Elolvastam az
új Hihetetlent is végre. Ahogy végeztem vele, az M+al ellentétben, a hsz. elött visszaolvastam a topicot, de meglepően alig kaptam véleményeket az új füzetről.
Az előzményekről sikeresen lemaradtam, ezért nem tudom, hogy indult ez a tömeges támadás, de mindenképpen izgalmassá teszik a lapot. Olvasztárt remek újra látni, utoljára a CsP v1. 86. számában olvastam vele történetet. Bevallom, picit csalódtam
Maxban, hogy agyatlanul beállt végrehajtani más tervét, mikor szemmel láthatóan nem volt benne szívvel-lélekkel, minden ütése után kelletlenül jöttek a kifogások, hogy ez nem az ő ötlete, stb. Volt itt az előző számban valami magyarázat erre, zsarolás pl?
A vaspók ruha továbbra is kedvenc, Medina meg rohadt jól megrajzolja ezt nekünk - a képkocka, mikor befejezte Póki a püfölést és felegyenesedik Felicia mellett, tökéletes példa arra, hogy mennyire jól néz ki ez a gönc. Nem beszélve a csápok használata! Nagy örömmel látom, hogy igyekeznek az írók kihasználni ezt az új "képességet".
May néni sub-plotja meg nagyon édes, az elejétől számítottam erre,
túlságosan bájos volt May, már csak azt nem láttam előre, hogy sütikkel fog "végezni" az ál-unokaöccsével.

A
"Megvagy" kötény meg csak engem emlékeztet nagyon a Zöld Manóra? Annyira ijesztő volt, mikor felmutatta May.

Vajon ő lesz a legújabb tagja a Manó familíának?

A 2. történet is hozza; jó látni, hogy bemutatják Peter életét, miután felfedte magát -
az igazgatóval való beszélgetés is eltalált - de egy folytonos aggodalom ül rám, mikor olvasom, mindegyik következő képkockába odaképzelem, hogy valami újabb fenyegetés történik, meg átérezhető, hogy így sokkal nehezebb az élet, hisz majdnem közvetlenül felelős a gyerekek sorsáért már csak a jelenlétével.
Mysterio monológjának megszakítása meg tök poén, ill. kiváncsi vagyok, hogy a feltűnő Mysterio ki is akar lenni. Gondolom direkt a cliff-hangeres vég, ha már az összegzésben megkaptuk,
hogy a régi meghalt és átvette a helyét egy mutáns - szóval meg sem kérdem, hogy mi folyik itt és türelmesen megvárom a következő füzetet.