Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920498 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

riley25

• Grizzly
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #200 Dátum: 2012. február 24. - 10:37:07 »
Nem akarok kiábrándítani senkit de azért dugják el a képregényeket, mert nem lett az újságosoknak(és itt nem az újságosnénire gondolok) külön perkálva, hogy nagyon jól látható helyen legyenek...(ez persze nem helyes, de ilyen a piacgazdaság)

A Story és egyéb szennylapok is hasonló okok miatt vannak szem előtt

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #201 Dátum: 2012. február 24. - 10:44:24 »
A Móriczon egyik újságárusnál se volt már, mikor néztem reggel. :(
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #202 Dátum: 2012. február 24. - 10:47:45 »
A Fehérvári Csarnokban van még.
"Live for nothing or die for something, your call."

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #203 Dátum: 2012. február 24. - 10:54:19 »
...2. jól meggyűrte, amikor kivette...
Én ilyenkor szoktam eltörni a kezét és kérni másikat :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 24. - 14:32:52 írta mikka »
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #204 Dátum: 2012. február 24. - 12:02:21 »
lassú a posta, nekem nem jött meg ma se  :roll: :-\
This is a joke. A real practical Joke.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #205 Dátum: 2012. február 24. - 14:22:33 »
Meg van már nekem is a példányom.  :D Fogyjon mint a cukor és sok új vevőt kívánok még, mert ilyen minőséget bűn elkallódni hagyni.  ;D  Így tovább!  :kingpin:

Sepy

• Gibbon
  • *
« Válasz #206 Dátum: 2012. február 24. - 14:50:19 »
Nagyon szép kivitelű kiadvány, akárcsak a Marvel+  (a szükséges plusz  ;D ).
Az újságos témára. A győri Rába Hotelnél teljesen korrekt módin el van helyezve. Már messziről virít a kis piros borító. Amikor kértem, hogy egy Hihetetlen Pókembert kérek. A válasz az volt, hogy az nem hihetetlen, de aztán látta, hogy mégis az. :) De tudta miről van szó. Még arra is emlékezett, hogy ebből több érkezett mint a Marvelből. Én bizakodó vagyok, hogy be fog indulni a fogyás.
 :kingpin:
Szerintem sokat segítenénk a reklámnak, ha a közösségi oldalakon megosztanánk a megjelenések hírét, ott van lehetősége futótűzként terjedni és elérni szélesebb közönséget is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #207 Dátum: 2012. február 24. - 15:06:46 »
"jajj, most hozzám vágja... meg akkora szimbólum... meg egész életemben csak őt tiszteltem... hú meg há Kapitányt" unom már elég rendesen.
Sajnos JMS írhat bármit, ha lelkizésről van szó, mindig durván elveti a sulykot. Bár a WTC-s szám alá nem tud menni vele, amikor Fátum sírt a romok mellett...
Nem akarok kiábrándítani senkit de azért dugják el a képregényeket, mert nem lett az újságosoknak(és itt nem az újságosnénire gondolok) külön perkálva, hogy nagyon jól látható helyen legyenek...
Ez nem igaz, senki sem tud perkálni 10.000 újságosnak az országban. Első számokat kötelező lenne jól láthatóan kitenni, csak éppen tesznek rá sajnos.
Én ilyenkor szoktam eltörni a kezét és kérni másikat :twisted:
Mire ő: De hát most mivel adjak?  ;D
Szerintem sokat segítenénk a reklámnak, ha a közösségi oldalakon megosztanánk a megjelenések hírét, ott van lehetősége futótűzként terjedni és elérni szélesebb közönséget is.
Hát ezt csak támogatni tudom, osszátok meg minél többen a Kingpin oldalról a borítót és a hírt!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #208 Dátum: 2012. február 24. - 15:17:45 »
Ez nem igaz, senki sem tud perkálni 10.000 újságosnak az országban.
Az őket összefogó szervezetnek (Relay, Inmedio) viszont igen.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #209 Dátum: 2012. február 24. - 15:33:46 »
Nem, mert ők sem önálló szervezetek, hanem a Lapker tulajdonai. Nekik meg nem tudsz perkálni, mert 1: nekik alapból a szerződésükben van, hogy ki kell tenni az 1. számot 2: ők sem tudják ellenőrizni mindet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #210 Dátum: 2012. február 24. - 19:05:46 »
A Póki kontra Kapi harchoz: Szerintem egyértelmű, hogy nincsenek egy súlycsoportban, Póki gyorsabb, erősebb, plusz a pókösztöne is komoly előny, meg azért őneki is van bőven tapasztalata bunyók terén (még ha nem is képzett harcművész), a papírforma szerint egyértelműen Póki győzne. Én úgy gondolom, hogy a Kapi iránti tisztelet miatt fogta vissza magát, illetve nagyítja fel Kapit, mint ellenfelet. Ráadásul a harc itt is félbeszakadt. Viszont az tetszett, hogy nagyon jól átjött Pókinak a Kapi iránti tisztelete.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #211 Dátum: 2012. február 24. - 19:28:04 »
Nagyon király a kiadvány! Miért nincs letérdelek-a-hatalmásságod-előtt-Kaine smiley?  Remélem ez is megteszi.  :rock:
Pókember a színt vallásával elkövette élete legnagyobb hibáját, az biztos. Én Kapinak szurkoltam.
Várom a következő számot, mint állat.
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 24. - 19:31:25 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kzoli

• Sakál
« Válasz #212 Dátum: 2012. február 24. - 19:44:47 »
Nagyon király a kiadvány! Miért nincs letérdelek-a-hatalmásságod-előtt-Kaine smiley?  Remélem ez is megteszi.  :rock:
Pókember a színt vallásával elkövette élete legnagyobb hibáját, az biztos. Én Kapinak szurkoltam.

Igen,én is így gondolom. Sőt,továbbmegyek. Kár,hogy hagyta magát belerángatni ebbe az egészbe. Hiszen legtöbbször törvényen kívülinek nézték a rendőrök. Naná,hogy Starkot választja,mert akkor nem lenne üldözött. Persze,utólag könnyen okoskodom,hiszen azelőtt én is benyeltem volta Stark szövegét. Pláne,hogy Peter és családja ki volt szolgáltatva neki,mivel leégett a ház. Az,akiben baromi nagyot csalódtam: Tony Stark. Olyan,mint a többi zsírgazdag: embereket irányíthat mindenféle következmények nélkül. Abba nem gondol bele mi lesz Peter és családjával a nagy bejelentés után. Ő közismert lehet,hiszen megvédi a pénze. No de Peter??? Sajnos ezek után Vasember már nem lesz akkora hős számomra,mint ezelőtt. Mivel tudom,miféle ember lapul a páncél mögött. Eléggé ellentmondásos figura.
Örültem annak,ami a harcban Kapi és pókunk között zajlott. Teljesen egyet értek Peterrel azzal kapcsolatban,amit a harc közben gondolt.
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 24. - 19:49:59 írta kzoli »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #213 Dátum: 2012. február 24. - 19:47:35 »

Igen,én is így gondolom. Sőt,továbbmegyek. Kár,hogy hagyta magát belerángatni ebbe az egészbe. Hiszen legtöbbször törvényen kívülinek nézték a rendőrök. Naná,hogy Starkot választja,mert akkor nem lenne üldözött. Persze,utólag könnyen okoskodom,hiszen azelőtt én is benyeltem volta Stark szövegét. Pláne,hogy Peter és családja ki volt szolgáltatva neki,mivel leégett a ház. Az,akiben baromi nagyot csalódtam: Tony Stark. Olyan,mint a többi zsírgazdag: embereket irányíthat mindenféle következmények nélkül. Abba nem gondol bele mi lesz Peter és családjával a nagy bejelentés után. Ő közismert lehet,hiszen megvédi a pénze. No de Peter??? Sajnos ezek után Vasember már nem lesz akkora hős számomra,mint ezelőtt. Mivel tudom,miféle ember lapul a páncél mögött. Eléggé ellentmondásos figura.

Na, ezért utálom. Mert egy nagypofájú, manipulatív  :censored:!
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #214 Dátum: 2012. február 24. - 19:50:28 »
Bár manipulatív, de ő csak jót akart. A nagyobb jót nézi, mint mondjuk Galactus.  ;D

Idézet
;D

kzoli

• Sakál
« Válasz #215 Dátum: 2012. február 24. - 19:53:28 »
Afelől semmi kétségem,hogy jót akar,csak a módszerei nem tetszenek. Ez azért nálam eléggé beleköp a levesbe.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #216 Dátum: 2012. február 24. - 20:13:03 »
Tony majd megkapja ezért a magáét , lehet nem jogosan, de megkapja, csak kicsit később.
Ugye, Kaine?  :brow:
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 24. - 20:20:25 írta Fantomex »

kzoli

• Sakál
« Válasz #217 Dátum: 2012. február 24. - 20:16:11 »
Én úgy tartom,hogy semmi rosszat nem tehetsz büntetlenül. Ha más nem,akkor a nagy Végelszámoláskor majd elszámolsz.....

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #218 Dátum: 2012. február 24. - 20:20:31 »
Igen, tény, hogy Tony elég nyersen fogalmaz a tv-interjúban, amikor megüzen a többi hősnek, hogy le lesznek vadászva.Valóban elég manipulatív, mint ahogy az is, hogy Póki ruháját felhasználja arra, hogy kielemezze a viselőjét. Viszont másfelől a regisztráció alapötlete valamilyen szinten érthető, hiszen ha meghal 600 gyerek néhány idióta kezdő szuperhős hibájából, akkor persze, hogy bepöccen a jónép.
Amúgy én azt nem értem, hogy a regisztráció lényege elvileg az lenne, hogy a hivatalos szervek előtt fedjék fel a szuperhősök a kilétüket, amelyek az adataikat titkosan kezelnék (most tekintsünk el a korrupciótól, meg stb.), vagyis a jónép előtt továbbra is titkos maradna a személyazonosságuk, nem? Tehát Pókinak se kellett volna felfednie magát az egész világ előtt (elég lett volna csak a hivatalos szerveknek) a regisztráció miatt, nem? Csak azért fedte fel magád, mert ez volt Tony nagy kampányhúzása a regisztráció mellett.
Amúgy igazából a leggázabb húzás a PH-ban Tony és Reed részéről a börtönből előhalászott szuperbűnözők bevetése volt, az egy szuperhős számára semmiképp nem férne bele a "minden eszközzel" kategóriába, még akkor sem, ha a kormány ezt mondja nekik.

A nagyobb jót nézi, mint mondjuk Galactus.  ;D
Galactus leginkább a hasára gondol, nem? ;D Csak néha lelkifúrója van, mint az egyszeri fogyókúrázónak, miután benyomott egy nagy szelet csokitortát. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #219 Dátum: 2012. február 24. - 20:39:25 »
Nagyon király a kiadvány! Miért nincs letérdelek-a-hatalmásságod-előtt-Kaine smiley?