Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685640 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2100 Dátum: 2010. november 27. - 11:19:39 »
Most komolyan ilyen "képregények" fognak megjelenni jövőre??? Hirtelen el sem akarom hinni  :ohmy:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2101 Dátum: 2010. november 27. - 15:40:36 »
A vég kezdete.

Inkább a kezdet vége. Innen már csak lefelé van a magyar képregény kiadásnak. Szerencsére itt van a mi erős bástyánk, Bástya elvtárs, a háromfejű Panninival is megküzdő Tomi.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2102 Dátum: 2010. november 27. - 15:44:51 »
A kérdés már csak az hogy vajon melyikük kerül ki győztesen a csatából? Mert ha Tomi veszít azzal mi is megszívjuk elég rendesen hiszen onnantól kezdve nem lesznek Marvel képregények...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2103 Dátum: 2010. november 27. - 16:27:41 »
Dehogynem, a Semictől.
Ez a Smallville könyv megvan nekem, valami 2500-ért vettem meg régen.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2104 Dátum: 2010. november 27. - 16:33:39 »
Nekem is megvan és én is 500ft ért vettem.Szerintem elég jó kis könyv , de ráférne már egy újabb verzió.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2105 Dátum: 2010. november 27. - 16:50:22 »
Dehogynem, a Semictől.

Azért ezt te sem gondolod komolyan  :lol: Ők jelenleg Marvel ügyben csak a Punny Parker-t tudják felmutatni azt is gyatra minőségben! Te legalább kiadsz mást is Marvelen belül+ehhez jönnek még az egyéb kiadótól származó könyvek  8)

A Semic véleményem szerint soha a büdös életben nem fog téged utolérni. Főleg a mostani helyzetüket nézve  :drying:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2106 Dátum: 2010. november 27. - 17:30:58 »
Szerintem nem kell tragikusan felfogni, ha most a Panini sz*rakszik.
Max 1 évig Kaine egy kis szünetet tart Marvel-fronton, kiad pár más dolgot, más kiadóktól.
Ha meg elvonul ez a Thor és Amerika kapitány-hullám, -vonal akkor meg újra jelentkezik majd a Panininél.
Ha esetleg jön majd egy új Vasember-film, akkor ott már be tud vállalni egy Vasemberes-kötetet  :D . Feltéve ha nem baltázzák el újra...
De reméljük azért nem valami ehhez hasonló verzió fog bekövetkezni.

Dehogynem, a Semictől.

Azért ezt te sem gondolod komolyan  :lol: Ők jelenleg Marvel ügyben csak a Punny Parker-t tudják felmutatni azt is gyatra minőségben! Te legalább kiadsz mást is Marvelen belül+ehhez jönnek még az egyéb kiadótól származó könyvek  8)

A Semic véleményem szerint soha a büdös életben nem fog téged utolérni. Főleg a mostani helyzetüket nézve  :drying:

Főleg úgy, hogy a Semic nem is ad ki könyveket, mert füzetekben nyomul. Kit-mit kéne utólérniük? Ez a példád olyan volt, mintha a krumplit a káposztához hasonlítanád. Egyébként meg várjuk még meg, hogy mi lesz a Semiccel. Lehet, hogy nem is az Ultimate-vonallal mennek tovább jövőre.
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 27. - 17:51:09 írta D-TOX »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2107 Dátum: 2010. november 27. - 17:49:53 »
Persze hogy nem adnak ki könyveket ezt én is tudom mindössze arra akartam rávilágítani hogy az ő termékeik finoman szólva sem valami minőségiek! Lehetséges hogy nem Ultimate Pókot fognak jövőre kiadni,de így is úgy is Pókember lesz az csak legfeljebb a 616-os változatból.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2108 Dátum: 2010. november 27. - 17:58:50 »
Hát a történetek színvonalával, történetestül, rajzolóstul kezdve nem nagyon tudnak mit kezdeni (ez a Marvel sara). A különféle nyomdahibákról meg szerintem felesleges újfent vitát indítani.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2109 Dátum: 2010. november 27. - 19:28:23 »
Max 1 évig Kaine egy kis szünetet tart Marvel-fronton, kiad pár más dolgot, más kiadóktól.
Ja, kipróbálok valami mangát végre.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2110 Dátum: 2010. november 27. - 19:44:12 »

Bár annak végre biztosan visszajönne az ára.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2111 Dátum: 2010. november 27. - 20:06:11 »
Neeeeeeeeeee csak mangát ne  :o Különben is ez a Fumax reszortja ez a kiadó meg maradjon a szokásos cuccoknál vagyis az amcsi képregényeknél  8)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2112 Dátum: 2010. november 27. - 20:23:19 »
Ja, kipróbálok valami mangát végre.  ;D

Pedig nem olyan rossz ötlet  :D.  Elvileg ugye azt mondják, hogy a mangák gyorsabban megtérülnek. És mondjuk ha éppen beletrafálnál valami aranybányába, akkor az esetleges nyereségből finanszírozni tudnál 1-2 Thort  :D, Amerika kapitányt  :D, Deadpoolt  :D vagy mondjuk Captain Marvelt  :D. Egy kasszasiker, egy bukta és legalább nullszaldós vagy.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2113 Dátum: 2010. november 28. - 01:15:02 »
a mangafan kiadó már kiad minden híresebb mangát nem hiszem hogy a fumaxnál jól mennének ezek a neve sincs mangák, amik miatt Ben is felesküszött a kiírtásukra. :hehe:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2114 Dátum: 2010. november 28. - 11:07:13 »
Pedig elvileg ahogy látom idén eddig 6-7 db mangát adott ki a FUMAX, + 1 Sin City kötetet. Ja és 1-2 cím már a többedik számot éli meg. Koránt sem biztos az a gyenge fogyás.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2115 Dátum: 2010. november 28. - 12:47:57 »
Amikor a nagy bevásárló hálózatok 300ft ért vesztegetik a mangákat, nem hiszem , hogy nagyon megérte volna kiadni őket.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2116 Dátum: 2010. november 28. - 13:46:23 »
Manga helyett inkább valami fantasy kéne, mert az alig, vagy egyátalán nincs itthon!
Ez pl. One-Shot:

http://www.comicvine.com/frank-frazettas-swamp-demon-swamp-demon/37-193233/

Meztelen nénik, véres kaszabolások, démonok, nyami! ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2117 Dátum: 2010. november 28. - 13:57:01 »
A Vampirella után ez a műfaj nem is áll távol Kaine-től.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2118 Dátum: 2010. november 28. - 16:54:34 »
A Vampirella után ez a műfaj nem is áll távol Kaine-től.

Az az igazság, hogy én örülnék, ha Tomi és a Kingpin fő csapásiránya maradna a Marvel szuperhősöknél.  :uhoh:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2119 Dátum: 2010. november 28. - 17:17:56 »
Amikor a nagy bevásárló hálózatok 300ft ért vesztegetik a mangákat, nem hiszem , hogy nagyon megérte volna kiadni őket.

Én csak olyan mangákat láttam 300Ft-ra leárazva, amiket nem mostanság, hanem több évvel ezelőtt adtak ki.
Tehát a nagy manga-rajongók valószínűleg már több évvel ezelőtt bezsákolták ezeket a cuccokat. És szerintem többségük már rég visszahozta a befektetett tőkét.
Nagy valószínűséggel azért ilyen olcsóak ezek a "régi" címek, mert meg akar szabadulni tőlük a kiadója, ne kelljen raktározni, készletezni stb. Na meg e mellett jó reklám is ez a kiadónak, mert esetleg olyanok is megveszik a mangákat, akik a büdős életbe nem vettek volna egyet sem. Ez meg később további vásárlókat hozhat majd a konyhára.