Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920369 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2080 Dátum: 2014. június 17. - 11:46:50 »
Vasárnap én is elolvastam és nagyon tetszett a történet. Homokember kitörései, Pókemeber holovetítőjének lemerülése, a kölyök bénázása, a költői igazságszolgáltatás igazi PAD-os megoldások voltak. Valahogy éreztem, hogy nem fogják Flint apját kivégezni, de mikor beültették a székbe el nem tudtam volna képzelni, hogyan fogja ezt PAD kivitelezni. Azonban bíztam benne és nem alaptalanul. A jövőből jött Kaméleonról nekem a Spawn-ban látott Violator ugrott be. Szerintem volt egy kis hasonlóság.

A Friendly Neigborhood... Annual-t is PAD írta. Homokember: az első év.

Az egyik, ha lassan nem az egyetlen olyan író a Marvelnél, aki olvassa a régi sztorikat és emlékszik is rájuk. Szeret régebbi, elvarratlan szálakat újra felvenni. Végülis ennek is megvan az előnye, hiszen biztos ihletet-ötleteket adnak neki egy történet kitalálásához.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2081 Dátum: 2014. június 17. - 12:39:15 »
Megérkezett nekem is. Nagy kő eset le  a szívemről.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2082 Dátum: 2014. június 17. - 12:58:22 »
Nekem is megjött ma.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2083 Dátum: 2014. június 17. - 19:00:24 »
Megvettem a különszámot! Nagyon tetszett, bár egy szempontból csalódott vagyok (ami nem a kiadvány hibája): a Vörös szellemben és szuper majmaiban szerintem sokkal több lehetőség volt, mint amennyit végül is kaptak. Viszonylag kevésszer tűntek fel a Marvel hasábjain. És ebből is az egyik az itt olvasható humoros sztori. Félreértés ne essék, nagyon jól szórakoztam rajta! :)
Amúgy időben hol helyezkedik el el a történet? Bocs, ha volt már szó róla, pláne, ha ez az újságból kiderül! Én sajnos nem találtam erről infót.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2084 Dátum: 2014. június 17. - 19:14:14 »
Megvettem mindkettőt.
Hihetetlen Pókember 2014./3.: Nos, nem tudom miért, nekem valahogy karakteridegen volt az egész, szóval, úgy értem ha valakinek a nagynénje élet halál között lebeg, tuti nem a Scooby-Doo jár az eszében. :stupid:
A történet is valahogy gyermeteg volt, bár ha mondjuk ismertem volna ennek a jövőbéli Pókembernek a világát, lehet hogy másképpen jönne le az összkép. A rajzolót nem fikáznám, szerencsére már nem nagyon kell sokáig elviselni.
A kivitelezés mint mindig most is szuper, nem tudok róla egy rossz szót se mondani.
Hihetetlen Pókember Különszám 2014./1.: Nagyon tetszett, végre két, régi hiánypótló sztori is meg tudott jelenni! ;) Egyből betettem a régi CSP. 1. mögé. :D Az Amazing Fantasy 15.-től kicsit féltem, mikor Kaine először mutatott belőle ízelítő képeket. Aztán kézbe fogva, látva a teljes képregényt, csak jókat tudok mondani! A mostani színezés nem hogy rontott volna rajta hanem tökéletesen kiegészíti a régi rajzokat, amik ma is tökéletesen megállják a helyüket! Szívesen látnék nyomtatásban még ebből az időszakból, vagy akár a későbbi Lee-Romita időszakból is! ;) A Pókember-Fáklya sztori is vicces volt, érdekes volt látni egy mai sztorit, retro köntösbe bújtatva. Tetszett, csak Fáklya sárgás ruhája volt picit szokatlan a szememnek.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2085 Dátum: 2014. június 17. - 20:23:10 »
Megbeszélem a postázóval, hogy másik postára vigye a következőtől fogva.  ;)

Nagy köszönet Tomi az ügyintézésért. És a csak emiatt küldött hírlevélért is. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #2086 Dátum: 2014. június 18. - 10:51:45 »
Megvettem a különszámot! Nagyon tetszett, bár egy szempontból csalódott vagyok (ami nem a kiadvány hibája): a Vörös szellemben és szuper majmaiban szerintem sokkal több lehetőség volt, mint amennyit végül is kaptak. Viszonylag kevésszer tűntek fel a Marvel hasábjain. És ebből is az egyik az itt olvasható humoros sztori. Félreértés ne essék, nagyon jól szórakoztam rajta! :)
Amúgy időben hol helyezkedik el el a történet? Bocs, ha volt már szó róla, pláne, ha ez az újságból kiderül! Én sajnos nem találtam erről infót.

A Kingpin által kiadott Hihetetlen Pókember: Az új bosszú Angyalai  és a Mutánsvilág között van, ha jól tudom. Az Új Marvel Extra Pókember-Fáklyás közös történet előtti ez.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2087 Dátum: 2014. június 18. - 12:29:25 »
Biztosan nem. Peter ebben a sztoriban gyakornok még, a ÚBA ideje alatt meg már bőven tanár.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2088 Dátum: 2014. június 18. - 12:35:48 »
A Pókember/Fáklya 5 részes minisorozat Slott tollából: mind az 5 rész 1-1 időszakról szól Pókember életében. Az 1. részben még Gwen volt a barátnője, a másodikban is, ahol Kraven volt az ellenség, ez a harmadik, ami Gwen halála után volt néhány héttel (nagyjából az Amazing Spider-Man 140 elé helyezném be), mert a 130-131-ben jelent meg a Pókmobil, ahol a Fáklya mondta, hogy megtanítja Pókembert vezetni. A Pókmobil a 141-ben a folyó fenekén landolt (mint ezt tudjuk a már megjelent 5. részből), vagyis e kettő között kell lennie valahol. A 4. rész a Fekete Pókruha és a Fekete Macska-barátnő időszaka, az 5. rész pedig közvetlenül a Polgárháború előtt történik.
Nos, nem tudom miért, nekem valahogy karakteridegen volt az egész, szóval, úgy értem ha valakinek a nagynénje élet halál között lebeg, tuti nem a Scooby-Doo jár az eszében. :stupid:
Szerintem itt lekötötte az új probléma, nem May néni járt a fejében.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #2089 Dátum: 2014. június 18. - 13:51:16 »
Nekem meg itt lenne kérdésem  ;D a Pókember/Fáklya miniből eddig a 3. és az 5. rész jelent meg?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2090 Dátum: 2014. június 18. - 14:21:38 »
Igen, érthetetlen módon ez a kettő létezik digitális formában.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #2091 Dátum: 2014. június 18. - 14:47:48 »
Különszám: Nekem nagyon tetszett az egész kiadvány, egyszerűen király lett. Különösen a Rakéta Robis történet fogott meg (25 év után újból), a fordítás remekmű, jobb mint volt eredetileg (pedig annyira amúgy nincs nagy változtatás benne, de mégis más). A folytatása pedig igazán jóra sikeredett, teljesen átveszi az első rész hangulatát, abszolút telibe talált. Nem is értem, hogy annak idején miért nem adták ki. :roll: Szóval óriási gratula, mindenkinek.  :worship: Nálam alapmű lett!
Gyorsan én is vettem belőle tegnap még egy példányt! (Volt az újságosnál vagy 8-10 db)

Remélem a jövőben is sok hasonló kiadvánnyal lepsz meg minket Tomi, hisz jövőre 26 éve lesz, hogy van Pókember képregény Magyarországon. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2092 Dátum: 2014. június 18. - 16:23:43 »
A folytatása pedig igazán jóra sikeredett, teljesen átveszi az első rész hangulatát, abszolút telibe talált. Nem is értem, hogy annak idején miért nem adták ki. :roll:
Köszi szépen!  :) Szerintem azért, mert meghatározták, hogy a 210-től adják ki, csak kellett elé egy eredettörténet.
Idézet
Remélem a jövőben is sok hasonló kiadvánnyal lepsz meg minket Tomi, hisz jövőre 26 éve lesz, hogy van Pókember képregény Magyarországon. ;)
;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2093 Dátum: 2014. június 18. - 17:40:10 »
#még25évPókembertMagyarországon!

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #2094 Dátum: 2014. június 18. - 18:15:10 »
Igen, érthetetlen módon ez a kettő létezik digitális formában.

Kár :-\ pedig jónak tűnik,kíváncsi vagyok a másik három számra is, de talán egyszer :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2095 Dátum: 2014. június 18. - 20:57:50 »
Milyen lenne minden évben előjönni egy ilyennel, hogy újrakiadás is, meg nem is. :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2096 Dátum: 2014. június 18. - 23:15:59 »
Most olvastam el az új Hihetetlen Pókembert, valamint a különszámot.

Az Amazing Fantasy igen jól ki sztori volt. Nagyon durva, hogy 14 oldalba ennyi mindent úgy belezsúfoltak, de mégis minden tökéletesen érthető.
Én nagyon örültem, hogy az újraszínezett változatot kaptuk, mert lehet így nem annyira retró, de sztem simán megállja a helyét a rajz színvonala a mai felhozatalban is. Egyedül az utolsó oldal közepén volt fura az a kép, amiben Pókembernek szemeket rajzoltak a maszkjára :).
A Rakéta Robis sztori se volt rossz, de a Fáklyás rész jött be a legjobban. Remélem a maradék 3 rész is ki lesz adva valamikor, mert nagyon viccesek (bár most olvastam, hogy a többi nincs digitálisan :S). Főleg a Batman-es poén ütött nagyot :).

A HP 2014/3 felülmúlta a várakozásaimat. A sztori érdekesen indult az előző részben, de nem gondoltam, hogy ilyen összetett és fordulatos történetet kapunk. Bár időnként kissé kaotikus volt első olvasására úgy pörögtek az események. Hiányoltam valami előzményt, vagy hosszabb leírást az elejéről. Ha csak egy rövid történetet, amiben be lett volna mutatva a 2211-es Pókember. Mondjuk a "Spider-Man 2099 Meets Spider-Man Vol 1 1" - állítólag az a sztori 1 részes, ott tűnik fel először ő is és  Hobgoblin 2211 is, és akkor már a 2099-est is megismerte volna a magyar közönség, mert még korábban írtad, hogy tervezed azt is kiadni, amint lehet :).

Amúgy lehet butaságot írok, ami az előzmények ismeretében lehet értelmetlen lenne, de én arra tippelek, hogy Arrow lesz a 2211-es Pókember lánya, mert végül is pókképességei vannak, meg gonosz is, és kb ugyan akkor tűnt fel. Nem kell válaszolni, mert csak hangosan gondolkodtam, és az elég nagy spoiler lenne, ha eltaláltam :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2097 Dátum: 2014. június 18. - 23:35:31 »
Batmanes poén lesz az új PPP-ben is. :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2098 Dátum: 2014. június 18. - 23:42:06 »
Kaine, ha ennyi mindent kiadsz akkor a következő 25 év éppen hogy elég lesz...  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2099 Dátum: 2014. június 19. - 08:45:24 »
Én csak azt nem értem, hogy a 2211-es Kaméleon miért jött vissza? Mert az odáig oké, hogy a jövő Pókinak vissza kell vinnie a lányát, de a képbe hogy jön be a Kaméleon?
SD. EJC.