Ma elhoztam a HP-t (és a PPP8-at) a Trillianból. Hazafelé meg már ki is olvastam, most hazaértem, és az előzővel együtt átnéztem a sztorit. Az elsőben fel sem tűnt, hogy Peter nem lehet May nénivel, hiszen épp akkor ment Lizhez, de a legutolsó képből, ahol olyan hülyén mosolyog, leeshetett volna, hogy ő a Kaméleon.
Na de most beszélek a második részről is. Kivétel nélkül tetszett ez a rész is, May nénin talpra esettsége kivált képpen. A harcok a már szokásosnak mondható "csodálatos" jelzővel illethető, Angel Medina tudja a dolgát. Az Utálom a misztikumot, kár, hogy másik címből való, egy picit zavart Todd Nauck rajza, megint túl hozzá szoktam Medinához. De nem vészes, mert ő is tök jól rajzol.
Ami viszont megzavart, az első számban (és a második első történetében) MJ kórházban van, és a második szám utolsó történetében pedig már nincs. A két cím között mennyi idő telt el? Itt egy kis törést érzek a sztoriban, ami megmondom őszintén, zavart.
Illetve kicsoda az elején a poloskával megfigyelő krapek, aki levette a hangot az új Mysterioról?