Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685040 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3560 Dátum: 2015. március 26. - 19:32:46 »
Köszönöm .Át olvasgattam , igaz olyan oldalakon ahol csak 4-5 oldalnyi részletet közölnek a sorozatokból . A Batmant és a Batman  Eternalt . Kicsit azaz érzésem hogy az utóbbi  években arról szólnak a történetek hogy Brucet vagy a barátai mindig verik . Igaz hogy elég  1.  és az 51.  számot elolvasni  . Kár volt ilyen hosszan elhúzni  a történetet hogy végre kiderüljön mi történt .  5 Rész alatt meg lett  volna  oldva  hogy kik voltak és miért  csinálták . Szercsére az 52. lesz a végső szám .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 26. - 22:29:21 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #3561 Dátum: 2015. március 27. - 20:39:34 »
Nahát, egész pofásan átszínezték, ezeket a Batman gyűjteményeseket! :o

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3562 Dátum: 2015. március 28. - 15:44:12 »
Ez nem az az Owlman. EzLincoln March/Thomas Wayne Jr. aki a Court of Owls-ban szerepelt. Annyira kaki volt a sorozat ütemezése, hogy ezt meg nem mondom neked honnan kezd el olvasni. Talán az 1 és az 51 pont elég :twisted: De most viccet félretéve, lehet tényleg jobban jársz így. :D

Ez jó hír, mert ha Lincoln March az egyik főgenya akkor engem kapásból megvettek kilóra :D Igaz annak már kevésbé örülök,hogy minimum 51 füzetet el kell olvasnom a sztori megértéséhez,de annyi baj legyen :lol:

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3563 Dátum: 2015. március 28. - 16:18:36 »
Nahát, egész pofásan átszínezték, ezeket a Batman gyűjteményeseket! :o

Mióta vágyom már egy Batman Illustrated by Neal Adams-kötetre...asszem 3 kötet van belőlük.Nincs mihez viszonyítanom,de az oldal amit linkeltél valóban elég pofás lett.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3564 Dátum: 2015. március 28. - 19:18:14 »
Igen, három kötetes, néha előnytelenül sikeredik az újra színezés, de ennél a köteteknél nem estek azért nagyon túlzásba, és jól is áll neki.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3565 Dátum: 2015. március 28. - 20:33:09 »
Itt viszont a régi sokkal jobban tetszik nekem.
Azt nem tudod véletlenül,hogy ez a 3 kötet tartalmazza-e az összes Adams-féle Batmant vagy sem?

balogh44

• Thanos
« Válasz #3566 Dátum: 2015. március 28. - 20:38:13 »
Ezt nem tudom biztosan, de ez az oldal hátha segít:
http://dc.wikia.com/wiki/Batman_Illustrated_by_Neal_Adams_Vol_1_(Collected)

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3567 Dátum: 2015. március 28. - 20:41:18 »
Ja,azt tudom hogy melyik számokat tartalmazzák a könyvek,azt nem,hogy az az összes-e amit Adams rajzolt,vagy csak kiválogatták a legjobbakat.Na mindegy,majd utánazézek.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3568 Dátum: 2015. március 29. - 23:42:16 »
A Batnanban és a Batman Eternálban  elég durva dolgok történek Batmanal és a barátaival . [/spoiler Pl Joker  többször is megmérgezi őket pl Alfrédot az inast , és persze Brucet is először a Család halála sorozatban , de mintha lenne még egy olyan történet ahol újra megfertőzi őket a méreggel .Alfrédon meg is látszik , szegényt kétszer is meg gyötri Joker . De Hush is alázza őket rendesen . Mind a két karakter alaposan ellátja a Denevér barátai és rokonai baját . Szerintem a DC valami nagy lépésre készül . Talán ezért szakította meg a 39. számmal  a Batman sorozatot .Ebben csonkítja meg Alfrédot Joker és úgy ér véget hogy felrobbantja a barlangot. Valamint korábban már a kúriát is elpusztították . Az Eternál 50ben és 51ben derül ki hogy ki volt aki oda csalta őket a Denevér reflektorhoz . És a  bagoly fazon megmenti . Most jön az amire gondolok . Talán azért fog később meg jeleni a 40. 41. számok mert lehet hogy [ Joker legnagyobb meglepetésére és riadalmára   ;) ;)  ]   Annyiszor kapták kis adagokban a mérget hogy  a szervezetük hozzá szokott és alkalmazkodott hozzá Hogy Alfréd sértetlenül meg ússza . Bruce Wayne pedig az átélt borzalmak hatására , és gyötrelmek  pl Joker méreg miatt . Átmenetileg  1. kissé mentálisan sérült lesz és vissza vonul addig még rendbe nem jön . 2. fizikailag kissé meg rokkan majd szintén egy rövid időre   És ezért lesz egy új Robotpáncél ruhás Batman . DE......éppen azért mert ő is sokszor kapott Joker virust , hogy ő is hamarabb fog majd gyógyulni .Sőt  ö is és Alfréd is képes lesz kisfokú regemerációra és Alfrédnak új keze lesz . Batman pedig gyorsabban fog felépülni és túlélni olyan sérüléseket amibe más belehalna

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3569 Dátum: 2015. március 30. - 06:13:58 »
A Batman, Justice League és Superman címek 40. száma azért csúszik, hogy közvetlen a Convergence előtt jelenjenek meg, ne legyen akkora a két hónapos szünet, plusz a FCBD-ben mindegyikhez lesz egy 8 részes 'preview sztori' is. A 41. szám már Convergence után jön, ahogy tervezve volt. Nem sztori miatt csúsznak.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3570 Dátum: 2015. március 30. - 08:58:22 »
Itt viszont a régi sokkal jobban tetszik nekem.
Azt nem tudod véletlenül,hogy ez a 3 kötet tartalmazza-e az összes Adams-féle Batmant vagy sem?
Nekem 2 fent van a 3-ból a polcon... tudtommal minden Batmannel kapocslatos (Word's Finest és Brave and the Bold történetek is) munkája benne van viszont bizonyos sztorivonalaknál kihagytak számokat amiket nem ő rajzolt ami pl a Ra's al Ghul-t bemutató történetvonalnál elég idegesítő...

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3571 Dátum: 2015. március 30. - 21:09:04 »
Most hogy jön a Convrgence történet ,szeretném ha  majd véget ér  jó lenne ha  kb ez történne [ Persze való színű hogy úgy sem lesz belőle semmi .Igy csak megmarad  egy képregény fan  ˝szeretném ha ˝  elképzelése ]  Esetleg egy fanfiction történet ha tudnék ilyet írni  ;) . A karakterek a Kryptoni  öntudatra  ébredt  Világháló vagyis a mi Internetünk  ottani megfelelője által alkotott mesterséges világon , a Vérholdon . Elintéznék sajnos sok csata és veszteség árán az ÖSSZES Agykeselyűt akár mesterséges értelem , akár idegen mint Vrill Drox 2. Néhány kupolaváros ott maradna a  bolygón , mint telepesek , vagy mint kolónia . Néhány pedig egy egy párhuzamos DC világgá válna . Mondjuk legyen 10. Ha jól tudom már egy ilyen létező alternativ valóság 1. Red Son  világ 2. Kingdom Come univerzum . Az új 2011 ben  alakult DC univerzum mellet újból lehetne néhány eltéréssel vissza jönne a 2011 előtti  világ,. A Zsebuniverzum benne az egyetlen olyan változat ahol Alexander Luxor  jó fiú ., és az általa  a meghalt barátnője Lana Lang  DNSéből  meg alkotott egyetlen szuperhős nő Mátrix Super Gril . A Világot megalkotó Időrabló pedig 1. végelgyengülésben kipurcant . 2. megették az egerek . És az egymillió DC világ is újra létezne . Meg persze a 3000  illetve már 3001 .  A gőzgépek , gázlámpák , világa vagyis a DC  Steampunk pedig a bolygón létezne tovább , meg néhány érdekesebb is . Maradhatna mint túlélő ,meg maradó város [ miután az agykeselyű minden változatát elintézték ].A Metál emberek és a metál liga  is.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 30. - 22:03:33 írta Zöldlámpás »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3572 Dátum: 2015. április 01. - 18:15:30 »
Öhm, most az Earth 2 Earths Endnek is vége lesz a héten?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3573 Dátum: 2015. április 01. - 18:56:01 »
Öhm, most az Earth 2 Earths Endnek is vége lesz a héten?

Azt ígérték március végén befejezik, ezzel szemben ma jelent meg belőle újabb rész ;D De nagyon remélem,hogy pontot tesznek már a végére, mert kezd durván szappanoperásodni...

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3574 Dátum: 2015. április 01. - 19:01:27 »
Ha igaz akkor igen. A World ´s  End a 26.  az  Eternal  52. számmal ér véget

BuB

• Pókfej
« Válasz #3575 Dátum: 2015. április 01. - 19:10:08 »
És a Future s End?  :headscratch:

Láttam a Convegnce (vagy mi a tosz...) 0. része is kijött...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3576 Dátum: 2015. április 02. - 22:08:16 »
Most hogy a Futures End is befejeződött , a 38. résszel .A történet ugye most  a jelenben . És kb 38 évvel későbbi jövőben . De  az utolsó részben nem vagyok teljesen  tisztába .Amikor Tim vissza -haza tért . Akkor most  az idő paradoxon miatt 1. pár évvel ellőbb  2. néhány évvel későbbi jövőbe  ment előre .A szuperhősök  emlék parkja miatt kérdezem .Logikusan már csak akkor kapnak szobrot ha már eltávoztak . 3. ugyan oda vagy is kb 38 évvel későbbi  jövőbe , de az idő utazások hatása miatt meg változott a világa. Na majd az új Batman Beyond sorozatból kiderül . Lehet hogy még is csak nem 38 évet ugrott az időben hanem lehet hogy talán 50et is  :headscratch: :nemtudom:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3577 Dátum: 2015. április 04. - 13:43:04 »
Na ha minden igaz , akkor      Lesznek folytatások .      Lesz Earth 2 Society akik a túlélőkből alakulnak meg . És valószínűleg  tényleg egy másik párhuzamos Földre mennek a menekültek  , szerencsére NEM gyávaságból  hanem taktikai okokból  .]Hogy egy másik világból illegalitásban folytassák a harcot Darseild ellen . Esetleg maradnak a Föld 2n és le-le csapnak a paradémonokra meg a Furiákra  valamilyen rejtek helyről . Azután lesz a Darkseild War sorozat , csak nem tudom pontosan hol játszódik majd  Mert vagy egy hosszabb sorozat lesz a Föld 2n mint a Világvége volt . Vagy  az  Új 52 szintén újabb hosszú sorozata mint a Jövő véget ér  volt . De logikusabb hogy a Föld 2  Eventje lesz . .Az új 52 A jövő véget ér , valami folytatás szerűje az új Batman Beyond sorozat lesz
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 04. - 17:42:50 írta Zöldlámpás »

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3578 Dátum: 2015. április 06. - 22:31:20 »
Helló . Ahogy Mondtam is lesznek új sorozatok  , folytatások  .   ] Csak azt nem tudom pontosan hogy pl  a Föld 2 Társaság az lesz-e a Föld 2 sorozat folytatása    Ami a 26 résszel véget ért .   Éa a Convergence után lesz aDarsied War című sorozat . DE..nem tudom pontosan hogy ez a sorozat a Világ Vége történet folytatása lesz-e vagy ez lesz a Föld2 n játszódó hosszú  történet  ,esemény .Angolul kb Long Story  , Long Event  vagy fordítva DW, lesz a képregény sorozat a E2 Society  az esemény vagy is az Event  :headscratch:   És egyáltalán a Föld2n vagy az Új Föld \ Föld 1 eseménye lesz-e Kb Júliustól .  Az új 52 Jövő véget ér  , ami a ˝most hoz viszonyítva kb 35- 40 év múlva játszódott . Vagy is két idő síkon a most -ban és a jövőben De  való színű hogy Tim Darke a még távolabbi jövőbe ugrott mert  1. az liga emlék parkban MINDEN liga tagnak ott a szobra Ha saját korába jut vissza akkor csak azoknak lenne emlék műve akik a történet során életüket vesztették a 35-40 évvel idősebb tagok pl  az idős Flash akit megöltek    vagy  Bruce Walyne aki öreg korára kibernetikus  szervekkel  rendelkezett és { ha jól tudom } valamelyik meg hibásodott és ezért halt meg    Terryt pedig Jokerborg   ölt meg és volt még annyi ereje hogy a ruháját Timnek adja   és nekik mint életűket adott hösőknek járna a szobor . Az öreg supermanak , zöld lámpásnak , kiborgnak , csodanőnek élni kellene . Azért gonolom hogy Tim még meszebbre  ment előre a jövőbe  mert minden tagnak van szobra és már csak emlékként léteznek . Érdekes a Majmok bolygójára utaló óriás félig a homokba süllyedt Csodanő szobra   . Talán ezért is csodálkozik Tim hogy hol is van . És az emlék parkot gondozó lány is csodálkozik Hogy ˝Te jöttél  :o. Vagy is találkozik egy ˝régi ˝szuperhőst lát \találkozik vele  aki már neki egy múltbeli legenda .   Igy talán akár 80 évet is előre ugorhatott  :headscratch:. Vagy szerintem valami hasonló történhetett

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3579 Dátum: 2015. április 07. - 00:19:35 »
Szóval arra gondoltam hogy Tim egy olyan messzi jövőbe érkezett ahol már az eredeti liga tagok nincsenek nem léteznek . Ez ért is van  a park . A korban ahová érkezett  1 Ö az egyetlen még élő létező tag a ˝régi  ˝ ligából  2. Az igazság liga  egy már újabb következő generációja nemzedéke létezik \ él  Superman, Csodanő , Flash ,Zöld Ijász nekik a nagy öregek, elődök .