Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917585 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #1100 Dátum: 2013. április 24. - 11:43:20 »
Tegnap elolvastam, nagyon tetszett! :oh: A PP ellenségei eleje annyira nem jött be, de a befejezés kellően kárpótolt, nagyon jó. Csak azt nem értem, hogy hova lett a végén Felicia? Hisz Peterrel együtt indult May néni megmentésére.
A másik sztori meg nagyon jól indult, tökre tetszett, ahogy bemutatták az iskolai állapotokat, Flash (Gordon :D) meg nagyon vicces volt. :D Az uccsó oldal meg nagyon kíváncsivá tett, szóval nagyon várom a kövi számot! :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1101 Dátum: 2013. április 24. - 14:33:22 »
Felicia "hátvéd" volt, direkt maradt kinn.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1102 Dátum: 2013. április 24. - 21:36:04 »
Ez mondjuk egy bölcs döntés volt, nehogy elszökjön valamelyik is.
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1103 Dátum: 2013. április 30. - 09:46:01 »
Ja, értem. Csak fura volt, hogy utána nem volt szó róla.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1104 Dátum: 2013. május 23. - 22:29:25 »
Kikerült a júniusi szám borítója! :)
Kíváncsi vagyok már, az előzetes képekre is! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1105 Dátum: 2013. május 24. - 08:37:37 »
Hát, arra még várnod kell egy ideig.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1106 Dátum: 2013. május 25. - 23:24:47 »
Csúszás lesz júniusban?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1107 Dátum: 2013. május 25. - 23:35:49 »
Miért, már június van?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1108 Dátum: 2013. május 26. - 11:45:43 »
Ha Quinn Mallory megjavítja az időzítőt, akkor lesz csúszás.  ;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1109 Dátum: 2013. május 26. - 12:30:32 »
Ha Quinn Mallory megjavítja az időzítőt, akkor lesz csúszás.  ;D

Nehogy véletlenül arra járjak a kocsimmal.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1110 Dátum: 2013. május 27. - 11:12:33 »
Maximum majd könnyek lesznek utána a pilládon.  ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1111 Dátum: 2013. május 27. - 11:15:28 »
Miért, már június van?
3 nap múlva igen.  ;D
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1112 Dátum: 2013. május 27. - 19:32:24 »
Nézegettem, nosztalgiáztam a "régi" tavalyi Pók füzeteken, meg az azt megelőző Semic-es füzetekben (3.sor.) és több kérdés is összegyűlt bennem:

Hogy van az, hogy van ez a Polgárháború, példának okáért. Van maga a könyv (ami eredetileg 6 részben jelent meg, ha jól tudom), van az ASM sorozatbeli PH, ott csak részei vannak benne, de ugye az ASM megint már egy másik cím. És van a Sensational is, amiben megint egy része van benne a PH-nak, ami a könyvből kimaradt. Hogy van az, hogy egyetlen egy esemény több címben is megjelenik? És mindegyikben más része jelenik meg?

Másik kérdésem, hogy miért nem folytatódott a CSP V1 a 127-es szám után? Ott nem ért végett a történet.
Miért szűnt meg a Semic?
Miért szűnt meg a Panini?

Most akkor a mostani HihiPókban már a PH után vagyunk, igaz? És haladunk előre az időben, rendesen. Nem lesz már ilyen visszaugrás, ami a 3 PH-s Póki rész után volt?
SD. EJC.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1113 Dátum: 2013. május 27. - 19:45:40 »
Hét részes a Polgárháború főeventje, azaz a fősorozat. A többi címben csak kiegészitő sztorik jelennek meg hogy az adott hős/hősök hogy élték ezt meg, mi történt velük. A cspv1 elvileg azért szűnt meg tudtommal mert a megemelt ára miatt már nem vették annyian. A Semic csődbe ment. A pannini külföldi cég, csak itthon szüntek meg a sorozatai, mert nem voltak elégedettek az eladott példányszámmal. Jelenleg még a ph alatt vagyunk hiszen Vaspók ruha van, de egy két szám múlva tudtommal folytatódik a ph utáni rész ami May néni lelövésénél lett megszakítva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1114 Dátum: 2013. május 27. - 20:33:55 »
Az egyetlen, ami kimaradt: nem lesz több visszaugrás, de ez szükséges volt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1115 Dátum: 2013. május 28. - 14:25:25 »
Köszönöm a válaszokat!  :)
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1116 Dátum: 2013. május 28. - 22:16:23 »
Elolvastam az új Hihetetlent is végre. Ahogy végeztem vele, az M+al ellentétben, a hsz. elött visszaolvastam a topicot, de meglepően alig kaptam véleményeket az új füzetről.

Az előzményekről sikeresen lemaradtam, ezért nem tudom, hogy indult ez a tömeges támadás, de mindenképpen izgalmassá teszik a lapot. Olvasztárt remek újra látni, utoljára a CsP v1. 86. számában olvastam vele történetet. Bevallom, picit csalódtam Maxban, hogy agyatlanul beállt végrehajtani más tervét, mikor szemmel láthatóan nem volt benne szívvel-lélekkel, minden ütése után kelletlenül jöttek a kifogások, hogy ez nem az ő ötlete, stb. Volt itt az előző számban valami magyarázat erre, zsarolás pl?
A vaspók ruha továbbra is kedvenc, Medina meg rohadt jól megrajzolja ezt nekünk - a képkocka, mikor befejezte Póki a püfölést és felegyenesedik Felicia mellett, tökéletes példa arra, hogy mennyire jól néz ki ez a gönc. Nem beszélve a csápok használata! Nagy örömmel látom, hogy igyekeznek az írók kihasználni ezt az új "képességet".
May néni sub-plotja meg nagyon édes, az elejétől számítottam erre, túlságosan bájos volt May, már csak azt nem láttam előre, hogy sütikkel fog "végezni" az ál-unokaöccsével:lol: A "Megvagy" kötény meg csak engem emlékeztet nagyon a Zöld Manóra? Annyira ijesztő volt, mikor felmutatta May.  :hehe: Vajon ő lesz a legújabb tagja a Manó familíának?  ;D

A 2. történet is hozza; jó látni, hogy bemutatják Peter életét, miután felfedte magát - az igazgatóval való beszélgetés is eltalált - de egy folytonos aggodalom ül rám, mikor olvasom, mindegyik következő képkockába odaképzelem, hogy valami újabb fenyegetés történik, meg átérezhető, hogy így sokkal nehezebb az élet, hisz majdnem közvetlenül felelős a gyerekek sorsáért már csak a jelenlétével. Mysterio monológjának megszakítása meg tök poén, ill. kiváncsi vagyok, hogy a feltűnő Mysterio ki is akar lenni. Gondolom direkt a cliff-hangeres vég, ha már az összegzésben megkaptuk, hogy a régi meghalt és átvette a helyét egy mutáns - szóval meg sem kérdem, hogy mi folyik itt és türelmesen megvárom a következő füzetet.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1117 Dátum: 2013. május 28. - 22:22:22 »
Én a végén úgy értettem, hogy az igazi Misztérió az, mint szellem, vagy valami hasonló. Feltámadt, vagy tudomisén, mint Kraven.
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1118 Dátum: 2013. május 28. - 22:25:00 »
Egy jó tanács: Mysterio kapcsán ne várd. Mondjuk úgy, hogy a Daredevil: The Target minisorozat második számában adtak választ a feltűnésére.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1119 Dátum: 2013. május 28. - 22:29:31 »
Egy jó tanács: Mysterio kapcsán ne várd. Mondjuk úgy, hogy a Daredevil: The Target minisorozat második számában adtak választ a feltűnésére.

Ne már, hogy csak úgy vissza dobják az élők közé és azóta sem tett senki említést, hogy ez valóban hogy is lehetséges?  :lol:
Nem egetrengetően felháborító, de azért tök vicces, hogy egy ilyen után fütyülve tovább állnak.