Elolvastam az 5.et. Jó volt olvasni az előszót, ezekszerint jelentős sikere volt az előző résznek, hogy ez említésre szorult. Másrészt, én a megosztás pro-Angel Medina oldalán állok (viva sport ruhás MJ

), szóval nekem az egész füzet remek élmény a rajzok szempontjából (a festett feléről nem is beszélve).
A történet is jó kerekeken halad, tetszik, ahogy mindenki a saját útján kerül a "forráshoz", ill. a Vermin és a Gyík összecsapása egy külön csemege, remekül be van mutatva; mikor olvastam a "Láttál már patkányt harcolni?" sort, kirázott a hideg, egyik legjobb jelenet az egész füzetben.
Ami még nagyon rázós volt az a Farkas-MJ rész, nálam különösen magasan ütött a veszélyérzet így, hogy védtelenül ill. a saját otthonukban támadtak rájuk, ahol az ember különösen leengedi a védőpajzsát és biztonságban érzi magát. Nem beszélve, hogy itt most elrablásról szó nincs, vad ölési ösztönt úszott meg MJ, méghozzá különösen közel (Mikor John fölötte landol, az is egy brrr pillanat volt).Stegron meg nekem, bevallom, eddig egy eléggé ismeretlen karakter volt, várom, hogy mi sül ki belőle a folytatásban.
Vaspók ruha megjelenése, ill. a
"tentákulum" poén mekkora már.

Imádom, mikor Peter egy vadbarom.
Ami viszont nem tetszett, annak ellenére, hogy Pumát mindig jó viszontlátni, az pont a Macs-Puma rész volt. Ez a "HIT ME!" jelenet annyira közhelyesen jött ki, hogy picit megszakította a beleélésem.
All in all, le a kalappal, rohadt jó minőség, remek Pókember történet, éljen a Kingpin és éljen a Hihetetlen sorozat még sok-sok évtizedig.