Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 686038 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2980 Dátum: 2013. október 09. - 18:21:17 »
228-231-ig beszereztem . ;)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2981 Dátum: 2013. október 14. - 12:50:35 »
Előre is elnézést, ha tudott infóval szolgálok: múlt 7en futottam bele, hogy 2008-ban jelent meg Agatha Christie írásaiból 4 db képregény.
A kiadó honlapján megnéztem, mennyibe fájnak. Írd és mondd 210 Ft/db személyes átvétellel (+posta, ha nem szállításos).
Megrendeltem, átvettem, örülök. Ennyiért ingyen volt, még akkor is, ha pár éve dobozban állt vagy partnertől visszakapott példányokról van szó (értsd: kicsit karcosak, de még az én mércémmel is vállalható állapotúak)
Szóval, ha vki szereti Agatha Christie-t és a képregényeket, valamint, nem tudott ezekről a megjelenésekről, akkor hajrá!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2982 Dátum: 2013. október 14. - 14:03:48 »
Esetleg egy link, vagy a kiadó, vagy címek?
This is a joke. A real practical Joke.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2984 Dátum: 2013. október 14. - 14:18:56 »
Kösz, Ben!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2985 Dátum: 2013. október 14. - 16:30:45 »
Tud valaki valamit arról, hogy a DC engedett-e az irreális elváráaiból és újra megjelenhetnek magyarul DC és Vertigo kötetek?

Mert nemrég futottam bele a "Fabulák 1 - Legendák száműzetésben" című kötetbe, és brutálisan jó volt, így örülnék ha esetleg folytatódna.

Meg persze új Sandman kötetnek is nagyon örülnék, mert az egyik legzseniálisabb sorozat, amit valaha olvastam.

A Superman és Batman, meg a sima Batman kötetek is igen jó voltak, így azok is jó lenne, ha folytatódnának, a Kingpin Vertigó sorozatáról nem is beszélve :).

Valakinek nincs esetleg infója ezekről? vagy esetleges Hellboy folytatásokról, vagy az utolsó 2 Sin City kötetről?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2986 Dátum: 2013. október 14. - 16:35:05 »
Tud valaki valamit arról, hogy a DC engedett-e az irreális elváráaiból és újra megjelenhetnek magyarul DC és Vertigo kötetek?

Mert nemrég futottam bele a "Fabulák 1 - Legendák száműzetésben" című kötetbe, és brutálisan jó volt, így örülnék ha esetleg folytatódna.

Meg persze új Sandman kötetnek is nagyon örülnék, mert az egyik legzseniálisabb sorozat, amit valaha olvastam.

A Superman és Batman, meg a sima Batman kötetek is igen jó voltak, így azok is jó lenne, ha folytatódnának, a Kingpin Vertigó sorozatáról nem is beszélve :).

Valakinek nincs esetleg infója ezekről? vagy esetleges Hellboy folytatásokról, vagy az utolsó 2 Sin City kötetről?

http://hasdcdonesomethingstupidtoday.com/

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2987 Dátum: 2013. október 14. - 20:29:01 »
Én tárgyaltam velük is a Könyvvásáron, minden változatlan. Nem engednek a minimális jogdíjból, vagyis a közeljövőben nem lesznek DC képregények nálunk. Nem is ők tehetnek róla, a Warner anyavállalat utasítása.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2988 Dátum: 2013. október 14. - 21:05:41 »
http://hasdcdonesomethingstupidtoday.com/
[/quote]

Már láttam ezt az oldalt, nagy poén :), de sajnos igazuk van...

Én tárgyaltam velük is a Könyvvásáron, minden változatlan. Nem engednek a minimális jogdíjból, vagyis a közeljövőben nem lesznek DC képregények nálunk. Nem is ők tehetnek róla, a Warner anyavállalat utasítása.

Ez szomorú, és nem igazán értem ez miért jó nekik, de remélem majd megjön az eszük.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2989 Dátum: 2013. október 14. - 21:35:25 »
Ez szomorú, és nem igazán értem ez miért jó nekik, de remélem majd megjön az eszük.
Majd a Vezér gyakorol rájuk némi hatást!  :twisted:

SwitcX

• Vendég
« Válasz #2990 Dátum: 2013. október 21. - 17:02:13 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2991 Dátum: 2013. október 21. - 23:17:53 »
Megjelent már Rodimus? :o

Eléggé felpörögtek az események, ahogy látom. 8)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2992 Dátum: 2013. október 22. - 14:33:44 »
Majd a Vezér gyakorol rájuk némi hatást!  :twisted:

Kíváncsivá teszel, de gondolom nem csak engem! ;)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #2993 Dátum: 2013. október 22. - 19:34:57 »
Valaki tudna nekem írni a Dynamite kiadó Evil Ernie című sorozatáról egy kis magyar leírást adni? Mocskosul betegnek tűnik, bejön  :twisted:

balogh44

• Thanos
« Válasz #2994 Dátum: 2013. október 24. - 16:44:27 »
A segítségeteket kérném: Volt egy gyerekkori képregény élményem, sajnos nem tudom a képregény nevét.  Egy színes sci-fi sztori volt, két fickó leszállt egy bolygóra, ahol valami pókszerű lény volt, megölték és ott találtak egy meztelen nőt, akit aztán a hajóra vittek és ott tanulmányozták. Elégé felnőtt tartalomnak tűnik, így vissza tekintve. Valakinek beugrott valami? :headscratch:
Köszi előre is! :)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #2995 Dátum: 2013. október 24. - 17:11:00 »
A segítségeteket kérném: Volt egy gyerekkori képregény élményem, sajnos nem tudom a képregény nevét.  Egy színes sci-fi sztori volt, két fickó leszállt egy bolygóra, ahol valami pókszerű lény volt, megölték és ott találtak egy meztelen nőt, akit aztán a hajóra vittek és ott tanulmányozták. Elégé felnőtt tartalomnak tűnik, így vissza tekintve. Valakinek beugrott valami? :headscratch:
Köszi előre is! :)

Ez érdekel engem is, kérdés mennyire volt részletes az a 'tanulmányozás'  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 24. - 18:54:22 írta SwitcX »

balogh44

• Thanos
« Válasz #2996 Dátum: 2013. október 24. - 17:37:27 »
Valami Orr bolygó volt benne azt hiszem. Európai képregény volt, kézzel színezett.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2998 Dátum: 2013. október 31. - 22:25:16 »
OMFG
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2999 Dátum: 2013. október 31. - 22:28:42 »
Kár, hogy Doran nem rajzolja. Kegyetlen ügyes rajzoló.