Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917285 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

rheinfuss

• Rengető
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #1400 Dátum: 2013. augusztus 16. - 20:07:09 »
Értem, akkor  minden ok. :)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #1401 Dátum: 2013. augusztus 17. - 00:46:38 »
Kezdeg belezúgni PAD-be, nagyon jól tolja a szappanoperát, ez az "osztálytalálkozó" fergeteges!
Kérdésem csak annyi, hogy a Keselyűről volt dokumentáció mostanában, vagy a MKSP-ket kell elővenni? Csak mert nem vágom, hogy ki ez a tolószékes fószer, most költötték hozzá Keselyű múltjához, vagy már korábban is volt róla szó?

Még egy kérdés, a dedikáláson van valami poén, amikor Petert leszólja valaki, hogy liberális, az ki? Gondolom egy ismert arc amerikában.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1402 Dátum: 2013. augusztus 17. - 08:27:59 »
Jó kis történet volt,szép rajzokkal! Debbie Whitmant valahogy annak idején sem akartam Peter barátnőjének betudni--nem szimpatizáltam vele-- most meg ez a könyv... Szerintem,gusztustalan húzás volt tőle,még ha gyalázkodóvá lett is továbbszerkesztve--igaz nem általa. Az ember ne adja ki a magánéletét könyvben,főleg ha az exe is benne van! Ez két emberre tartozik. Csak arra a két emberre,akikről szól. Szemét dolog volt!
Annak viszont nagyon örültem,hogy vendégszereplőként felbukkant Rozsomák,Bestia,igaz csak rövid időre.
A Pókembercímes-borítós összeállítás tetszett. Jó volt ezekről olvasni.
Kitűnő kis időtöltés volt ennek a kiadványnak is az elolvasása! Köszönöm szépen!
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 17. - 08:32:41 írta kzoli »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1403 Dátum: 2013. augusztus 17. - 12:42:56 »
Keselyű tesójáról nem volt szó korábban, és doksi csak a kötetben volt.
Debra saját oldalát várd meg Zoli a kövi számból.  ;)

kzoli

• Sakál
« Válasz #1404 Dátum: 2013. augusztus 17. - 15:25:27 »
Oksa. Kíváncsivá tettél!  :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #1405 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:16:17 »
Ma olvastam el a HP legújabb számát. Remek volt!  :kingpin: Várom a folytatást. (holnap következik a PPP, a tartó nagyon tetszik, bááár az első jobban tetszett, de valószínűleg azért mert imádom Fekete Maccsot!  :blackcat:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1406 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:49:41 »
Akkor a PPP... hogy is mondjam... majd meglátod.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1407 Dátum: 2013. augusztus 17. - 21:09:05 »
Az egyik kedvenc részem a mostani számban, amikor a Macs edz és énekel. Annyira jól visszaadja a 80-as éveket.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1408 Dátum: 2013. augusztus 17. - 23:11:09 »
Igen, ezt bűn lett volna fordítani. :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #1409 Dátum: 2013. augusztus 18. - 19:17:14 »
Akkor a PPP... hogy is mondjam... majd meglátod.  :D
Egyszerűen szuper volt. Bevallom örülnék még Fekete Macskás köteteknek. Csak így tovább  :kingpin:

balogh44

• Thanos
« Válasz #1410 Dátum: 2013. augusztus 18. - 20:13:33 »
Ma voltam Debrecenben, és biza nem volt egy Relay-ben se!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1411 Dátum: 2013. augusztus 18. - 22:21:50 »
Egyszerűen szuper volt. Bevallom örülnék még Fekete Macskás köteteknek. Csak így tovább  :kingpin:
Bár a PPP11 után kicsit elköszönünk tőle, de majd a Kozmikus Pókember után visszatér még.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1412 Dátum: 2013. augusztus 19. - 16:30:05 »
Elolvastam én is az új Hihi Pókot, tetszett nekem is. :D Ami kicsit fura volt, hogy Rozsi puszta kézzel összeroppantotta a pisztolyokat - azért ő ennyire nem combos. :D Egyébként jó a sztori és a párbeszédek is, itt is látszik, hogy PAD mennyire ért a mellékszereplők használatához. Először nem értettem, hogy a pókruha miért szakad el olyan könnyen, amikor Keselyű megvágja - de a levrovból kiderült, hogy az már sima pókruci, nem a vaspókruha. Csak megtévesztő volt, mert a füzetelső felében még vaspókszerkóban volt Peter, a második sztoriban meg már a piros-kék ruciban. Jópofa volt az is, hogy Póki a templom homlokzatán felfedezte a gubót - kiváncsi vagyok, mit hoznak ki a nővérkés szálból (bár a lényeg el lett spoilerezve egy Marvel Klubon, de a tüskékből amúgy is sejthető volt, ki lehet a nővérke. :D ).
Egyébként az igazi Ben Reilly a mostani történetek alatt már halott? Már jóval a polgárháború előtt megölték, ugye?
Tetszett a sztorik rajza is, illetve jók voltak a cikkek is. :D Az a Pókemberes ps2 kontroller zsír lehet. :oh: ;D

Még a Hihi Pók különszám borítóját elfelejtettem megdícsérni múltkor, nagyon tetszett. :D Nem mintha úgy általában nem lennének jók a borítók, de a különszámé különösen bejött, talán a nosztalgikus hangulata miatt. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #1413 Dátum: 2013. augusztus 19. - 18:18:23 »
OFF:
A kommentekből azt veszem ki, hogy lassan már mindenki megkapta a kis csomagját, csak én nem. Eddig csak sejtettem, de most már kezdem tapasztalni is, hogy a magyar posta gyorsabban szállít Mucsajröcsögére mint Debrecenbe :'(.

ON:
A képek alapján bejövős ez a rajzoló. Nagyon. Nem szeretem, amikor egy kis nyamvadt cingár pókembert rajzolnak, itt legalább értelmesen néz ki. Ismerős is volt a stílus, ugye ő rajzolta a már megjelent Sarah történetét is? Pók sztorikkal kapcsolatban nem nagyon ismerős a neve, de mintha X-menben és 1998-2000 körüli Supermanben láttam volna.
"Shhhh. My common sense is tingling."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1414 Dátum: 2013. augusztus 19. - 18:30:51 »
Tom: igen, Ben Reilly a mi időnk szerint 1996-ban halt meg, és 2013-ban törölte magát a FB-ról.  ;D
Az nem spoiler, hogy itt már a régi piros-kék ruhája van rajta, mert az előző szám után történt meg az átállás, amikor összebalhézott Vasemberrel, és dobta a Vaspók ruhát. Már nagyon közel vagyunk, hogy visszatérjünk May néni lelövéséhez - 1-2 számnyira.
A pókos kontrollert még csak egyszer használtam, zsír új. :) Pár éve kaptam szülinapomra. :)
szati: Igen, Scot Eaton rajzolta a Múlt emlékeit is. Nekem is nagyon tetszik a rajza.
Zárójelben: ha látjátok Peter arcát, amikor a párnát Adrian fejébe nyomja, az baromira kifejező. EZ az, ami NAGYON hiányzik Ramostól. Hogy ránézek, és átélem Peter érzéseit. Ramosnál gondolatban legyintek, és lapozok. Sajnos.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1415 Dátum: 2013. augusztus 19. - 19:46:49 »
Hát, elégé érdekesen rajzolja az tuti! :uhoh:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1416 Dátum: 2013. augusztus 19. - 20:30:33 »
és 2013-ban törölte magát a FB-ról.  ;D
Nem, végülis nem törölte, mert elegen lájkoltuk ahhoz, hogy meggondolja magát. ;D

Idézet
A pókos kontrollert még csak egyszer használtam, zsír új. :) Pár éve kaptam szülinapomra. :)
Wow, király. ;D Jól sejtem, hogy inkább relikvia lesz belőle, mint játéknyúzó eszköz? :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1417 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:29:28 »
szati: nem kell aggódni.... én budapesti vagyok,aztán mégsem jött meg nekem sem! Pedig csak 2 kerület választ el a feladótól. Ez a Magyar Posta érdeme,hogy hová mikor küld csomagot. XXI.század--ugye,ez a jövő  :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #1418 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:56:44 »
Nagyon tetszett a közepén lévő doksi. A különleges borítókkal ellátott füzetekből pár darab nekem is megvan. Pl:hologrammos, vaspókruhás, duplaborítós piros pókkal...stb. Ha érdekel valakit be tehetek róluk képeket. Kaine, nagyon jól eltalálod mindig a dokumentációk témáját.(legalábbis számomra)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1419 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:03:28 »
Köszi. :) Olyanról írok, ami engem is érdekelne, ha nem én írnám. :)
Jöhet a kép!