Elkezdődött a BND és eddig nem olyan vészes, a magam részéről sokkal rosszabbra számítottam. Persze, ebben az is szerepet játszhat, hogy csak a jobb történetek lesznek kiválogatva. Most is jó volt a válogatás, Slott remek író.
Ami tetszett:
- az utcai tolvaj történetszála. Egyszerűen bosszantó, hogy mekkora szerencséje van. Ráadásul a fickónak nagyon tenyérbemászó a képe. Ez azért is lehet, mert szerintem nagyon jó arcokat rajzoltak ebben a füzetben.
- Mr. Negatív érdekes ellenfélnek ígérkezik. Van esze, stílusa. Eddig rendben van.
- a történetek rajzai. Szépen kivehető minden, pont ahogy szeretem. OK. nem egy Deodato, de Niven sem rossz. A nagyobb paneleken is csak ámultam.
Ami nem tetszett:
- azért egy ilyen zseni, mint Peter, simán találna munkát a "lehetőségek hazájában". Ha másképpen nem, akkor vállalkozóként. Bár erre sor fog kerülni Tomi egyik válaszából ítélve.
- Peter szakít egy szupermodellel, mert félti az agglegény életét, azonban mikor rákattan egy másik jó csaj, akkor a mosdó ablakán át elmenekül? Az más kérdés, hogy mi tudjuk, nem a két szép szeméért nézte ki magának a fekete hajú lány, de ő nem. Egy Oliver Queen biztos kihasználta volna az alkalmat, de egy olyan csóró, állandóan a balszerencséjére panaszkodó srác is simán megdöntötte volna a leányzót, aztán kész. Szerintem semmivel sem lett volna kevesebb az olvasók szemében, sőt, még emberközelibb lett volna.
- Mindenhol azt tanítják, már egy sima biztonsági őr tanfolyamon is, ha egy fegyveres támadó megpróbálja elvinni a bank vagy a posta pénzét, akkor vigye. Erre Carlie előlép, majd el is mondja, hogy ő a rendőrségnél dolgozik. Ami általában csak jobban felidegesíti az elkövetőt és rossz döntéseket hoz. Például elsüti a fegyvert. Ez majdnem akkora baki, mint amikor Batgirl egy májszakadás után egy órával kisétál a kórházból.