Na végre valahára ide is megérkezett a legújabb emberpók!

Az újságos néni nagyon látványos helyre tette a kirakatban, nem lehetett nem észrevenni!

Már a Faceboookos előzetesekből is sejtettem, hogy ez nagyon ütős - sőt az eddigi legütősebb - szám lesz. Nos, nem is csalódtam.
Peter David továbbra is remekel, Scott Eaton úgyszintén, a rajzai igazi mesterművek, nálam simán benne van a Deodato-féle kategóriában.
Szuper volt viszontlátni ezt a sok régi, bevált karaktert
(Debra, Betty, Flash, Bestia, Keselyű). Az a kivetítős dolog nagy húzás volt - PD jó kis jeleneteket kerekített belőle - akárcsak a visszatekintés Toomes fiatalkorára, amely elég szemléletesen megmagyarázza mostani életfilozófiáját, "puhány-gyűlöletét"... 
És akkor ugye itt van még Arrow kisasszony is, meg az a sejtelmes képsor, amikor jóízűen becuppantja azt a pókocskát, plusz a végén a zuhanó Pókember és Keselyű....izgalom izgalom hátán.

Mindig is imádtam, amikor ilyen drámai pillanatokban szakadt meg a sztori, és az ember filozhatott magában egy sort, hogy na vajon, hogy is lesz ez tovább? Anno a régi Pókemberben az egyik ilyen kedvenc jelenetem, amikor a Vészmanó eltalálja Pókembert, s ő ott fekszik a háztetőn, a Manó meg diadalittasan nyomja a rizsát: "Még egy lövés, és Pókember szíve örökre megáll!"

...vagy amikor a 14-es szám végén felbukkan Mr. Hyde, Póki meg ott van kificamodott bokával előtte....és még sorolhatnám...
Ez a
Pók-Keselyű csata nekem valahogy nagyon felidézte azt a régi időszakot.
Ja, és ki ne felejtsem....a doksik is oltári jók és hasznosak voltak, mindig megtudok valami újat, remélem ilyen kiegészítők - nyilván persze, csak ha találtok neki helyet a képregényben - a jövőben is várhatók a HP lapjain.
Gratula srácok, ismét kitettetek magatokért!