Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 918003 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2360 Dátum: 2014. december 11. - 20:55:12 »
A Boom! mellett a Dynamite lett az egyik kedvenc.
Vicces, mert pont a Boom! az, ami lassan lenyomja az egyre gyengébb produktumokat nyújtó Dynamite-ot. :)
Áá, jövőre gyorsabb lesz.
Szóval akkor már a sötétség sebességével megy? ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2361 Dátum: 2014. december 11. - 21:17:03 »
A Boom! mellett a Dynamite lett az egyik kedvenc.
Vicces, mert pont a Boom! az, ami lassan lenyomja az egyre gyengébb produktumokat nyújtó Dynamite-ot. :)
Áá, jövőre gyorsabb lesz.
Szóval akkor már a sötétség sebességével megy? ;D

A Boom! tényleg jobban muzsikál az utóbbi időben. A Dynamite SMDM, a CV, STMOTA, már nem akkora durranások, de a LTSPA nagyon tetszett. A Superpowers pedig szerintem gyönyörű.( Bár annak a történetein még nem rágtam át magam. Viszont a Boom! új Robotzsaruja nagyon jó! Mondom, semmi világmegváltó, de kellőképp nosztalgikus, mert a filmet veszi kiindulási alapnak.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #2362 Dátum: 2014. december 11. - 21:21:47 »
Az IDW hogy áll?  :headscratch:
Ugyebár ők is megszereztek, pár jó kis címet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2363 Dátum: 2014. december 11. - 21:26:27 »
Stabil negyedikek az Image mögött. Bár náluk vicces módon a pónik jelentenek rengeteget.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2364 Dátum: 2014. december 11. - 21:27:34 »
Meg ugye náluk a Turtles, a Transformers... :roll:
És kiadnak olyasmiket amik könnyen felkeltik az érdeklődésem:

:D
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 11. - 21:58:30 írta balogh44 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2365 Dátum: 2014. december 11. - 22:26:00 »
Fura, de a TMNT már közel sem megy annyira, mint eleinte, amikor visszatért Eastman. A TF is jó ideje csak csordogál. A póniknál viszont már a második ongoingot tartják kifejezetten magasan.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2366 Dátum: 2014. december 12. - 00:32:08 »
nekem tetszik az idw tmnt sorozat. mindig veszem az új köteteket. most fog kijönni a 10.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2367 Dátum: 2014. december 12. - 18:02:27 »
Hozzám is elért az új szám, nagyon szép kiadvány lett, és a halvány sárga betűk szerintem illenek is a borítóhoz.
A történet kicsit csalódás volt, de érezhető, hogy majd csak ezután indul be igazán, és hát el kell valahogy kezdeni. :)
A Még egy nap rajzai nekem sem tetszettek túlzottan, és azt hittem, hogy ezzel egyedül maradok a fórumon. Az akció nagyon szépen volt rajzolva, de a "civil ruhás" alakok kicsit csúnyácskák voltak. De az biztató, hogy később javulni fog, illetve Garney visszatér, az ő rajzait nagyon szeretem.
(És köszönet az ajándék kpéregényért is.:) )

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2368 Dátum: 2014. december 12. - 19:32:03 »
Fura, hogy csak Peterrel van ez, mert Mary Jane szép lesz.
Nem ajándék volt, benne voltál a 35 leggyorsabb előfizetőben. :)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2369 Dátum: 2014. december 12. - 21:07:15 »
Áá, értem. Igyekszem megtartani ezt a jó szokásomat. :)

Sal Buscema még MJ-t se tudja szépre rajzolni, de látszólag még 20 kg-t hozzárajzol a súlyához. Legalábbis az arcára.   :roll:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2370 Dátum: 2014. december 17. - 19:25:22 »
Üdv.Ö hm..remélem  jövő februárban megjelenik a Barátságos és közkedvelt Pókember 24 . része Ha jól tudom az az utolsó szám ebben a sorozatban. Mert  ott szerepel  valaki  { hát való színű hogy csak álom\képzelet játéka ként } de még ha csak lehetőség szinten is nyilvánul meg aki egy fiatal vörös hajú kislány ,és a 616 os világban nem létezik . Csak { sajnos } igy egy ábránd és vágykép szinten is .Legalább igy egy  lehetőségként létezik  .DE legalább szerepel .  :D
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2371 Dátum: 2014. december 20. - 14:53:21 »
" Pókember csak a füzet vége felé tűnt fel"
Olyannyira,hogy egyetlen egy lapon Pókember csak.Ez annyira nem tetszett.  :'(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2372 Dátum: 2014. december 20. - 18:11:19 »
Pedig végig ott volt, csak épp nem öltözött át. Nem Peter Parkerként szerepelt, hanem Pókemberként.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2373 Dátum: 2014. december 21. - 10:41:15 »
Az hogy nem öltözött át,épp elég volt.  :brow:
Egyébként ez May néni mizéria csak engem fáraszt,vagy van még más is így vele?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2374 Dátum: 2014. december 21. - 11:41:12 »
Akkoriban elég hamar tele lett sokak puttonya vele, pláne, hogy jó előre kisziivárgott, mire ment ki az egész sztorivonal.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2375 Dátum: 2014. december 21. - 15:36:19 »
Ezen a téren kicsit sem értettem egyet sosem a tömegekkel. Csomó olyan véleményt olvastam, hogy azért hülyeség, hogy a házasságot feláldozza May néniért cserébe, mert May néni már úgyis öreg volt, már semmi jót nem hozott volna Peternek ellenben MJ-vel, és ilyenek. Úgy gondoltam, hogy ezt olyanok írták, akik még elég gyerekek, legalábbis nekik saját gyerekük biztosan nincs, mert nem értik, mint jelent a szülő. Vagy azt, hogy Peternek mit jelent May néni, és még azon túl is 1: senkit sem hagyna meghalni, egy idegent sem, nemhogy egy rokonát, történjék bármi 2: miatta lőtték le, ha hagyná meghalni, soha nem heverné ki (és mellesleg úgyis rámenne a házassága).

Todd

• Pókfej
« Válasz #2376 Dátum: 2014. december 21. - 15:41:10 »
De ahhoz hogy tudd mit jelent neked a szülő miért kéne, hogy legyen gyereked?  :headscratch:
Peternek sincsen gyereke.
Jut eszembe a képregényben amúgy meg lett indokolva miért nincs? Peter vagy MJ steril, vagy az első kudarc után nem is próbálkoztak?
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 21. - 15:46:06 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2377 Dátum: 2014. december 21. - 16:33:47 »
De ahhoz hogy tudd mit jelent neked a szülő miért kéne, hogy legyen gyereked?  :headscratch:
Nem kell, de hidd el, hogy rengetegen vannak, akik csak akkor értik meg, mit jelent szülőnek lenni.
Idézet
De igen, van.
Idézet
Jut eszembe a képregényben amúgy meg lett indokolva miért nincs? Peter vagy MJ steril, vagy az első kudarc után nem is próbálkoztak?
A kis May megszületett, vagyis nincs gond, de utána nem akartak a traumák miatt.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2378 Dátum: 2014. december 21. - 18:33:35 »
Üdv, kösz . Valaki tudja-e hogy az ˝Alternatív klón történet  ˝ nevű  Marvel univerzumban ami szerintem jobb mint a hosszúra nyúlt változat .És állítólag eredetileg így is akarták elmesélni a történetet , vagyis a 6 részes mini Klón sztori  az ˝igazi ˝ változat .  Ami tetszett benne 1. Kaine  vissza adta a  kis May Parkert aki akkor még kisbaba volt. 2. Ben Reilly él  és a történet végén egy baráti búcsú után tovább áll a motorral . KÉRDÉS . Létezik-e olyan történet  amiből  kiderült  hogy mi történt később eben az univerzumban . Mi lett Kaine -val  utána hogy vissza adta  a babát ,és Bennel miután elindult egy újabb élet felé . Mennyit fejlődött ott a lányuk vagy is kb hány éves . Milyen változások ,események történtek ott . U.I. Engem érdekelne egy  ˝ pár évvel később ˝  információ ebből az univerzumból .Vannak -e olyan alternatív  univerzumok ahová néha időszakosan  visszatérnek , hogy be mutassák hogy milyen változások  történtek  közben .Köszönöm
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 21. - 21:10:39 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Todd

• Pókfej
« Válasz #2379 Dátum: 2014. december 22. - 15:18:45 »
Nem kell, de hidd el, hogy rengetegen vannak, akik csak akkor értik meg, mit jelent szülőnek lenni.
Természetesen, ez kétségtelen tény.
De ez a történet szerintem elsősorban nem a szülő szemszögéből van írva, az ugye May (meg a Wounds című történet), hanem a "gyerek" Peter szemszögéből, May csak passzív szereplő.
Így aki nem tudja átérezni Peter drámáját, az vélhetőleg nem azért nem tudja, mert neki nincsen gyereke, hanem azért mert neki nem annyira mély a kapcsolata a saját anyjával, mint Peternek May-el.
Objektíven szemlélve persze igaz, hogy May nem ad hozzá a cselekményhez, meg amúgy is csak teher, de az ember nem így gondol a saját családjára, mert akkor a beteg gyerekeket is ledobnánk a tajgetoszról, az öregeket meg kitennénk egy jégtáblára.
Szerintem is réges régen ki kellett volna írni, mivel nem tudnak mit kezdeni vele, csak nyilván nem így, a régi halála jobb/természetesebb volt.
Idézet
De tudtommal a 616-os univerzumban ő soha egyetlen percet sem töltött el a gyerekével, tehát a szülőségről igen minimális tapasztalatai vannak.
A kis May megszületett, vagyis nincs gond, de utána nem akartak a traumák miatt.
Értem, akkor az utóbbi.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 22. - 18:16:04 írta Todd »