506 Dátum: 2015. március 13. - 09:16:36 »
Ha, a többiek se maradnak ki:

Villám is kicsit megújult, de maradt pár dolog a new52-es dizájnból, deeee rengeteg elem meg a sorozatos Villám ruháját idézi (nem tom, váltanak a sorozat dizájnra, tök jó, de ha jön a film, akkor meg arra fognak majd? )

Íjász bá:

Se rossz, hát a jellegzetes szakáll ismét elmaradt, de a borosta ismét sorozatos, és végre elhagyta azta a hülye szemüveget is. Nekem kicsit Smallvilles amúgy... a mellén a logo pedig kifejezetten zavar... soha nem volt neki jele... miért raktak most mégis? (legalábbis innen nézve nagyon úgy tűnik, hogy kapunk egy nyíl (?) hegyet a mellére...)

Supika meg dobta a csili vili göncét, amit Romita most alkotott újra... helyette visszakapjuk a legelső New52 rucit... kurtára nem értem, hogy miért...?  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 13. - 09:18:15 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3507 Dátum: 2015. március 13. - 10:38:26 »
Nos ez érdekes, mert Villám tényleg hajaz a sorozatbeli kosztümre,de szerencsére ott még nem tartunk,hogy azt a béna cuccot húzza magára! Zöld íjász új kinézete pompás, bár nekem a New 52 szerelése is tetszett és igazából rajta tényleg nem értem minek változtattak főleg ilyen értelmetlen dolgokat mint saját logót a mellkasára :roll: A szakáll elhagyása mellesleg bejön,de azt a hülye farsangi álarcot is leműthették volna az arcáról ennyi erővel. A legnagyobb WTF mind között Superman hétköznapias outfit-je aminek megint semmi értelme nem volt, mert egyrészt nagyon semmitmondóan fest benne Clark, másrészt az Új 52-es nanotech jelmeze remekül lett modernizálva, úgyhogy fogalmam sincs miért kukázták most hirtelen azt a dizájnt -.-

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3508 Dátum: 2015. március 13. - 14:16:52 »
Elméletileg a póló-farmer dizájn Supermannek egy olyan történethez lesz most amiben elvesztette az ereje egy részét  a villanós ereje egy újabb használata után... (amivel valszeg kipurcant ment a Batam által adott új ruha is amit JRJR talált ki...). én csak a köpenyt hiányolom...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3509 Dátum: 2015. március 13. - 15:53:42 »
Na ja, meg minek van a kezén az a rongy darab? Védené a kézfejét? Akko rmiért nem egy kesztyűt használ?
Meg attól, hogy elveszti az erejét, máris lecseréli a ruciját ?  ;D de attól a jel megmarad a mellkhasán...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3510 Dátum: 2015. március 13. - 17:16:12 »
Most épp az történik,hogy a DC-nél rohamtempóban dolgoznak a Convergence utáni status quo-n és úgy látszik annyira rohannak,hogy közben elfelejtenek jó döntéseket hozni :lol: Ha már Supi elveszti az erejét miért nem kap inkább egy testpáncélt vagy valami speciális öltözéket amivel képes az erejét szinten tartani és feltölteni magát? Sokkal érdekesebb sztorikat lehetne ebből kihozni mint a lestrapált utcai bunyós Supermanből :roll:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3511 Dátum: 2015. március 13. - 18:05:55 »
Hát, Superman eléggé Outdoor-ra vette a figurát.Nem különb egy mezei civiltől.
Ilyet a Szinva-teraszon is látni.  ;D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3512 Dátum: 2015. március 13. - 18:33:34 »
Na akkor  ezért   kár volt neki újabb erőt adni , ha használata után hétköznapi emberé válik .     :stupid:  Vagyis ha használja a tűzcsóva képességet egy napra olyan lesz mint mi átlag emberek .   Azt hiszem hogy erről Batman világosította fel .

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3513 Dátum: 2015. március 13. - 19:49:31 »
Baromság volt újabb képességet adni neki, mikor így is túl erős már :roll: Inkább elvenni kellett volna tőle, mert az pl sokkal izgalmasabbá tenné a karaktert mint a tuningolás! A DC pontosan ezekbe az agyatlan túlzásokba fog belebukni, és már alig várom,hogy megint egy újabb reboot-tal álljanak elő...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3514 Dátum: 2015. március 13. - 19:54:14 »
De hát akkor most megkapod, elveszik a képességeit.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3515 Dátum: 2015. március 13. - 20:46:40 »
Jó,de b*zdmeg ne az egészet! ;D Csak az olyan apróságokat mint a röntgen látás és szuper hallás. Plusz esetleg még a sebezhetetlenségén kéne módosítani,hogy az eddigieknél könnyebben sérüljön. That's all :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3516 Dátum: 2015. március 13. - 21:32:55 »
Itt az "All-New" Batman borítója a Convergence után :D

Ez szörnyű, mintha lekoppintották volna a robotokat az NGE-ből. Én nagyon szeretem az animéket/mangákat, de Batmanhoz ez nagyon gáz :S.

Post Convergence JSA

Az is igen szánalmas már a DC-nél, hogy ilyen izlésficamos agyonbarmolt karakterdesigneket csinálnak :S. Ha csak tized annyi energiát fektetnének a történetekbe, mint a karakterek kinézeteinek a kifacsarására, már akkor zseniális korszak lenne...

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3517 Dátum: 2015. március 13. - 21:44:03 »
Ö,remélem hogy NEM a Marvelt akarják megint majmolni .Hisz Rozsomákkal ez volt , elvesztett képesség majd kampec. Hát ha  a DC  is nagyjából ugyan ezt akarják előadni DC változatban akkor  :violent:  . Néha még a címeket is másolják .Mert a DC-nél és a Marvel -nél is volt Infinty sorozat .A Marvelnél egy hatrészes mini volt.  Thanossal és a többiekkel    nagyjából   2011 körül  .A DC nél  Infinite   inc. egy újabb sorozata  kb 12 résszel valamikor   2009 körül .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 14. - 11:40:36 írta Zöldlámpás »

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3518 Dátum: 2015. március 15. - 03:20:28 »
Elméletileg olyan erős lesz amint a Morrison féle Action Comics 1 ben.. (és mint az eredeti Action comics 1 ben) tehát erős lesz gyors és relative sebezhetetlen + nagyokat tud ugrani... minden más elméletileg átmenetileg off... a ruha amúgy ott is ilyesmi volt... amit Batman adott az valószínüleg  meg fog semmisülini és mivel ebben a verzióban Clark csinálja a maga ruháját a póló farmer a legolcsóbb eldobható verzió.. Gondolom előbb-utóbb talál majd egy szabót aki hajlandó ellátni egy garnitűra ruhával ( a Semices képregényekben mintha lett volna valami ilyesmi )...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3519 Dátum: 2015. március 15. - 10:39:20 »
Elméletileg olyan erős lesz amint a Morrison féle Action Comics 1 ben.. (és mint az eredeti Action comics 1 ben) tehát erős lesz gyors és relative sebezhetetlen + nagyokat tud ugrani... minden más elméletileg átmenetileg off... a ruha amúgy ott is ilyesmi volt... amit Batman adott az valószínüleg  meg fog semmisülini és mivel ebben a verzióban Clark csinálja a maga ruháját a póló farmer a legolcsóbb eldobható verzió.. Gondolom előbb-utóbb talál majd egy szabót aki hajlandó ellátni egy garnitűra ruhával ( a Semices képregényekben mintha lett volna valami ilyesmi )...

Pont ezen agyaltam,hogy mi van ha az alapkoncepciót veszik újra elő és lám, bejött a megérzésem! :D Amúgy ebben a pólóban és farmerban olyan mint Luke Cage vagyis emberfeletti,de azért vannak korlátai. Kár,hogy csak átmeneti ez a status quo, mert én szívesebben olvasnék egy olyan Superman-t aki földhözragadtabb mint ezt a Super Flare-es ökörséget :roll: