Bár késve, de elolvastam a legújabb HP-t, maga a sztori jó volt, bár nekem az nem tetszett ebben, hogy az időben visszaléptünk újból a Polgárháború körüli időszakhoz. Már ha jól értesültem arról, hogy ez most ugyanezt az időszakot mutatja be. Ha nem így van, és félreértettem, és rendesen tovább haladunk az időben, akkor jó, csak én ebben a szellemben olvastam el a képregényt, és így egy kicsit gáz volt, hogy időben még mindig ott toporgunk, ahol januárban voltunk.
De mindezt félretéve tetszett ez is, mint az összes többi.
Comicboy: elsősorban kérlek, ne kopizz be egy teljes oldal hsz-t a fórumból pm-be, mert 1: átláthatatlan 2: itt is el tudom olvasni. 
Ha valaki komolyan gondolja, elteszek neki 1 számot év végéig, de nem tovább. Bár érdekes, mert most 1500 ft-ot kellene előkeríteni hozzá, év végére ez már 9000 ft lesz, nem tudom, mitől lesz könnyebb akkor egyszerre.
A PPP-hez hozzászólva, lehet, hogy jelenleg vannak olyanok akik nem tudnak egyszerre leakasztani 9000-et, de havonta 1500-öt, meg oda tudnak adni erre.
Szerintem a füzetek egyenkénti rendelésének nem sok értelme van. Sőt, ha nem olvasta az ember a régi sorozatot, talán nem is annyira érthető. Bár ez csak az én véleményem.
Én pont ezzel szembesültem. Egyelőre ez így valahogy nekem spec nem kerek, hiszen az első sorozatoból egy darab sincs meg. De azzal együtt külön így jó volt.