No, úgy döntöttem ezredik kommentnek valami tőlem megszokott dolog illik. Hát tessék:
Teen Titans vol3 65.Nos, a múltkor ott hagytam abba, hogy ha meg merik ölni Cassie-t, akkor én kiakadok és megyek tüntetni a DC székház elé. Hát, a füzet elején erre meg is volt az esély, mert a Árész új kedvence, a 3000 éves szíriai király még a sz*rt is kiveri Cassie-ből. Miközben a kiskutyusa meg a Titánok maradékát igyekszek felzabálni (hű, de furi ott látni Bombshell-t). De aztán ugye jön az amerikai klisé, amikor a szíriai meg akarná folytatni Cassie-t, Wonder Girl átváltozik, hirtelen begyógyulnak a sebei és teljes erővel indul újra harcba, aztán le is győzi az „unokaöcsit”. Ja és még új ruhája is lesz, ami nekem kicsit sem tetszik, mert túl sokat takar…
Ja és még a végén van egy jó kis beszélgetés anya és lánya között, amikor Cassie közli, hogy túl van Conneren és a Titán Toronyban akar lakni. Folytatás egy hónap múlva, amikor is újjáalakul a csapat (amit nem értek, mert miért a Final Crisis végkifejlete előtt alakítják át a csapatot, miért nem utána?

).
Nos, szó mi szó, továbbra is tartom, hogy a One Year Later óta ez volt a sorozat legjobb sztorija.

10/7
És ez volt az ezredik kommentem.