Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685731 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

WhiteTiger

• Rengető
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3080 Dátum: 2014. február 21. - 22:39:56 »
Eddig kevés kivételtől eltekintve nem érdekelt túlzottan a DC képregények világa,most viszont valamiért úgy gondolom,hogy szeretnék velük jobban megismerkedni.Igazából leginkább az ilyen karakterek érdekelnének,mint pl. Superman,Zöld Lámpás,Zöld Íjász,Flash.Melyik ezeknek a felsoroltaknak a legjobb korszakuk?Vagy hol érdemes egyáltalán belekezdeni az olvasásukba?Ez a New 52 jó kiindulási pont?

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3081 Dátum: 2014. február 21. - 23:06:58 »
Eddig kevés kivételtől eltekintve nem érdekelt túlzottan a DC képregények világa,most viszont valamiért úgy gondolom,hogy szeretnék velük jobban megismerkedni.Igazából leginkább az ilyen karakterek érdekelnének,mint pl. Superman,Zöld Lámpás,Zöld Íjász,Flash.Melyik ezeknek a felsoroltaknak a legjobb korszakuk?Vagy hol érdemes egyáltalán belekezdeni az olvasásukba?Ez a New 52 jó kiindulási pont?

Én ezek közül csak a Green Arrowt olvasom, szerintem a 17. számtól kezd (New 52), ott veszi át Lemire és Sorrentino. Mind történetileg, mind rajzilag tetszetős. (én még ajánlanám a Swamp Thing 0-18-ig, plusz annual, szerintem az is nagyon jó, meg persze a fő Batman címet, de azt már csak a Capullo rajongásom miatt említem meg :) )

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3082 Dátum: 2014. február 21. - 23:15:09 »
A Zöld Íjász az 52 előtt is tök jó volt.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3083 Dátum: 2014. február 21. - 23:19:42 »
A Zöld Íjász az 52 előtt is tök jó volt.

Nem olvastam, ezért nem mondtam róla véleményt, de ha azt mondod jó szerintem megnézem én is :) http://dc.wikia.com/wiki/Green_Arrow_Vol_4 erre gondolsz, vagy még korábbra?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3084 Dátum: 2014. február 21. - 23:27:17 »

Én ezek közül csak a Green Arrowt olvasom, szerintem a 17. számtól kezd (New 52), ott veszi át Lemire és Sorrentino. Mind történetileg, mind rajzilag tetszetős. (én még ajánlanám a Swamp Thing 0-18-ig, plusz annual, szerintem az is nagyon jó, meg persze a fő Batman címet, de azt már csak a Capullo rajongásom miatt említem meg :) )

Én a Wonder Womant, Batmant, Swamp-Thinget (szerintem Soule még jobb is mint Snyder, egyszerűen nem találok a sztorijaiban kifogást) és az Animal Mant ajánlom. Ott van még a Superman/Wonder Woman, amit egy hülye ötletnek hittek és mégis remek cím, szintén Soule írja.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3085 Dátum: 2014. február 21. - 23:56:51 »
Nem olvastam, ezért nem mondtam róla véleményt, de ha azt mondod jó szerintem megnézem én is :) http://dc.wikia.com/wiki/Green_Arrow_Vol_4 erre gondolsz, vagy még korábbra?
Koraibbra, ezt nem ismerem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3086 Dátum: 2014. február 22. - 09:48:37 »
Eddig kevés kivételtől eltekintve nem érdekelt túlzottan a DC képregények világa,most viszont valamiért úgy gondolom,hogy szeretnék velük jobban megismerkedni.
Ha eddig nem merültél nagyon bele, akkor teljesen felesleges, hogy mindenféle ajánlatokra hallgass. Szedj le egy összefüggő részt az általad érdekelt figurák sorozataiból, és vágj bele. A New52 egy kifejezetten új olvasóknak szánt fél-újrakezdés volt, szóval minőségtől függetlenül talán ez a legjobb, ahonnan indulhatsz, de még ez sem egy bombabiztos tipp. Aztán ha elindulsz onnan már úgyis megy a többi magától, mert a DC is van annyira összefonódó, mint a Marvel, szóval hamar kiderítheted, kik azok, akiket követni akarsz onnan.

De ha tényleg akarsz valami konkrét ötletet, akkor JLA, mert ott elég nagy a felhozatal ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb alapvető dologgal megismerkedj a DC világát illetően. Talán az egyik legjobb beugró cím a DC univerzumába függetlenül attól, hogy mennyire tartjuk jónak vagy rossznak.
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 22. - 09:52:06 írta talgaby »

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3087 Dátum: 2014. február 22. - 12:36:49 »
Köszönöm a válaszokat!
Igazából tényleg csak a főbb karakterek érdekelnek,szóval akkor JLA-be majd lehet belekezdek.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #3088 Dátum: 2014. február 25. - 12:28:42 »
Tegnap megjelent a Justice League Metal Menes száma, imádom.  :-[
http://i.newsarama.com/images/i/000/123/964/original/justice-league-28-metal-men.jpg?1392843221

Nem tudom kik ezek, mit tudnak, stb., de még mindig lenyűgözően néznek ki. Profi munka!

BuB

• Pókfej
« Válasz #3089 Dátum: 2014. március 06. - 10:45:50 »
He, rohadt jó, hogy behozták a filmes Bane göncöt.  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3090 Dátum: 2014. március 06. - 11:08:26 »
Az ilyen változtatások nekem is tetszenek :D Már csak a maszkon kéne pár apróbb simítást elvégezni és úgy nézne ki mint az Arkham Origins-ben lévő Bane (vagy a legutóbbi filmben)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3091 Dátum: 2014. március 06. - 11:45:51 »
Imádom az ilyen változtatásokat a nagyoknál. „Legyen olyan, mint x játékban/filmben, mert azt ismerik az emberek.” Marketinglogika. Arra a kérdésre persze, hogy ettől most hirtelen Joey Smith miért térne be életében először egy geekbarlang képregényboltba venni egy Batman-füzetet, egyikük sem ad választ, mert ahhoz ismerni kéne a valóság nevű szörnyű fogalmat, minden marketinges legborzasztóbb rémálmát. Sok régi rajongó meg megint felsóhajt, hogy remek, megint változtassunk meg valamit azért, mert a játékban/filmben így volt, tehát mágikusan itt is így kell lennie. Még szerencse, hogy a DC előtte legalább nyomott egy reset gombot, így sok ilyen változást le tud nyomni a torkokon.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3092 Dátum: 2014. március 06. - 12:06:28 »
Van benne vmi  ;D

De így legalább nem kell egy újabb dizájnt alkotni... mer pölö Deatshtorkenak az elmúlt 1 évben már vagy a 7. kinézetét álmodták meg...  :roll: (most mepróbálom összeszedni: Young Justice, Injustice, Arrow, BatOrigins, New52, Arrow2, Flashpoint, na meg, hogy legyen még egy ráadás, a klasszikus :D )... miért is nem tudnak kitartani egy dizájn mellett és akkor azt vinnék mindenhova... régen ez ment basszus?  :headscratch: :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3093 Dátum: 2014. március 06. - 12:29:30 »
Kb. a nyolcvanas évektől felfelé igen, ez.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3094 Dátum: 2014. április 01. - 16:52:19 »
Lenne egy kérdésem Supermannel kapcsolatban:
-Ugyebár tudjuk, hogy Superman a Földön emberfeletti erővel rendelkezik, ami a Krypton és a Föld közötti különbségből adódik.
Pl:A gravitáció más, ezért tud repülni a Földön

-Na igen, de akkor miért vannak emberfeletti erői más helyeken, más bolygókon, vagy ezekről is feltételezzük, hogy kényelmesebbek mint a Krypton?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3095 Dátum: 2014. április 01. - 17:09:00 »
Amíg elegendő energiát kapnak a sejtjei a fehér vagy a sárga fényből, addig megvannak a képességei.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3096 Dátum: 2014. április 03. - 13:58:22 »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3097 Dátum: 2014. április 03. - 14:16:20 »
All Star Goddamn Batman and Dick Grayson, Age Twelve szindróma. Jim Lee ragaszkodik hozzá, hogy rajzoljon, amikor évek óta ő is jól tudja, hogy semmi ideje nincsen rá. És ahelyett, hogy értelmes ember módjára inkább minikben gondolkozna, amiknél úgyis mindegy, folyton bevállal ongoingokat.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3098 Dátum: 2014. április 03. - 14:44:35 »
De ez egyébként is mini lett volna nem? Tudtommal a 9. szám lett volna az utolsó.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #3099 Dátum: 2014. április 03. - 14:46:55 »
Igen, épp ezt akartam írni, 9 részt hallottam én is.  :headscratch: