Most olvastam el az új Hihetetlen Pókembert, valamint a különszámot.
Az Amazing Fantasy igen jól ki sztori volt. Nagyon durva, hogy 14 oldalba ennyi mindent úgy belezsúfoltak, de mégis minden tökéletesen érthető.
Én nagyon örültem, hogy az újraszínezett változatot kaptuk, mert lehet így nem annyira retró, de sztem simán megállja a helyét a rajz színvonala a mai felhozatalban is. Egyedül az utolsó oldal közepén volt fura az a kép, amiben Pókembernek szemeket rajzoltak a maszkjára

.
A Rakéta Robis sztori se volt rossz, de a Fáklyás rész jött be a legjobban. Remélem a maradék 3 rész is ki lesz adva valamikor, mert nagyon viccesek (bár most olvastam, hogy a többi nincs digitálisan :S). Főleg a Batman-es poén ütött nagyot

.
A HP 2014/3 felülmúlta a várakozásaimat. A sztori érdekesen indult az előző részben, de nem gondoltam, hogy ilyen összetett és fordulatos történetet kapunk. Bár időnként kissé kaotikus volt első olvasására úgy pörögtek az események. Hiányoltam valami előzményt, vagy hosszabb leírást az elejéről. Ha csak egy rövid történetet, amiben be lett volna mutatva a 2211-es Pókember. Mondjuk a "Spider-Man 2099 Meets Spider-Man Vol 1 1" - állítólag az a sztori 1 részes, ott tűnik fel először ő is és Hobgoblin 2211 is, és akkor már a 2099-est is megismerte volna a magyar közönség, mert még korábban írtad, hogy tervezed azt is kiadni, amint lehet

.
Amúgy lehet butaságot írok, ami az előzmények ismeretében lehet értelmetlen lenne, de én arra tippelek, hogy
Arrow lesz a 2211-es Pókember lánya, mert végül is pókképességei vannak, meg gonosz is, és kb ugyan akkor tűnt fel. Nem kell válaszolni, mert csak hangosan gondolkodtam, és az elég nagy spoiler lenne, ha eltaláltam

.