Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 692447 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2040 Dátum: 2010. október 15. - 15:58:44 »
Nekem még müxik, szerencsére.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2041 Dátum: 2010. október 16. - 23:57:30 »
Voltam ma a Pecsában a bolhán, és vettem pár képregényt. :) Nagy újdonság számomra egy ausztrál Pókember képregény (onnan még nem volt Pókemberem). 11-es szám, 1.25 dollár, 1986-ban jelent meg és elég érdekes. A borítója pontosan ugyanolyan lepú, mint a belív (ilyet már láttam németben), 32 oldalas, mint régen a miénk, és 1 Amazing sztori van benne (megjelent magyarul is, Vészmanós), plusz egy Spidey Super Stories rész.
A hátulján meg Madonna.  ;D

Vettem továbbá 89 darab régi Pajtást 65-72-ig a benne lévő ff Pifek, Pifuk miatt. Ez nem véletlen volt, a börzén dumáltam meg valakivel, ezért mentem ki.  :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2042 Dátum: 2010. október 17. - 13:35:16 »
Én meg ma voltam Pecsában. :D Német és egyéb nyelvű képregényeket akartam cserélni CsodaPók v1-es részekre, de nem sikerült, az árus hallani sem akart róla. :( Vettem egy Újvilág X-Men 26-ot (a végéről már csak ez hiányzott, még kell az elejéről pár rész), és egy CsodaPók v1 8-at. Nem volt olcsó, de ezekre már rég vadászok.
Tomi, téged esetleg nem érdekelnek német Pókemberek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2043 Dátum: 2010. október 17. - 13:37:16 »
Szerintem nem, de azért vetnék rájuk egy pillantást. Néhány nekem is van, amiktől nem válnék meg.
Én is láttam kinn a magyar Pókokat, 600-at kértek darabjukért, pedig elég viseltesek voltak.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2044 Dátum: 2010. október 17. - 13:39:17 »
Akkor az jó, ha majd lefotózom őket, és elküldöm priviben?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2045 Dátum: 2010. október 17. - 20:45:58 »
Abszolút.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2046 Dátum: 2010. október 25. - 08:56:44 »
Megvettem a Klasszikusok Képregényben c. sorozat első két számát ( Robinson Crusoe , Alice Csodaországban),az első ( Robinson )nagyon tetszett , szépen van megrajzolva és a történet is elég szépen kidolgozott. A másik ( Alice )rajzilag nekem nem igazán jön be , történetileg mennyire hű , azt majd ha lányom elolvassa.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2047 Dátum: 2010. október 31. - 12:33:34 »
:happysilver:

http://www.kepregeny.net/stephen-king-a-setet-torony-2/

Setét Torony 2 -november eleje
Hellboy 2 – november közepe/vége
Sandman 3 – december/Hungarocomix

Bár a Sandmannek még mindig nem álltam neki.  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2048 Dátum: 2010. november 01. - 08:21:01 »
Én is így vagyok vele, kissé eltántorít a magas ára.
A Hellboy-t viszont tuti, hogy minnél hamarabb begyüjtöm.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2049 Dátum: 2010. november 01. - 10:01:12 »
Szerintem simán megéri.
Nálam a Sandman az amit a legjobban várok a három közül. A Setét Torony regényeket elkezdtem olvasni, de képtelen voltam átrágni magam az első köteten. Nagyon nem jött be, így a képregénnyel se próbálkozom.
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 01. - 14:40:34 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Todd

• Pókfej
« Válasz #2050 Dátum: 2010. november 01. - 10:24:04 »
Nekem a képregény rohadtul tetszett.
Megjelenésben a legszebb magyar kötet, történetben pedig igazi klasszikus fantasy mese, némi post apokaliptikus köritéssel, úgyhogy ilyen szempontból is bejött.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2051 Dátum: 2010. november 01. - 11:06:53 »
Meg kell várni a Cart. akciókat, én is akkor szoktam megvenni őket.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2052 Dátum: 2010. november 01. - 11:49:36 »
Így van ! :bravo: Az első aki észreveszi úgyis mndig leadja a drótot. szal érdemes megvárni nagyon, úgy már elfogadható az ára ezeknek a köteteknek is.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2053 Dátum: 2010. november 01. - 14:40:09 »
Azért remélem nem mindenki az akciókra hajt, mert akkor nem fenyeget az a veszély, hogy kijön magyarul a teljes sorozat. :drying:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2054 Dátum: 2010. november 01. - 17:52:54 »
Azért ne keverjük össze a kiskiadókat a nagyobbakkal. 

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2055 Dátum: 2010. november 01. - 18:23:05 »
Nem is akartam. Egy kis kiadónál a gyengén teljesítő kiadvány hazavághatja az egész boltot, míg egy nagynál "csak" az adott termék kadását lehetetleníti el. Azért a nagyok sem önmaguk ellenségei (pl.: Intercom). Ha látják, hogy nem megy, akkor biztos ki tudják hozni nullszaldósra az ilyen-olyan eladási kompenzációkkal, de az tuti, hogy nem fognak olyan termékbe pénzt tenni, amin csak az akciókkor lehet túladni.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2056 Dátum: 2010. november 01. - 21:59:23 »
Killingjoke-kal sajnos egyet kell értenem. A probléma az, hogyha mindenki a nagy akciókra fog várni, egy idő után nem lesz senki sem, aki veszi a köteteket.
Ugye láttuk, hogy évente kb. 1-szer (vagy 2-szer?) vannak ilyen 40%-os akciók, sőt idén a régebbi Cartha-kötetekre 50% is volt! Lehet, ha tovább várnánk a 60%-ot is elérnénk?
Félre ne értsetek, nem azt akarom mondani, hogy én kipengetném minden fajta gond nélkül XY Cartha-képregény teljes árát, mert tényleg drága volna, ha 100%-os áron vennénk azokat.
Viszont ez idővel visszaüthet, legyen szó akár kiskiadóról, akár nagyról.
A "nagyok" sem hiszem, hogy az idők végezetéig olyan dolgokba fogják önteni a pénzüket, amik nem igazán vagy csak egyre hosszabb idő alatt térülnek meg.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2057 Dátum: 2010. november 02. - 07:28:10 »
De abból sem érdemes kiindulni hogy Magyarországon mindenki az Alexandra Carta akciójára vár, szerintem nagyon sokan nem tudnak róla.
Ami a heti akciókat illeti mindig 40% volt csak a válság óta lett 35%, a bookline is visszavett az eksönjeiből sajnos.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2058 Dátum: 2010. november 02. - 15:57:43 »
Én értem, mit akartok mondani, de itt a válasz: Amilyen áron futnak, nekem maximum a Sandman érné meg. Azt megvenném akkor is talán, ha nem lennének C. akciók, a Hellboy-t, vagy A setét tornyot viszont biztosan nem. Így, akcióval azt mondom, hogy adok érte ennyit, de ezek nélkül  meg sem venném, nekem nem érnek annyit. Most akkor döntse el a kiadó, melyik éri meg neki jobban: Vagy megveszem teljes áron a Sandmant, mást meg nem, vagy megveszem mindhárom kötetet, de jelentős kedvezménnyel.

Szerintem ezért (is) vannak ezek az akciók, mert számolnak rá a kiadók, hogy a nagy fanatikusok úgysem tudnak várni fél évet hogy megvegyék a magyar kiadást, így megveszik teljes áron, vagy x kedvezménnyel a börzéken, viszont van több olyan ember, mint én, aki azt mondja, hogy annyit nem ér neki a dolog, amennyi rá van írva, viszont 40%-os kedvezménnyel viszont már megvásárolja.
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 02. - 16:00:21 írta pepo05 »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2059 Dátum: 2010. november 02. - 18:43:43 »
:bravo: