Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917889 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #1200 Dátum: 2013. június 17. - 19:35:13 »
Lenne egy gyors kérdésem. Az idei HP-hez (tehát ehhez a 'maszk nélkül' storyhoz) kell bármi előismeret?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1201 Dátum: 2013. június 18. - 04:59:16 »
Igen, a Polgárháború.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #1202 Dátum: 2013. június 18. - 04:59:16 »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1203 Dátum: 2013. június 19. - 22:37:01 »
Nó ma megkaptam a füzetet és most végeztem is vele. Nem értenék egyet az előttem szólókkal, hogy kerek lenne a történet. Rakás kérdéssel zár, ill. Mysteri-klumm elmenekülése egy erőteljes hiányérzetet keltett bennem. Annyi szájalás után reméltem, hogy legalább kap egy istenes pofont a Pókfejtől.  :hehe:
Flash igyekezése édes, de nem mindenhol szimpatikus. A sok kérdés, ami felmerül a történet során (Arrow, Beck visszatérése meg monológja - bár ez gondolom kezdi előkészíteni Mephisto felbukkanását) egyúttal pozitívum is volt, a la big picture ízt adott a szituációnak.
Nó, de úgy látom a kövi borító már kevésbé lesz pózolós, első pillantásra a régi CsP borítók jutnak eszembe róla. Most indulhat a várakozás.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1204 Dátum: 2013. június 20. - 07:27:49 »
Nem, ennek köze nem volt Mephistóhoz, akkor még csak Quesada tudta, hogy mit tervez. PAD egy mindentől (sajnos egyben a többi Pók-címtől és úgy en bloc a Marveltől) független sztorivonalat építgetett a címén. Nem tudom, ki volt a szerkesztő akkoriban (nem lepne meg, ha Wacker), de a sztorik alapján nulla felügyeletet gyakoroltak a címek felett, ezért mindegyik eléggé eltért a többitől.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1205 Dátum: 2013. június 20. - 09:39:42 »
Sosem volt összefüggés a különböző Pók-címek között előtte sem (kivéve persze a crossovereket). Az nem véletlen, hogy külön sorozatként futtatták őket.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1206 Dátum: 2013. június 20. - 10:37:12 »
A magyarul kiadott vonallal tudok példálózni, amit 1989-tól ment, és amihez te is adsz ki most részeket a PPP-ben. Ott többször volt olyan, hogy említést tettek arról, hogy közbe mi történt peterrel. Vagy mondjuk a Fekete macskás, és az aranylázas sztorinál is voltak összefüggések. Az aranylázas történetet mondjuk lehet a második titkos háború crossoverének tekinteni (bár nem az, a legjobb esetben is egy spin-off vagy event), de a fekete macskás,sztorivonal nem crossover, és szerintem mégis mindkét címet érintette, nem?
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1207 Dátum: 2013. június 20. - 11:30:37 »
Ilyen értelemben persze, nem írtak egymással ellentétes dolgokat, de erről most sincs szó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1208 Dátum: 2013. június 20. - 11:46:43 »
De, PAD-nál sajna volt. Ilyen például, hogy Peter nála Flashnél lakott, az Amazingen egy motelben, a Sensationelben az utcán, az Avengersben meg valamelyik csapattársánál. Sok kicsi teljes ellentmondás rontotta akkoriban az összhatást, de PAD volt az, ami a legjobban kilógott, többek közt azért is, mert nem igazán akart ő is megint emoPókos sztorikat írni. Meg Bendis, mert nála meg állandóan poénkodott, amikor máshol meg teljes lelki krízist élt át. Így összességében talán mindenki. :) De az FNSM-et valahogy mindig olyan kakukktojásnak éreztem az olvasásakor.
Amúgy jó volt az az időszak, nagyon jó, mert erős sztorikat hoztak ki, ám a szerkesztői felügyelet azért hiányzott onnan.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1209 Dátum: 2013. június 20. - 14:00:06 »
Hát a back in blacknél totálisan az az érzésem volt, hogy csak az Amazing írójának szóltak hogy Peter most dühös meg izé szenved. A többiek elküldték ninját püfölni poénkodva, meg team upolni egy emos tinivel és homokemberrel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1210 Dátum: 2013. június 20. - 14:45:36 »
De, PAD-nál sajna volt. Ilyen például, hogy Peter nála Flashnél lakott, az Amazingen egy motelben, a Sensationelben az utcán, az Avengersben meg valamelyik csapattársánál.
A PH az tényleg teljes káosz volt ilyen téren, de persze meg lehet magyarázni, hogy amennyiben csak 2 nap telt el a címek között - ami simán lehet - akkor Peter végig mozgásban volt, hogy ne találjanak rá.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1211 Dátum: 2013. június 20. - 15:30:23 »
Na, tegnap én is elolvastam. Hát... Nekem nagyon nem jött be ez a történetvezetés. Erőltetett poénok, sehová se tartó történet, csalódás volt Davidtől. Bár ami igaz az igaz, nálam soha nem volt akkora kedvenc. Már nagyon várom, hogy visszavegyük a történetfonalat, mert személy szerint nem érzem, hogy ezek a maszk nélkül sztorik sokat hozzáadtak volna a karakterhez.
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1212 Dátum: 2013. június 20. - 15:33:03 »
Jobban érezhető lesz a kövi számtól, amikor már nem barát lesz, hanem közellenség.  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1213 Dátum: 2013. június 20. - 16:58:31 »
Nekem ez a Mysterios sztori kicsit a külvárosi kirándulás, meg balfékek szövettsége (béka, varangy, pókkölyök) hangulát hozta vissza, szóval tetszett. :)
This is a joke. A real practical Joke.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1214 Dátum: 2013. június 20. - 17:42:04 »
Azok nagyon jók voltak, és én is azt hittem, hogy ilyen lesz. Nekem valahogy nem jött át...
"Live for nothing or die for something, your call."

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1215 Dátum: 2013. június 21. - 17:55:21 »
Kinek a pap, kinek a papné.  ;)
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1216 Dátum: 2013. június 22. - 18:21:44 »
Nem, ennek köze nem volt Mephistóhoz, akkor még csak Quesada tudta, hogy mit tervez. PAD egy mindentől (sajnos egyben a többi Pók-címtől és úgy en bloc a Marveltől) független sztorivonalat építgetett a címén. Nem tudom, ki volt a szerkesztő akkoriban (nem lepne meg, ha Wacker), de a sztorik alapján nulla felügyeletet gyakoroltak a címek felett, ezért mindegyik eléggé eltért a többitől.

Remélem azért lesz valami lényege és nem múlik el a feledésbe ez a kis részlet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1217 Dátum: 2013. június 22. - 18:32:19 »
Hát… igazából David nem fejezhette be az FNSM-et, és azóta se írt Pókembert. Lesznek lezáratlan szálak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1218 Dátum: 2013. június 22. - 22:39:30 »
Ezek szerint, nem fogjuk megtudni ki/mi  is valójában, ez a karmos tanárnéni? :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1219 Dátum: 2013. június 22. - 22:41:01 »
De, azt meg. A leggyorsabban elvarrható, leginkább kézenfekvő szálakat letudja az utolsó sztori.