Pókember emberi életet nem olt ki. Ez egy szörny volt, azokat irtja.
Szerintem meghalt.
Ez igaz, és alapvetően örülök is neki

, viszont én a legelszálltabb fantasy képregénykaraktereket is egy bizonyos szinten szinbólumként értelmezem a valóságban lévő emberekre. Meg igazából őt közel sem éreztem gonosz karakternek, mert érthető a motivációja: élni és szaporodni akar. Ebből a szempontból pl. Norman ezerszer durvább szörnyeteg. És legalább annyira intelligens, mint egy ember, tehát még azt se lehet mondani, hogy csak egy vadállat.
Most jutott eszembe, hogy akkor ezzel most a zombi-Mysterio-s sztori is lezárult?
Viszont a Pókember megöli a szörnyet dolog nekem is furcsa, nem tudom, máskor is volt-e ilyen, mikortól számít neki valami szörnynek? Főleg ezzel az én most kinyírlak nagy monológgal.
Az én mércémmel, Styx, vagy Carnage, stb. rég megszüntek embernek lenni, hozzájuk mégis úgy áll hozzá, hogy nem nyírom ki.
Amúgy ha Ero a pokolból jött, mintha a mysterios sztori erre utalt volna, akkor nála a meghalni és a vissza kerülni a másik világba, igazából ugyanaz, nem? Habár a Marvel féle túlvilágokat sose értettem, mert igazából mindig épp azt a vallási, vagy áltudományos képet használják rá, amit éppen akarnak. 
Szerintem is ki lehet ezzel magyarázni, hogy csak hazakerült, bár én szerintem nem a pokolból jött, csak egy másik dimenzióból, és sztem is meghalt

.
A túlvilágok meg szerintem azért vannak keverések, mert minden történet saját világot teremtett (vagy meghatározott világban játszódott), csak aztán kitalálták, hogy egy univerzumban játszódik minden Marvel sztori, így olyan elemek is összeérnek, amik amúgy kizárnák egymást. Mint pl Thor mitológiája teljesen más, mint más vallások mitológiája, így már ott elbukott az egész, ezért inkább nem érdemes belegondolni

.
A második sztori nyelvezete nagyon tetszett, a JJJ-es beszélgetés is tényleg érdekes volt.
Itt egy furcsaság volt, de mintha ezt már kibeszéltük volna régen,hogy a francba tudja JJ rommá verni Pókembert?? Üthetnék én egy téglafalat 3 órán át, míg massza marad a kezemből, de a téglafalnak akkor sem lesz semmi baja. Főleg, hogy itt Pókember ráadásul épp az űber erő kategóriában van (other után ugye), ami már inkább áll közel a 20 tonnához, mint a 10-hez.
Az ilyesmi engem is zavarni szokott, bár itt lehetne azt magyarázni, hogy ha nem koncentrál meg tud sérülni.
Viszont a karakterek erőarányait nagyon el szokták rontani. Pl. múltkor néztem az Igazság Ligája rajzfilmsorozatot és ott voltak olyanok, hogy egy szuper gonosz lezúzza az összes karaktert, amiben az a hülyeség, hogyha Superman-t is meg tudja ütni, akkor Batmannak szörnyet kéne halnia és cafatokra kellene szakadnia az ütésétől. Ám ha Batman túléli az ütését, akkor Supermannak meg se kellene érezni. És ez elég általános hiba a képregényekben.
No, ez már más topikba tartozna, így csak példának hoztam fel.