Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685994 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #900 Dátum: 2009. március 21. - 07:38:37 »
Nem tervezik a Semicnél, hogy emelik a színvonalat?
Nem igazán. Mivel kevesen veszik, ezért minél olcsóbban akarják kihozni a gyártási költséget, ezért olyan wc-papír szintű az egész.
Mondjuk én pont emiatt nem veszem. Ha jobb lenne a minősége akkor beruháznék rá, de így nem kell. Pár számot már vettem korábban (ami a harmadik triógiát dolgozza fel), mert azok könyvben nagyon tetszettek, de ott sem voltam elájulva a magyar minőségtől.  :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #901 Dátum: 2009. március 21. - 09:26:07 »
Én nem ezért mondtam le róla. Bár sosem voltam SW rajongó, de azért mindig is érdekelt a dolog...de rájöttem, hogy mégsem. Francot nem érdekelte hogy a filmekhez képest még egy meg sem említett szereplővel mi történik...2 évig előfizető voltam rá, de amikor már jóformán egyik számot sem olvastam el, miután megjött, csak betettem a gyűjteménybe, inkább lemondtam az előfizetést. Ráadásul még azok a részek, amiket olvastam sorban is roppant unalmasak voltak nekem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #902 Dátum: 2009. március 21. - 09:27:53 »
Te zozi, nagyon off lesz, de minek neked 30 tojás? Nincs az az ember, aki ennyi tojást megeszik két hét alatt... :o

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #903 Dátum: 2009. március 21. - 09:29:30 »
Én igen.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #904 Dátum: 2009. március 21. - 09:30:44 »
Nem sok az a 30 tojás. Nem láttál még Rocky filmet?  ;D
De ez innentől off, legyetek szívesek inkább ott folytatni zozi étkezési szokásainak kitárgyalását. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #905 Dátum: 2009. március 21. - 09:33:09 »
És mégis, hogy? Mert az oké, hogy ha anyám süteményt süt és a piskotában eleve van 12, de amúgy ez nekem sok lenne. Én gyakran 6-ot nem eszek meg két hét alatt... :D De ezt inkább az off-ban folytassuk... ;)

És, hogy ne legyel teljesen off, képzeljétek! Kaptam hírt, hogy McKeevert a 71. szám után kivágják a Tini Titánoktól! :pogo: :taps: :ugral: :egypt:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #906 Dátum: 2009. március 21. - 09:33:42 »
Idézet
Én igen.

Én is. Egyszerre hatot-hetet meg szoktam sütni.

Idézet
Én nem ezért mondtam le róla. Bár sosem voltam SW rajongó, de azért mindig is érdekelt a dolog...de rájöttem, hogy mégsem. Francot nem érdekelte hogy a filmekhez képest még egy meg sem említett szereplővel mi történik...2 évig előfizető voltam rá, de amikor már jóformán egyik számot sem olvastam el, miután megjött, csak betettem a gyűjteménybe, inkább lemondtam az előfizetést. Ráadásul még azok a részek, amiket olvastam sorban is roppant unalmasak voltak nekem.
Én nem bírtam ellenállni a borítón Vadernek. Aztán végül összesen két képen szerepelt, egy látomásban, de a Rhakgoulos kapcsolat a játékkal bejött.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #907 Dátum: 2009. március 21. - 09:36:52 »
Áh, a borító általában ott sem jelent semmit. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #908 Dátum: 2009. március 21. - 11:36:49 »
Szerintem a Csodapókok minősége kategóriákkal jobb az SWk - nél.

Todd

• Pókfej
« Válasz #909 Dátum: 2009. március 21. - 11:38:26 »
Pár számot már vettem korábban (ami a harmadik triógiát dolgozza fel), mert azok könyvben nagyon tetszettek...
Mik nem derülnek ki, a 3. trilogiát én is olvastam, és szerintem is nagyon jó volt. Jut eszembe, az azóta megjelent Timothy Zahn könyveket is olvastad? A kirajzást mindenképpen érdemes, a fiatal Thrawn admirális mindenkit aláz.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #910 Dátum: 2009. március 21. - 11:39:13 »
Nekem az Új Jedi rendes trilógia van meg.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 21. - 14:44:21 írta Holdlovag »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #911 Dátum: 2009. március 21. - 11:40:24 »
Nyomtatott Star Trek képregényeket a népnek.  :smfinger:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #912 Dátum: 2009. március 21. - 11:40:30 »
Sajnos azóta nem találkoztam Zahn könyvekkel. De majd rákeresek. A harmadik trilógiában nekem is Thrawn tetszett a legjobban, sokkal inkább neki drukkoltam, mint Luke-nak és társainak. Zahn nagyon jól elkapta a karakterét.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #913 Dátum: 2009. március 21. - 11:46:50 »
Hát ő volt a legérdekesebb karakter a történetben, az tuti.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #914 Dátum: 2009. március 21. - 13:39:29 »
Pár számot már vettem korábban (ami a harmadik triógiát dolgozza fel), mert azok könyvben nagyon tetszettek...
Mik nem derülnek ki, a 3. trilogiát én is olvastam, és szerintem is nagyon jó volt. Jut eszembe, az azóta megjelent Timothy Zahn könyveket is olvastad? A kirajzást mindenképpen érdemes, a fiatal Thrawn admirális mindenkit aláz.

Én is imádtam a Zahn féle trilógiát, kár hogy már nem lehetne megfilmesíteni ( elég nehéz lenne pl Ford helyett más Han Solo-t látni a vásznon stb) A Kirajzás viszont meg van, bagóért jutottam hozzá egy zsír új példányhoz egy antikvárban és egy másik ismerősöm is dícsérte.  8) Thrawn rulez!

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #915 Dátum: 2009. április 05. - 14:27:22 »
K.J. Anderson jó író, a fejvadászok pl. kítűnő Boba Fettel, de az Új Rend anynira nem volt jó, a Thrawn trilógia közelébe sme ért. Egyébként szerintem érdekes lenne animációs filmeket készíteni a Thrawn trilógiából, de kicsit komolyabbat és értemesebbet mint ez a mostani Clone Wars.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #916 Dátum: 2009. április 05. - 15:34:00 »
Csak a testemen át. Lucasnak megköszönni az eddigi munkát és a Kirajzásból csinálni egy élőszereplős filmet.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #917 Dátum: 2009. április 07. - 16:49:39 »
Épp ráakartam kérdezni hogy ki vásárolja a DC ólomfigurás cuccokat. Erre mit látni a Kneten...

http://www.kepregeny.net/?p=4005

Különszám ?  :o Ennyire jól megy ez a sorozat ?  :o 3500-ért Doomsday ?  :o He ?  :o

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #918 Dátum: 2009. április 07. - 16:52:43 »
Na ez azért érdekes, mert még azelőtt kijön a különszám, hogy a Robinos megjelenne, ami előtt megszűnt a Miskolci kiadás.  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #919 Dátum: 2009. április 07. - 17:17:22 »
Akkor valszeg csak elmegy 10-ig... ami anyagi csődött jelent... :-\

Nem tom, de sztem nem sok értelme lenne, ha most írnék nekik, hogy igazán nyomhatnák havonta. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL