Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 683837 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2300 Dátum: 2011. március 23. - 22:38:25 »
Na összességében tetszik a film, van benne néhány elég brutál rész :skullbones: Leginkább a főszereplő lány jött be. :)
Tejet kérek! Csokisat!

venom75

• Pókfej
« Válasz #2301 Dátum: 2011. március 24. - 07:05:49 »
Én is láttam , de nekem sem nyerte el  a tetszésemet annak ellenére , hogy én kimondottan szeretem a horror filmeket.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2302 Dátum: 2011. március 24. - 08:18:14 »
Hát erre a filmre elég nehéz is azt mondani, hogy szereti az ember, meg hogy tetszik, mert nincs sok szeretnivaló benne, az tuti.
Max a főszereplő csaj.
Na összességében tetszik a film, van benne néhány elég brutál rész :skullbones: Leginkább a főszereplő lány jött be. :)
Hanyadik résszel kezdted?
Ha az 1-el, akkor nézd még meg a 2.-at, az a legbetegebb film, amit eddig láttam.
De abban is még ugyanaz a kiscsaj van.
Ja meg még a Pokolról Pokolra alcímmel eláttott részt, az egy kifejezetten intelligens thriller (és igen, ebben is benne van a kiscsaj, csak itt már felnőtt, érdekes, hogy azok lettek a jobb részek, amikben ő szerepelt). A többit nyugodtan hagyhatod a fenébe, nem sokról maradsz le.
Ezen kívűl még a 3. 4.-et láttam, de azok tényleg egy szinten vannak bármelyik b kategóriás slasherrel.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #2303 Dátum: 2011. március 24. - 09:11:39 »
Gondolom, ugyanazt, amit a Rémálom az Elm utcában-sorozaton, a Péntek 13-szériában, a kismilliárd Fűrész-filmben vagy akár a Sikoly-trilógiában (amit kész csoda, hogy nem folytattak azóta sem).

Sikoly 4 premier: 2011. április 14.
Sőt, ha minden igaz, már tervezgetik az 5. részt.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2304 Dátum: 2011. március 24. - 09:17:52 »
Na, hát mondom én. PG-13-as Elm utca után én már nem csodálkozom semmin. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #2305 Dátum: 2011. március 24. - 09:25:31 »
De ez legalább R besorolást kapott.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2306 Dátum: 2011. március 24. - 09:29:05 »
Nézzetek be a filmesbe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2307 Dátum: 2011. március 24. - 10:25:00 »
Ja meg még a Pokolról Pokolra alcímmel eláttott részt, az egy kifejezetten intelligens thriller (és igen, ebben is benne van a kiscsaj, csak itt már felnőtt, érdekes, hogy azok lettek a jobb részek, amikben ő szerepelt).
Érdekes, ez az Elm utcával is így van.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2308 Dátum: 2011. március 24. - 14:07:53 »
Hát erre a filmre elég nehéz is azt mondani, hogy szereti az ember, meg hogy tetszik, mert nincs sok szeretnivaló benne, az tuti.
Max a főszereplő csaj.
Hanyadik résszel kezdted?
Ha az 1-el, akkor nézd még meg a 2.-at, az a legbetegebb film, amit eddig láttam.
De abban is még ugyanaz a kiscsaj van.
Ja meg még a Pokolról Pokolra alcímmel eláttott részt, az egy kifejezetten intelligens thriller (és igen, ebben is benne van a kiscsaj, csak itt már felnőtt, érdekes, hogy azok lettek a jobb részek, amikben ő szerepelt). A többit nyugodtan hagyhatod a fenébe, nem sokról maradsz le.
Ezen kívűl még a 3. 4.-et láttam, de azok tényleg egy szinten vannak bármelyik b kategóriás slasherrel.

Na azért még a harmadik is érdekes, azt hiszem Pokol a földön az alcíme, van pár jó jelenet benne! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2309 Dátum: 2011. március 24. - 15:41:39 »
Mint írtam szerintem a 3. egy sima B kategóriás vérengzés, semmi több, ott már Pinhead tényleg egy szinten van Jasonnel, vagy Freddyvel.
A hideg érinthetetlen démon valahol útközben átalakúlt egy vérengzés közben hangosan röhögő ripaccsá.
Az egyetlen igazán jó jelenete annak a filmnek az, amikor pap elött a templomban kiparodizálja Jézust, és a saját fejéből kihúzott szögekkel szúrja át a tenyerét.
Na az odab*sz, a többi igen messze áll a korábbi filmek minőségétől.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2310 Dátum: 2011. március 24. - 15:46:31 »
Filmekkel kapcsolatban inkább itt. :smoff:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2311 Dátum: 2011. április 01. - 18:01:21 »
Zozi(vagy bárki) olvastad a Walking Dead legújabb részét ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2312 Dátum: 2011. április 01. - 19:02:36 »
Aha. Durva volt. :(

Mero

• Thanos
« Válasz #2313 Dátum: 2011. április 01. - 19:09:48 »
Egy kicsit. Sztem ezek a részek még a börtön támadását(amikor a feleséget meg az újszülöttjét is lelövik) is übereli.Pedig azt hittem annál sokkolóbb :shocking: már nem lehet.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #2314 Dátum: 2011. április 01. - 20:36:23 »
Áá, zombik! :D
Tomi lerendezné mindet 6 danos ütéseivel.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #2315 Dátum: 2011. április 01. - 20:47:41 »
Tomi lerendezné mindet 6 danos ütéseivel.

Az nem lenne hatékony ellenük, simán felélednének. Inkább egy kis tűz.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2316 Dátum: 2011. április 01. - 21:22:02 »
Kivéve, ha átütöm a már kissé rohadt, vagyis puha koponyájukat, és egyből szétütöm az agyukat.  :hehe: Fúúúj.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2317 Dátum: 2011. április 01. - 22:07:34 »
De tényleg jó lenne ha valamelyik magyar csatorna végre megvenné ezt a sorozatot! Talán majd az AXN, vagy a Viasat!  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2318 Dátum: 2011. április 01. - 22:32:59 »
Egy kicsit. Sztem ezek a részek még a börtön támadását(amikor a feleséget meg az újszülöttjét is lelövik) is übereli.Pedig azt hittem annál sokkolóbb :shocking: már nem lehet.
Engem azok azért jobban sokkoltak. De lehet, hogy azért, mert akkoriban egyben olvastam őket, és nem kellett egy hónapot várni.
a már kissé rohadt, vagyis puha koponyájukat
A csontjuk is elrohad? :)

Mero

• Thanos
« Válasz #2319 Dátum: 2011. április 02. - 06:06:21 »
Engem azok azért jobban sokkoltak. De lehet, hogy azért, mert akkoriban egyben olvastam őket, és nem kellett egy hónapot várni.
Ebben van valami,mert ha egyben olvasod folyamatos a feszültség,egy hónap kihagyással viszont még jobban lepadlózol  az események láncolatátol.
Arra azért nem számitottam hogy a felesége és pár hónapos csecsemő elvesztése után a fiát is elveszti. :o Vagy egy ilyen fejlövést túl lehet élni ? Mondjuk szegény gyerekre rájár a rúd,már 2x is lelötték. :uhoh: