Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 918156 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2720 Dátum: 2015. április 25. - 11:16:39 »
Ezek azért rossz példák, mert azok vígjátéksorozatok, amikbe bőven belefér. Ám a képregénykiadók véresen komolyan veszik magukat és a karaktereiket. Még a legirreálisabbakat és legostobábbakat is :).

Konicsiva

• Gibbon
  • *
« Válasz #2721 Dátum: 2015. április 28. - 19:22:27 »
Most hogy elérkeztünk a Brand New Day-hez lenne egy kérdésem.Az egészet kifogjátok adni, kihagyások nélkül? Emlékszem még te írtad valahol régebben Kaine hogy sok benne a közepes, vagy annál rosszabb sztori.  :uhoh: :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2722 Dátum: 2015. április 28. - 21:39:02 »
Így van, éppen ezért nem adjuk ki az egészet, sőt. Mivel 4-5 író felváltva írta ezeket a történeteket, és többnyire írófüggő, hogy melyik mennyire jó, vagy rossz, így a legnagyobb százalékban úgy adjuk ki őket, hogy következetesen végigvisszük 1-1 író vonalát - míg a rosszabb írók sztorijait nem érintjük.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2723 Dátum: 2015. április 29. - 13:10:23 »
Végre legalább lesz egy kis Bachalo is kiadva. Kár, hogy idehaza valamiért nem kedvelik a népek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2724 Dátum: 2015. április 29. - 20:08:47 »
Nem, amire te gondolsz az Ramos. :P

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2725 Dátum: 2015. április 29. - 20:17:25 »
 ;D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2726 Dátum: 2015. április 29. - 21:21:28 »
Az nekem se nagyob tetszett hogy Harryit   vissza hozták , de majd ki magyarázzák   vala hogy . PL kómába esett , sokkot kapott ,  és mi után  ˝eltemették  ˝ valahogy kilopták a sírból ,  és  újra élesztették valahogy . Mivel  minden megmaradt úgy ahogy volt , vagyis NEM változott SEMMI .  Igy való színű az is ami Harryval történt  a  ˝haláláig ˝ . De remélem  hogy ö már NEM lesz Zöld manó , más igen  tudjuk hogy manó lesz . Mivel kb háromszorosan  is el felejtette  azt hogy ő volt a Zöldmanó , és arra sem emlékszik mit tett akkor . Meg azt is hogy Péter a Pókember . Okok   1, Mephistó varázslata . 2, Európában  terápiával , és más módon is kitörölték az agyából  . 3. Talán még a robbanás  és  más sokk hatására is  törlődhetett . { legalább is remélem }   és  NE IS  térjen vissza életének ez a szakasza  az emlékebe . Vagyis véglegesen essen ki ez az emlék . Más .Én inkább arra lenék  majd kíváncsi  hogy 1. Mit szól ahhoz a fia a fiatal Normie hogy az apja él , és új ˝anyukát ˝ hozott magával Európából , 2. Mit szól hozza a volt felesége  1, hogy a halottnak tudott férje él . 2. más új barátnője van . Ki fog-e derülni hogy mi van Harry fiával  Normie-val ,mert erről még nem nagyon volt szó  :headscratch:
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2727 Dátum: 2015. április 29. - 21:52:47 »
Bachalót se kedvelték eddig itthon.

Zöldlámpás, Harry casládi élete ki lesz majd alaposan magyarázva, természetesen Slottnak hála. Mivel az egy elég jó sztori volt, szerintem Tomi ki fogja adni, bár eléggé későn lesz az még a BND-ben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2728 Dátum: 2015. április 29. - 21:59:35 »
Igen, lesz egy kétrészes sztori, ami erről szól, és igen, ki fogjuk adni.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2729 Dátum: 2015. április 29. - 22:05:30 »
Köszönöm. Akkor valószínű tényleg azért volt Európában  szanatóriumban  hogy ,  az apja   Ësegítségével  ˝  ki töröljék a Zöldmanó korszakot és emlékeket  az agyából . És nem emlékszik rá , sem arra hogy Parker a Pókember . Remélem hogy NEM  csinálnak ,nem válik újra Zöldmanóvá . Volt baja így is .Ha nem tényleg barátok lesznek megint ő és Parker  :bravo:
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2730 Dátum: 2015. április 29. - 22:11:15 »
Nem, Harryből… más lesz. És nem túl sokáig.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2731 Dátum: 2015. április 30. - 05:58:55 »
Nem, Harryből… más lesz.
Hát már ő is meleg lesz?  ;D

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #2732 Dátum: 2015. május 09. - 17:53:05 »
Ha már itt tartunk az Norman Osborn a Thunderbolt-sal (Mennydörgők? a Bosszú Angyalaival működőképes...) töltött időszakából van esély egy-két történetet kiadni... Warren Ellis nagyon eltalálta szerintem és az Új Bosszú Angyalai következő történetei szempontjából sem lényegtalan ami azokban történt...

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2733 Dátum: 2015. május 09. - 18:47:48 »
Ha már itt tartunk az Norman Osborn a Thunderbolt-sal (Mennydörgők? a Bosszú Angyalaival működőképes...) töltött időszakából van esély egy-két történetet kiadni... Warren Ellis nagyon eltalálta szerintem és az Új Bosszú Angyalai következő történetei szempontjából sem lényegtalan ami azokban történt...

A Dark Avengers-re gondolsz? Mert ha igen, akkor én is szívesen olvasnám azokat a sztorikat :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2734 Dátum: 2015. május 09. - 22:34:52 »
Nem valószínű. Nagyjából 15 rész, egybefüggő történet, nincs hova tenni. De még agyalok rajta, hátha..,.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2735 Dátum: 2015. május 10. - 09:14:11 »
Egy évre lecserélhetnéd arra a New Avengerst. Amúgy is mintha az égvilágon semmi nem történt volna a Siege-ig abban a sorozatban. Meg idehaza mintha szeretnék nagyon Deodatót.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #2736 Dátum: 2015. május 10. - 11:29:42 »

A Dark Avengers-re gondolsz? Mert ha igen, akkor én is szívesen olvasnám azokat a sztorikat :).

Arra gondoltam ami azt megelőzte a Civil War után (Thunderbolts 110-21 egy 6 és egy 5 részes történet)...  amiből maga a Dark Avengers már jóval gyengébb volt annál a folyamnál ...

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #2737 Dátum: 2015. május 10. - 11:34:50 »
Igaz, hogy a következő HP bevezető áron lesz?

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2738 Dátum: 2015. május 10. - 14:32:33 »
Nem valószínű. Nagyjából 15 rész, egybefüggő történet, nincs hova tenni. De még agyalok rajta, hátha..,.

Király. Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de ha valami már nem "nem", akkor reménykedni lehet :).

Arra gondoltam ami azt megelőzte a Civil War után (Thunderbolts 110-21 egy 6 és egy 5 részes történet)...  amiből maga a Dark Avengers már jóval gyengébb volt annál a folyamnál

Igazából egyiket se olvastam. Inkább a magyar kiadással haladok és csak kimaradt vagy kapcsolódó részeket olvasok angolul :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2739 Dátum: 2015. május 10. - 23:15:43 »
Arra gondoltam ami azt megelőzte a Civil War után (Thunderbolts 110-21 egy 6 és egy 5 részes történet)...  amiből maga a Dark Avengers már jóval gyengébb volt annál a folyamnál ...
Nem hinném, hogy lenne Thunderbolts digitálisan, de persze utána lehet nézni.
Igaz, hogy a következő HP bevezető áron lesz?
Igen, bár nem "bevezető", hanem "reklám".  :) 295 Ft lesz.