Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 921519 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

yo-c

• Grizzly
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #420 Dátum: 2012. június 13. - 15:33:55 »
A Daredevilben történt, azt hiszem, börtönbe akarta juttatni DD-t, de végül őt is lecsukták.

Kösz.Vhogy gondoltam h a Fenegyerekben történt.És kb az amazing spider-man hanyadik száma körül?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #421 Dátum: 2012. június 13. - 18:05:11 »
Még a Polgárháború előtt, hogy mennyivel, azt nem tudom.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #422 Dátum: 2012. június 13. - 18:33:37 »
Hát ez...  engem is ledöntött a lábamról, amikor Ati felhívta rá a figyelmem. Elmesélek valamit. Amikor megjelent ezer éve a Marvel Extrában a Titkos Háború befejező része, ott van egy ilyen, hogy egy dupla oldal így szét van szedve. Nem tudom, ki volt annak a szerkesztője, de arra gondoltam, hogy elképesztő, hogy mennyire lehet nehéz összeegyeztetni az oldalakat, hogy ilyen ne forduljon elő. Amikor elkezdtem a könyveim kiadását, azóta kínosan ügyelek erre, hogy még csak véletlenül se futhassak zátonyra ezzel, erre most tessék... vagy a rengeteg kiadvány miatt, hogy kevesebb időm van rájuk külön-külön, vagy már a korral jár. Bakker.  :drying:
Az tény, hogy elég kellemetlen, pedig ha a PH-s leírás nem oda került volna ahol most van, hanem a végére, akkor pont kijött volna jól, de ez már késő bánat. Azt szokták mondani, hogy csak az hibázik aki dolgozik. ;) Egyébként a Csodálatos Pókember 127-es számában is ugyanez volt az egyik dupla oldallal (amin Penge és Pókember küzd a Vezér embereivel). Legalábbis az én példányomban úgy van.

A következő szám borítójával kapcsolatban jó hír, hogy meghagytad kétoldalasnak. Pont Michoval beszélgettem róla, és mondtam neki, hogy az eredetiben két oldalas, és hogy remélem nálunk is az lesz, mert különben nagyon rosszul nézett volna ki.
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 13. - 18:36:14 írta Sepi »

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #423 Dátum: 2012. június 13. - 18:39:26 »
Nekem ha nem hívjátok fel rá a figyelmemet akkor én észre se vettem volna hogy azoknak az oldalaknak egymás mellett kéne lenniük,csak így utólag vettem észre!De amúgy nekem megfelel így is!  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #424 Dátum: 2012. június 13. - 18:43:21 »
Az tény, hogy elég kellemetlen, pedig ha a PH-s leírás nem oda került volna ahol most van, hanem a végére, akkor pont kijött volna jól, de ez már késő bánat. Azt szokták mondani, hogy csak az hibázik aki dolgozik. ;) Egyébként a Csodálatos Pókember 127-es számában is ugyanez volt az egyik dupla oldallal (amin Penge és Pókember küzd a Vezér embereivel). Legalábbis az én példányomban úgy van.
Ja, az is olyan, csak már nem akartam pedzegetni. S az mindennél jobb, mert ott ráadásul pont fordítva van, azaz jobbról kezdődik, s a következő oldalon van az eleje. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #425 Dátum: 2012. június 13. - 18:53:42 »
Megvettem a harmadik számot, mit ne mondjak, pazar :) A törzshelyemen új újságos srác volt, az emberekre úgy nézett mint a szarra, kikértem a Pókot, felcsillant a szeme, eltársalogtunk, és ő maga nézte át a példányom, hogy nincs-e laza lap, szakadás vagy gyűrődés.
Kingpin Comics - Connecting people.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #426 Dátum: 2012. június 13. - 20:37:32 »
Elolvastam én is, nekem tetszett a sztori. :D Pont a legjobb résznél lett félbeszakítva... ;D Tisztára, mint a szappanoperáknál. :hehe: A rajzolástól nem vágódtam hanyatt, de azért megfelelt. A kiadvány minősége nagyon igényes, mint mindig. 8) És véééégre, visszatérnek a normális borítók a következő számtól. :ugral:

Idézetet írta: kaine
Amikor elkezdtem a könyveim kiadását, azóta kínosan ügyelek erre, hogy még csak véletlenül se futhassak zátonyra ezzel, erre most tessék... vagy a rengeteg kiadvány miatt, hogy kevesebb időm van rájuk külön-külön, vagy már a korral jár. Bakker.
Emberek vagyunk, előfordul, hogy becsúszik egy hiba. ;) Ne vádold magad.

Idézetet írta: Ben
Kingpin Comics - Connecting people.
Hmm, akkor kéne találnom egy olyan lányt, aki szintén olvassa ezeket a kiadványokat. ;D

A Hitmen posztert észre sem vettem olvasás közben, pedig jó poén. ;D Bár maga a bérgyilkos is egy az egyben a Hitman videójátékok karakterére hajazott kinézetre, nekem ez is tetszett. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #427 Dátum: 2012. június 13. - 22:35:08 »
Üdv a fórumon!  :)

Köszi! :D  :spidey:

Hóka nállunk juk :)

Tetszik az avatarod, a mostani számból nekem is nagyon megtetszett ez a kép, ahogy a maszt fel van húzva a fejére mint valami sapka.
A bannered meg, gyönyörű :) vad megoldás :)

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #428 Dátum: 2012. június 14. - 18:35:51 »
Helló Kanaszta! Köszi, na ja én is kapásból kiszúrtam azt a képet, tényleg nagyon jól megrajzolta Mr Garney, ráadásul igazán jól érvényesül ezen a remek fényes papíron. A bannerem először meg egy venomos/pókos kép volt, de aztán váltottam utóbbi cicamicásra, ez mégis csak esztétikusabb.  ;D

Meg ha jól láttam az előzetest, a következő számban jön is a Fekete Macsek....  :P

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #429 Dátum: 2012. június 14. - 21:33:19 »
Mindkét következő számban.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #430 Dátum: 2012. június 14. - 22:39:53 »
Akkor már csak miatta is meg fogja érni beszerezni. ;D Esetleg rakhatnál egy kihajtható Fekete Macska posztert az egyik részbe, tuti vinnék, mint a cukrot. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2012. június 14. - 23:15:38 »
Jó hogy nem felfújhatót.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #432 Dátum: 2012. június 15. - 10:13:07 »
Háh! :lol: Zseniális újítás lenne. ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #433 Dátum: 2012. június 15. - 17:59:57 »
 ;D
Strand változat.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #434 Dátum: 2012. június 15. - 18:35:54 »
És a neveletlen vásott kölyök fogja kiszúrni éppen.  :hehe:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #435 Dátum: 2012. június 16. - 14:16:06 »
Elolvastam a 3-as számot, huh, hát a végén az ütő megállt bennem, viszont amiért mérges vagyok, hogy a gerince a füzetnek meg van törve, és nem nagyon tudtam helyrehozni, így köszönöm a postásnak, hogy sikerült bele törnie a ládába a füzetet...

Ez azért bosszant engem, mert az előző kettő hibátlanul érkezett meg, és így most van egy ilyenem, ami meg sérült, és csak finomítani tudom a hibát, de teljesen eltüntetni nem. Na mindegy.

A sztori izgalmas volt, a következő borító meg nagyon állat!
SD. EJC.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #436 Dátum: 2012. június 22. - 10:21:15 »
Csak egy apró észrevétel: valami oknál fogva a borító széle kb. 1-1,5 cm szélesen egy idő után vissza kunkorodik, ezt már több kiadványnál is megfigyeltem. Mikor megveszem még tökéletes állapotban van, olvasáskor is nagyon vigyázok rá, ha letettem egy zárt szekrényben pihen a Kingpin-es kötetekkel egyben (egymásra fektetve). Az érdekelne, hogy valaki más is járt-e így, vagy csak nekem kell mást megoldást találni a tárolásban. (Most kicsit présben van, hátha visszaáll...  :-[)

Strong

• Gibbon
  • *
  • Hihetetlen Pékember
« Válasz #437 Dátum: 2012. június 22. - 10:35:37 »
Csak egy apró észrevétel: valami oknál fogva a borító széle kb. 1-1,5 cm szélesen egy idő után vissza kunkorodik, ezt már több kiadványnál is megfigyeltem. Mikor megveszem még tökéletes állapotban van, olvasáskor is nagyon vigyázok rá, ha letettem egy zárt szekrényben pihen a Kingpin-es kötetekkel egyben (egymásra fektetve). Az érdekelne, hogy valaki más is járt-e így, vagy csak nekem kell mást megoldást találni a tárolásban. (Most kicsit présben van, hátha visszaáll...  :-[)

húúúú, azt hittem hogy csak nekem kunkorodik vissza a M+ és HP újságok széle, de látom hogy a probléma tömeges méreteket öltött. Én eddig a magasabb hőmérsékletre tippeltem, és gondolkodtam, h felszabadítok egy polcot a hűtőben a képregényeknek :D :D :D De a préseléssel is próbálkozom: a Malhotra féle Marketingkutatás eddig még soha nem hagyott cserben  :P

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #438 Dátum: 2012. június 22. - 11:09:43 »
Pontosan mit értesz kunkorodáson? Nem törést, hanem, hogy nem lapos a füzet, hanem íves, mintha szeretne enyhén összegömbölyödni? Ha igen, akkor ezen nincs mit tovább fűzni: már a Vampirella nyomtatásakor mondta a nyomda, hogy ilyen vékony füzetek (48 oldal) ilyen fényes lapon óhatatlanul hajlanak a saját súlyuk következtében. Amikor készen elhozom a nyomdából, alapból ilyenek, pedig 25-ösével vannak összenejlonozva. Én próbálom direkt a hátoldalára fektetve tárolni őket, mert akkor úgy visszaegyenesednek. Az újságosoknál ha például állítva vannak, vagy a másik oldalukon, akkor azok maradnak ívesek.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #439 Dátum: 2012. június 22. - 12:30:01 »
Nem, amire te gondolsz, az ilyen (alulról vagy felülről nézve, és nem törve, hanem folytonos átmenettel):
 _______
/                \
\_______/

Nekem is kunkorodik a széle, pedig fektetve tartom őket, így lettek ilyenek. A borító ilyesmi alulról:

______/

Olyan, mintha a borító külső, csúszós felülete "összemenne" kicsit, ás magával rántaná a lap rögzítetlen felét.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?