Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917222 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #680 Dátum: 2012. szeptember 25. - 16:20:02 »
Ez nagyon király volt. Romita Sr. a legjobb.  :spidey:

Szerintem nem :roll:...A LEGESLEGJOBB ;D ;D ;D  a kedvenc rajzolóm, ahogy ő rajzolta pókembert az megfogott és az ő rajzai miatt kezdtem el pókembert olvasni ;)A kedvenc  számim azok amket ő rajzolt, az már más, hogy csak neten olvastam, őket, de hát arra törekedem, hogy megszerezzek néhányat a börzén. :D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #681 Dátum: 2012. szeptember 25. - 16:29:44 »
Egy külön kötetet én is szívesen megvennék, amiben az ő rajzai vannak! ;)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #682 Dátum: 2012. szeptember 30. - 22:05:43 »
Az igazság az, hogy a prae-n annyira előre rohantam a magyar kiadással, hogy nem bírtam magamban tartani, és sort kerítek most rögtön az egész Straczynski éra értékelésére a saját blogomon. Elolvashatjátok itt: http://elkerulhetetlen.blogspot.hu/2012/09/straczynski-pokembere.html

A Peter Parker Pókember pedig olyan szörnyű dolgokra késztetett, hogy jó félévtized késéssel a Fekete Macskás különszámokról is megmondjam a magamét: http://elkerulhetetlen.blogspot.hu/2012/09/kabitoszer-es-prostitucio.html

Most valahogy nagyon elkapott a hév, a képregényes cimke alatt találtok még egy csomó képregényes kirohanást. Kezembe került a Batman Hush is ami után elkerülhetetlen, hogy hmarosan ne jelentkezzek egy Marvel Lovagos blogbejegyzéssel is, mert a két sztori szerintem rengeteg mindenben hasonlít.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #683 Dátum: 2012. szeptember 30. - 22:33:18 »
Tartottam tőle, hogy elspoilerezted a jövő évi kiadásokat, de kapsz egy virtuális vállon veregetést. :)
Néhány hiba: a szerves háló nem a Másikban jött létre, hanem Jenkins egyik Spectacular történetében.
A viszonya nem belsőséges (mert akkor mondjuk kibeleznék egymást :)), inkább bensőséges.
A Panini kihagyta annak idején az Enuff Said számot is.
JMS nem írt több, mint 100 számot (így az utána jövő példa párosítás sem jó), csak kb. 75-öt.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #684 Dátum: 2012. október 01. - 09:48:17 »
:)
31-től 58-ig, és 500-tól 545-ig írta. Ott csúsztam el, hogy a 46-hoz nem 28-at, hanem 58-at adtam hozzá. :omg:
Tényleg, a néma szám! :nezze:
Idézet
a szerves háló nem a Másikban jött létre, hanem Jenkins egyik Spectacular történetében.
Úhha, hát már van vagy két éve, hogy olvastam az othert, de valamiért nagyon úgy rémlett hogy az újjászületés miatt lett szerves hálója.
Idézet
A viszonya nem belsőséges (mert akkor mondjuk kibeleznék egymást :)), inkább bensőséges.
Jajj, ilyenkor olyan cikinek érzem magam :D

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #685 Dátum: 2012. október 01. - 15:49:23 »
Észrevétel:
Fekte Macska különszám: "A nagy népszerűségre való tekintettel Smith szabad kapott kapott Joe Quesadától, a Marvel főszerkesz-tőjétől."

A másik inkább csak döbbenet: a cikkben felvonultatott borítókat nem kapta meg a kiadó? A második és a harmadik azért nem kicsit mutattak volna jobban, mint a magyar kiadásé...
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #686 Dátum: 2012. október 01. - 20:27:16 »
Hú ha tudnád mennyit hőbörögtem ezen anno! :D ma már túltettem valahogy magam rajta. Nem volt könnyű. :)

A kn-n még vissza is lehet olvasni ezeket a posztjaimat. Talán még kaine is emlékszik rá. De a fő érv végülis az volt, hogy a borítóra mindenképpen kell pókember is!

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #687 Dátum: 2012. október 02. - 10:56:34 »
 :D Gratula az önfegyelmedhez! Én akkor voltam kiborulva, mikor másodszorra is meghiúsult itthon a Vasember - Extremis kiadása, vagy amikor a Késpes bejelentette, hogy Bendis Fenegyerekét mégsem tudják elindítani. 
Egyébként a cikkedben a 2. és 3. borítón is van pókember... és ezzel be is fejeztem a bölcs hozzászólásaimat. :) A lényeg, hogy ez egy nagyon jó mini volt. Emlékszem, hogy a minőségén szinte mindenki fenn volt akadva, de miután lenyomták a Skorpiónőt (?) már észre sem vettem, úgy beszippantott a történet.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #688 Dátum: 2012. október 02. - 13:18:12 »
Most lehetne lehetőség az Extremis kiadására a Marvel+-ba, de egyesek lehurrogták, és többen Thort szeretnének látni! ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #689 Dátum: 2012. október 02. - 13:36:36 »
Most lehetne lehetőség az Extremis kiadására a Marvel+-ba, de egyesek lehurrogták, és többen Thort szeretnének látni! ;)
Ami ugye egy reprezentatív szavazás volt és még nincs kőbe vésve.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #690 Dátum: 2012. október 02. - 14:28:22 »
:D Gratula az önfegyelmedhez! Én akkor voltam kiborulva, mikor másodszorra is meghiúsult itthon a Vasember - Extremis kiadása, vagy amikor a Késpes bejelentette, hogy Bendis Fenegyerekét mégsem tudják elindítani.
Az a Vasember történet nagyon mostoha sorsú. :) Egyszer a Képesnek nem adták időben a jogokat, aztán nekem. Most tényleg lenne lehetőség a Marvel+-ban, bár kicsit rosszul jönne ki megint egy visszalépés az időben, hisz épp most adtuk ki a "folytatását". Viszont eddig a Thor igen fölényesen vezet... és még a Marvelnek is lesz 1-2 szava a végeredményhez.
A Képes nem Bendis Fenegyerekét akarta kiadni - épp ez volt a Marvel gondja vele. Ők Brubakertől akarták kiadni, míg a Marvel ragaszkodott hozzá, hogy Bendistől induljanak. Mindkét döntés érthető volt: a Bendis-éra zseniális, sokkal jobb, mint a Brubaker, és végtére is ott kezdődik el mindaz, amit Bru is írt, vagy folytatott - más részről a Bendis-éra rajzai kevésbé populárisak Alex Maleev miatt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #691 Dátum: 2012. október 02. - 15:08:00 »
Ez csak a te véleményed Maleev-ről, szerintem, és még jó páran szeretjük a stílusát. Meg ráadásul ismert is itthon, hiszen a Marvel+-ban is feltűnt a munkájával! Fenegyerekhez ez való, sötét, életszerű ábrázolásmód, nem pedig Jim Lee, vagy Alan Davis szerű csili-vili nem tudom én mi. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #692 Dátum: 2012. október 02. - 15:19:23 »
Szeretem, amikor el tudod mondani, hogy amit írtam, az min alapszik.  ;) A "kevésbé populáris" pontosan azt jelenti, amit te is írtál. Szereted, és még jó páran szeretik.
Különben nekem sincs semmi bajom vele, tényleg illik Fenegyerekhez.

balogh44

• Thanos
« Válasz #693 Dátum: 2012. október 02. - 18:40:26 »
Szembe kell menni Tomi, különben sok szuper történet nem tud kijönni, ha csak azt nézzük, hogy mi az aminek a rajza illik a "megszokott"magyar ízlésnek.
Vasember vol. 1.-ből esetleg valami?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2012. október 02. - 22:06:30 »
Mindig próbálom én is, de csak amíg ésszerű. Mindennel nem lehet szembemenni. Hidd el, jövőre azért még neked is lesz miért örülni.  ;)
Vasembert nem olvastam régen, valójában nem ismerem a régi történeteit. De klasszikus történetet egy évben legfeljebb egyet adok ki (leszámítva persze a PPP sorozatot), és a jövő évi már megvan.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #695 Dátum: 2012. október 02. - 22:56:13 »
A Bendis féle DD nekem nagy kedvenc, nem sok olyan sztorit olvastam, amiben az író-rajzoló páros egyformán nagyon magas színvonalú, és (szerintem) tökéletesen kiegészítik egymást. Vagy jó a sztori, de a rajz pocsék, vagy baromi jó a rajz, de a sztori nagy nulla.  Na ebben a Bendis érában nincs ilyen, minden klappol, pedig szoktam szidni a kopaszt más munkái miatt eleget, de a Fenegyereke 10/10.
(jó lenne valahogy becsempészni a Kingpin palettájára, de ezt csak zárójelben nem akarok Kaine agyára menni :D)
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #696 Dátum: 2012. október 02. - 23:27:43 »
Számomra is egyértelműen 10/10, Bendis legjobb munkájának tartom. Valaha én is gondolkodtam a kiadásán, de eddig még nem tudtam magam rávenni, hogy belekezdjek.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #697 Dátum: 2012. október 03. - 00:12:11 »
itt egy kezdőlökés :)
http://elkerulhetetlen.blogspot.hu/2012/09/a-media-fenegyereke.html

tényleg az a baj ezzel a sorozattal, hogy csak akkor van értelme, ha végig tud menni, és az bizony nem kevés kötet. ízelítő meg lehet hogy inkább csak hiányérzetet szül.

balogh44

• Thanos
« Válasz #698 Dátum: 2012. október 03. - 12:54:52 »
Mindig próbálom én is, de csak amíg ésszerű. Mindennel nem lehet szembemenni. Hidd el, jövőre azért még neked is lesz miért örülni.  ;)
Vasembert nem olvastam régen, valójában nem ismerem a régi történeteit. De klasszikus történetet egy évben legfeljebb egyet adok ki (leszámítva persze a PPP sorozatot), és a jövő évi már megvan.

Nocsak, ennek örülök nagyon!! :) Kíváncsivá tettél! Van a Vasember vol. 1-nek egy időszaka ami nagyon jó, (#115. -től)ekkor vette át az írást Bill Mantlo-tól David Michelinie és Bob Layton, a rajzolást pedig Romita Jr. csinálta, még a régi, élvezhető stílusában, Layton tusolta! ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 03. - 12:57:32 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #699 Dátum: 2012. október 06. - 22:52:40 »
Kinn vannak az új előzetes oldalak.