Erről jut eszembe: Nagyon-nagyon csúnya dologra készülök, és félek, hogy a pokolra kerülök érte. De hát mi másért kárhozik el az ember, mint kapzsiságért, az anyagi haszonért?
Az 50%-os Watchmen akciót már nem tudom kihagyni, veszek még egy példányt Moore remekművéből, és bár tudom, hogy az üzletben vásárolva is érvényes rá az akció, én maradok a kényelmes rendelésnél. ÍGy viszont, hogy ne legyen postaköltségem, rendelnem kell még mellé valamit (hát igen, így vetetnek meg olyasmit is az emberrel, amit nem feltétlenül akar

) és olyasmire esett a választásom, amivel régóta szemezgetek, mert iszonyat jókat olvastam róla mindenhol, és ha van valami, ami a kedvenc műfajom a posztapokaliptikus sci-fi után az a pszichothriller, esetleg valami krimivel vegyítve. Nos, a Death Note MANGA!!!!

ennek a kritériumnak tökéletesen megfelel.

Úgyhogy megrendelem az egész sorozatot, felrúgván gerinctelen módon azon elveimet, hogy mangát nem olvasok.
MOndjuk a mangáktól engem a mangás emberek visszataszító viselkedése, meg az a tipikus japán rajzstílus taszított mindig, de ahogy néztem a scan-ek alapján ennek a Death Note-nak még egész fogyasztható, viszonylag európaias rajzai vannak.
Remélem valaha is megbocsájtja ezt nekem az Úr. God help us all.