Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 683192 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #540 Dátum: 2008. szeptember 11. - 17:33:30 »
Sebaj, ezt gyorsan orvosoltuk.  ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #541 Dátum: 2008. szeptember 11. - 17:37:47 »
Király, köszi. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #542 Dátum: 2008. szeptember 11. - 18:52:48 »
Idézet
JLA jelent meg magyarul a honosításokon kívül?
Ezt már te fórumodra is írtam, hogy nem, de a régi Superman történetekben úgy emlékszem feltüntek. Asszem a Superman halálában is... ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #543 Dátum: 2008. szeptember 11. - 19:22:20 »
Köszi, doki.

Na, tudtam én, hogy írtam már valahova.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #544 Dátum: 2008. szeptember 11. - 22:07:26 »
Na, nemrég fejeztem be az új Wonder Womant. Tökéletes példája annak, hogy lehet valaminek az első fele hihetetlenül élvezetes, a másik meg hihetetlenül gagyi. A sztori első fele tökre tetszik, ahogy Diana elviszi Nemezist bemutatni az anyjának, de utána az a filmes baromság valami borzalom. Majdnem nem olvastam végig és hagytam inkább, de aztán csak összeszedtem magam. Ej, nem lesz ennek jó vége... :(

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #545 Dátum: 2008. szeptember 12. - 05:24:49 »
Idézet
úgyhogy egy külön Supergirl könyvet szívesebben olvasnék el. Nem tudom, ebben mennyi lesz a SG, de menjünk át vele a Nem Marvel topikba.
Nos, el kell, hogy keserítselek, mert szerintem ennek az esélye minimális. A múltkor rá is kérdeztem direktben a KN-en, de Tony nem adott érdemleges választ arra, hogy a kötet sikere esetén van-e esély folytatni Supergirl kalandjait. Igazából, ha folytatnák is, akkor is szerintem max. a Superman/Batman 19. és a Supergirl v5 1-5-öt adnák ki egy tpb-ben. Ezeket még simán el lehetne adni Ian Churchille rajzaival, Loeb sztorijával és azzal, hogy a fél DC univerzum felvonul bennük (JLA, JSA, Outsiders, Teen Titans). De az utána jövő Kandor már egy érdekesebb álatfajta, a Joe Kelly korszakanak meg már abszolút nem látom esélyét (pedig azok a legjobb részek). ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #546 Dátum: 2008. szeptember 12. - 10:00:21 »
A Kandor annyira érdekes állatfajta, hogy félig belekeveredett a Krízisbe, így a tbp-kiadásánál is a szerkesztő közölte, hogy nem tökölnek, beleraktak mindent, JLA-től kezdve Sup/Batig. ;D
Tomi: Ott volt honosítva a Zsákon, belenézhettél volna. Egyébként a sztori inkább szól Karáról, mint a nagy kettősről.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #547 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:12:36 »
a Joe Kelly korszakanak meg már abszolút nem látom esélyét (pedig azok a legjobb részek). ;)
Ezt látatlanban is elhiszem, Joe Kelly ritka jó író. Épp most olvastam tőle a JLA 81-et, melyben mi van (2003-as újság)? A szuperhősök megöltek véletlenül 1000 embert, közte 3-400 gyereket is. Ezért Superman börtönben van, a Liga pedig szétszéledt... hmmm. Ismerős?  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #548 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:22:03 »
Ja igen, talgabyék most beszélték ezt ki Nihillel a képregény.net fórumán... ;D

Idézet
Egyébként a sztori inkább szól Karáról, mint a nagy kettősről.
Ez is igaz, szerintem főleg Batman szorul benne háttérbe, szóval megnyugodhatsz. És az első 3 rész tényleg fent volt a Hzs-n. Ejnye-bejnye... :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #549 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:30:34 »
Elhiszed, hogy még papír képregényeket is alig van időm olvasni? Honosításokat már évek óta nem olvastam talán.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #550 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:32:41 »
ez nem csak te vagy így. Én jelenleg csak az FQ néhány képregényét olvasom rendszeresen a honosítások közül, meg mostanság a NewGen DC cuccait. Amúgy örülök, ha a heti friss megjelenésekre jut időm. A Trinityből már így is vagy három héttel le vagyok maradva... :(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #551 Dátum: 2008. szeptember 12. - 12:59:38 »
kaine,ezen enm tudom, miért lepődtél meg, a Secret Invasion is egy DC-s sztori majdnem 100%-os lopása (kérdezd meg bagmant, ő emlékszik a címére ;D). Egyébként is, Bendis mellett Millar talán még az, aki igazán nagyüzemben képes lopni másoktól, csak ő vhogy direktívebben (ld. Ultimates).

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #552 Dátum: 2008. szeptember 12. - 13:19:11 »
Idézet
A Kandor annyira érdekes állatfajta, hogy félig belekeveredett a Krízisbe,
Ezt már a múltkor is akartam kérdezni, hogy mégis hogy érted. Mert max az első része keveredhetett bele a háromból, mert a második szám borítóján már ott virít a One Year Later felirat. Szóval igazából most kicsit megzavarodtam... :headscratch: Mindenesetre az emlegetett krízises JLA részeket a NewGen nem akarja megcsinálni, szóval ha minden jól megy, akkor majd a Hzs-n olvashatjátok őket honosítva. Természetesen tőlem... :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #553 Dátum: 2008. szeptember 12. - 13:32:43 »
kaine,ezen enm tudom, miért lepődtél meg, a Secret Invasion is egy DC-s sztori majdnem 100%-os lopása
Többek között azért, mert a DC meg a Marveltől lopta annak az ötletét, mert a Marvel évekkel ezelőtt már eljátszotta ezt a lehetőségert, csak éppen akkor nem bontották így ki a témát.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #554 Dátum: 2008. szeptember 12. - 14:28:53 »
A Marvel az alakváltóit meg a DC marslakóiból lopta, szóval a kör mégiscsak Csodáéktól indult. Meg egyébként is, lassan alig lehet egy olyan Bendis-képregényt találni, aminek a fele ne lopott ötletekből állna. De legalább ezt még jól csinálja, ennyi év után is, sokan tanulhatnánka belőle (főleg Mark Millar).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #555 Dátum: 2008. szeptember 12. - 15:37:30 »
Oda-vissza mennek ezek a lopások, de szerintem ez nyílt titok.  ;) Nincs is vele semmi baj, amíg másképp tálalják őket. Illetve nyilván azoknak sem, akik csak az egyik univerzumot olvassák.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #556 Dátum: 2008. szeptember 12. - 17:32:45 »
Ha jól írják meg, vagy gyúrják egybe a lopott ötleteket, legalább olyan erény, mint kai kitalálta, de nem tudta normálisan megírni a sztorit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #557 Dátum: 2008. szeptember 12. - 22:21:38 »
Látom, nagy itt a manga utálat... közel sem vagyok rajongója a műfajnak, de jópár remek manga közül lehet választani. Szerencsére M.-on is jelentek meg már olyanok, amiket a műfajt elutasítóknak megmutatva, talán sikerülne a véleményüket megmásítani. Pl.: Élni, Tűzharcos, vagy Death Note. Ezenkívül is jelentek meg minőségi mangák, de ez a három szvsz kiemelkedik a kínálatból jelenleg.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #558 Dátum: 2008. szeptember 12. - 22:39:30 »
A DeathNote-ot kiváncsiságból megvettem de amennyire belelapoztam a rajzok gyengék. Remélem a story érdekesebbé teszi. Nagyjából tudom miről szól.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #559 Dátum: 2008. szeptember 12. - 22:50:08 »
Nem hiszem, hogy a mangát magáért azért utálják, mert manga. Inkább az irigység...nekem semmi bajom nem lenne a mangákkal, ha fordított lenne a helyzet képregény-manga terén. Inkább az dühít, hogy a divat emos kiscsajszik zabálják a mangákat, mert most az a menő.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"