Sikerült nekem is elolvasni az új Pókembert. Annak idején nagyon sok kritika MG történeteit, így kíváncsian lapoztam bele a füzetbe.
Szerintem a történet alapötletében van fantázia. Kraven családja összefog, hogy bosszút álljanak a családfő haláláért. Korábban már megismertük a 2 fiát, akik elég veszélyesnek tűntek, de azért Póki összecsapott már keményebb ellenfelekkel is. Ráadásul az egyikkel ki is békült, bár ezt lehet, hogy Mephisto ténykedése eltörölte. Most megjelenik Ana, majd a végén Kraven felesége. Kicsit hiányolom a Kaméleont.

Vermin megjelenése és Peter ruhakölcsönzése nagyon jó ötletek. Mikor Peter és Vin menekülnek, majd megjelenik Vermin a patkányhorda élén és nekiugrik Ana-nak szinte már remegett a kezem az izgalomtól, azonban...
...Ana hogyan tudta összekeverni Petert és Vint? Hiszen Peterről teljes fotódokumentációja volt, megfigyelte, sőt távcsöves puskával le is akarta szedni a boltban.
A megnövekedett erejű Vin többször is bemosott Ana-nak, azonban Pókember és Vermin olyan maflásokat kiosztottak az egyszálbélű lánykának, hogy attól bármelyik Roncsbrigád tagra rászámoltak volna. Erre ő még leveri a Patkányembert. Jó, biztos ivott apuci szteroidfőzetéből, de ez akkor is túlzásnak tűnik. A csupa izom 2 bátyja nem volt ilyen szívós.
Szerintem simán vége lehetett volna úgy a sztorinak, hogy Ana is elmenekül és Vermin marad a csatornában. Ő egy iszonyatosan jó karakter, de véleményem szirent nevetségessé teszik, hogy lassan mindenki simán elveri, csak persze Pókunkat képes megharapni.
Szóval nem volt ez rossz történet, remek húzások vannak benne, de sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni.