Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 683142 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #460 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:24:26 »
Az 50. szám nekem sem tetszett, de az 51. most nagyon bejött. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #461 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:30:51 »
Kaptam egy e-mailt az Eduárdtól:

Idézet
Kedves Törzsvásárlók!

Szeptember 1 - től a következő nyitva tartással működik üzletünk:

Hétfő - Péntek         13.00 - 19.00
Szombat                   10.00 - 14.00

Szeptemberi Batman akció az Eduárdban!

Batman / Hush 1.                                 2 490 Ft                          1 990 Ft

Batman / Hush 2.                                 2 490 Ft                          1 990 Ft

Batman / Hush 3.                                 2 490 Ft                          1 990 Ft

Batman / Hush / 3 db                          7 470 Ft                          5 490 Ft

Batman / Préda                                     2 990 Ft                          2 390 Ft

Batman / Terror                                    2 990 Ft                          2 390 Ft

Batman / Préda és Terror                    5 980 Ft                          4 490 Ft

Batman / Arkham                                2 990 Ft                          1 990 Ft

Batman / összes (6 db)                      16 440 Ft                        11 990 Ft

Mindenkit várunk szeretettel!
Tehát ha valaki szeretne Batmant venni a klubon (vagy egyébként), akkor itt az alkalom. Azt hiszem, az Arkhamot megveszem majd.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #462 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:32:06 »
Nekem csak az Arkham nincs meg, de azt meg majd megveszem a jövő héten Szegeden. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #463 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:38:07 »
doki, nem volna egyszerűbb levitatni magadnak egyet? Mindegy, te pénzed.
És egyébként ez dettó ugyanaz az akció, amit a Holdudvarban, az Arkham-bemutatón sütöttek el.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #464 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:40:10 »
Lehozod nekem? ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #465 Dátum: 2008. augusztus 29. - 18:58:29 »
Hát... végső soron, jövő héten fenn leszek Pesten...

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #466 Dátum: 2008. augusztus 29. - 19:00:17 »
Á, mindegy, csak viccnek szántam. Te többnyire hétvégén vagy szegeden én meg akkor nem. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #467 Dátum: 2008. augusztus 29. - 20:14:07 »
Doki, elolvastam az 51-est, háromszor.  ;D Azért többször egymás után, mert első két alkalommal nem akartam hinni a szememnek. Spoiler veszély a többieknek  ;)
Ezek a kis chibi hősök baromi dúrvák. Amikor a kis Kara elpityeredik, kedvem lett volna megszottyongatni, a pici Szupi meg lazán kikezdett Lois-al. Superman mini me-je igazi kis minden lében kanál, Batmané pedig olyan morcos hogy már édes. Állat.  :lol: De a legjobb most is Batman volt. Szegény Alfred lemegy a barlangba, odalent totál káosz, Batman pedig odaveti, hogy : "Van egy kis problémánk." Öregem dőltem a röhögéstől.
Persze az már az elejétől világos volt hogy Mxyzptlk valamelyik keze van a dolog mögött, mert ilyen hülyeségeknél őt veszik elő, de aztán megint hanyat vágódtam amikor megjelentek a chibi gonosztevők is. Tuti elolvasom a folytatást. A börzén pedig erre a sorozatra is figyelni fogok, mert muszáj beszereznem rendesen a jobb részeket. Ha nem hívod fel a figyelmemet ezekre a DC dolgokra, talán sose veszem a fáradtságot hogy fellapozzam őket. Nagy kár lett volna ha kihagyom. Köszönöm.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #468 Dátum: 2008. augusztus 29. - 20:42:27 »
Nekem már az előző rész is sokkos volt, amiatt, hogy
Jor-El és Wayne nemcsak hogy ismerték egymást, de Thomas még a Krypton-t is megjárta, Supi és Batsy élete pedig már azelőtt összekapcsolódott hogy megtanultak volna gügyögni
:surp: :o Ez már akkora ökörség, hogy nem tudok mit mondani. És még a Marvelt szidják.  :drying: Tehát Batman szüleit nem egy bűnöző lőtte le, hanem valaki intézte a Kryptonról?  :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #469 Dátum: 2008. augusztus 29. - 22:00:06 »
Bruce szüleit még mindig egy bűnöző lötte le, csak most a mítosz meg van bolondítva egy kis E.T. hazatelefonál féle szállal ami még a lövés előtt történt. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #470 Dátum: 2008. augusztus 29. - 23:18:50 »
Hát erről beszélek! Ha már a Kryptonon elintézték kettőjük sorsát, az anynit jelent, hogy a kis Bruce-ból Batmant kellett faragni, azaz motivációt adni neki. Vagyis ők intézték el a szülei meggyilkolását.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #471 Dátum: 2008. augusztus 30. - 09:58:09 »
Nem, dehogy. Jor El csak Thomas segítségét kérte a probléma megoldásához. De hol van Doki amikor nyakig vagyok a kulimászban.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #472 Dátum: 2008. augusztus 30. - 10:00:15 »
Idézet
Amikor a kis Kara elpityeredik, kedvem lett volna megszottyongatni, a pici Szupi meg lazán kikezdett Lois-al. Superman mini me-je igazi kis minden lében kanál, Batmané pedig olyan morcos hogy már édes. Állat.  
Amikor Kara elkezd hisztizni, az tényleg állat! De a legnagyobb poén szerintem akkor is az, amikor Robin belép a barlanga és csajok körbe veszik, hogy milyen helyes és magas. Na amilyen fejet vág szegény Tim, az felejthetetlen. Csak nehogy Cassie megtudja ezt, mert leszedi a fejét a lasszóval... ;D

Idézet
Hát erről beszélek! Ha már a Kryptonon elintézték kettőjük sorsát, az anynit jelent, hogy a kis Bruce-ból Batmant kellett faragni, azaz motivációt adni neki. Vagyis ők intézték el a szülei meggyilkolását.
Bruce apja, csak azért volt a Kryptonon, mert Jor-el nem tudta eldönteni, hova küldje a fiát. És miután beszélt Bruce apjával, úgy döntött, a Föld a legmegfelelőbb. Ennyi és nem több. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #473 Dátum: 2008. augusztus 30. - 10:10:44 »
És miért pont Bruce apját választották ki?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #474 Dátum: 2008. augusztus 30. - 10:15:20 »
Arra már nem emlékszem. Szerintem véletlenül, mert pont ott autóztak Smallville-nél, ahol később Clark is földet ért. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #475 Dátum: 2008. augusztus 30. - 10:17:30 »
Ez már túl nagy véletlen. :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #476 Dátum: 2008. augusztus 30. - 10:19:41 »
Eh, hogy itt egyesek állandóan kötekednek... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #477 Dátum: 2008. augusztus 30. - 10:25:06 »
Speciel ez már szerintem is túlzottan a karma hatalma.
Esetleg ha Thomas mellett még több más embert is elvittek volna hogy kihangsúlyozzák a Föld turisztikai előnyeit, hihetőbb lenne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #478 Dátum: 2008. augusztus 30. - 12:08:17 »
Quesada keze van ebben a dologban is én mondom nektek. Tuti ő adta az ötletet a DC-nek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #479 Dátum: 2008. augusztus 30. - 12:12:50 »
Jó hogy nem már a magas olaj árat is Quesada-ra fogjuk, nem? :D