Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917280 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kzoli

• Sakál
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3160 Dátum: 2015. december 13. - 20:36:27 »
Én már úgy vagyok ezzel egy ideje, hogy a Mephistós történetig volt egy régi Pókember, aki megszűnt létezni, és most van egy másik, aki alternatív. Mert lehet magyarázni ezt-azt, a lényegen mit sem változtat: ez a tette a Marvelnek egy baromság volt. A legrosszabb, amit tehetett. Magyarázkodás magyarázkodást követ. Ellentmondások tömkelege. Ahol ennyit kell megmagyarázni, az számomra szánalmas! Sajnos, nem tehettem mást, úgy fogadtam el, hogy ez már egy másik Pókember, nem a régi. Azért némi öröm, hogy legalább nem az ulti Pók... :twisted:

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3161 Dátum: 2015. december 14. - 12:12:17 »
Nekem is tetszett ez a rész, pár zavaró részlet ellenére.
Norman emlékezetkiesését már több előttem hozzászóló is megemlített, de nekem még furcsább volt, hogy Peter is pontosan tudja ugyanezt. Most akkor tisztában van azzal, hogy neki és még jó pár embernek eltorzították az emlékeit? Nem furcsa ez neki? Nem akarja megtudni, hogy voltaképpen mi is az igazság?
Ezt tényleg nem gondolták át a Marvelnél.  :nemtudom:

+ Elég durva házibuli az olyan, ahol beverik az ember száját. Peter lakótársa megjön, lazán köszön és észre sem veszi - NYOMOZÓ! - hogy a srác szájából folyik a vér?

A történet többi része bejött, főleg Peter terve, hogy védekezés helyett átment támadásba és meglepte Osbornt. Harry és Norman jelenete sem volt rossz.
A rajzok szerintem gyengék voltak, én más stílust szeretek, de ez van. Nem rajzolhat mindent Mike Deodato.   ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3162 Dátum: 2015. december 14. - 12:27:36 »
Ő úgy tudja, hogy tudja mi történt, de mi tudjuk, hogy igazából nem. :lol:
Azt, hogy mindenki tudja, hogy ő kicsoda, nem Mephisto törölte ki, hanem Dr. Strange a polgárháború után. Szóval ő úgy tudja, hogy rajta kívül mindenki elfelejtette és ő az eredeti idővonalra emlékszik.
Persze ez is baromság (mint ebben a sztoriban minden), mert ebben az alternatív vonalban persze Strange tudott segíteni, míg a valóságban rendszeresen sz*rt a fejére ilyen ügyekben és valami humbug dumával megmagyarázta, hogy ő miért nem segíthet...
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 14. - 12:45:41 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3163 Dátum: 2015. december 14. - 12:30:25 »
+ Elég durva házibuli az olyan, ahol beverik az ember száját. Peter lakótársa megjön, lazán köszön és észre sem veszi - NYOMOZÓ! - hogy a srác szájából folyik a vér?
Nyomozó, nem helyszínelő.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3164 Dátum: 2015. december 15. - 08:26:57 »
Most akkor tisztában van azzal, hogy neki és még jó pár embernek eltorzították az emlékeit?
Igen, ő tisztában van vele. Ennek a dolognak semmi köze nincs Mephisztóhoz, Strange varázslata akadályoz meg mindenkit abban, hogy emlékezzenek a valódi kilétére.
Idézet
Nem rajzolhat mindent Mike Deodato.
Mondjuk sok Mike Deodato rajzot se Mike Deodato rajzolt, hanem a stúdiója, de szerencsére tényleg nem rajzolhat mindent ő.
Bár ha egyszer készítenek egy sorozatot a Marvelnél, ami a Holdon játszódik, ő lenne a tökéletes választás rá.
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 15. - 08:29:21 írta talgaby »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3165 Dátum: 2015. december 15. - 11:45:25 »
A thunderboltsnak van egy olyan időszaka, (ami mellékesen szintén megérne egy magyar kiadásra) a 110. résztől, amibe szerepet játszik norman örlődése is. Nagyon jól le van játszva ott, hogy mit érez Osborn. Tudja, hogy valamit elfelejtett, de nem tudja mit, és majd beleőrül. A Warren Elis írta időszakra gondolok. A thunderbolts legjobb érája volt, amíg ő írta. A 121. részig, és az ezek után lévő részekben volt benne, ha jól tudom, hogy győzte le norman a skrull királynőt.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3166 Dátum: 2015. december 15. - 14:41:34 »
Az ott más; ez az időszak már bőven Dark Avengers volt, és Bendis még csak nem is említette ott Pókembert. Ellis valami mást akart kihozni, de ez sose zárult le, és Bendis végül arra jutott, hogy a Zöld Manó énje motoszkált benne és akart kitörni; vagyis gyakorlatilag a tudathasadása egy influenzához hasonlóan lappangási idő után előjött rajta.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3167 Dátum: 2015. december 15. - 14:41:51 »
Idézet
Igen, ő tisztában van vele. Ennek a dolognak semmi köze nincs Mephisztóhoz, Strange varázslata akadályoz meg mindenkit abban, hogy emlékezzenek a valódi kilétére.

Ajaj, én ebből kimaradtam... A Strange-es varázslás mikor jelent meg magyarul? Vagy ez egy afféle háttérsztori?
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 15. - 14:45:14 írta kzoli »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3168 Dátum: 2015. december 15. - 17:09:21 »
Az ott más; ez az időszak már bőven Dark Avengers volt, és Bendis még csak nem is említette ott Pókembert. Ellis valami mást akart kihozni, de ez sose zárult le, és Bendis végül arra jutott, hogy a Zöld Manó énje motoszkált benne és akart kitörni; vagyis gyakorlatilag a tudathasadása egy influenzához hasonlóan lappangási idő után előjött rajta.
Igen, ilyesmi, nem emlékszek már pontosan, de ott is bekattan egyszer a pók említésére.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3169 Dátum: 2015. december 15. - 22:32:55 »
Ajaj, én ebből kimaradtam... A Strange-es varázslás mikor jelent meg magyarul?
Még nem jelent meg… nem tudom, meg fog-e egyáltalán. Mivel eredetileg semmi ötlete nem volt a komplett szerkesztőségnek, hogy miért is van ez így, így megint Slottra maradt, hogy ellapátolja a többiek által hátrahagyott ganajhalmokat. A fél marveles ügyködése ebből állt amúgy 2006 és 2012 között (vicces módon főleg Bendis miatt kellett egy csomót magyaráznia, de marha ügyes megoldásokkal állt elő sorra).

kzoli

• Sakál
« Válasz #3170 Dátum: 2015. december 16. - 01:40:37 »
Akkor jó. Ha nem lenne ez a Fórum, egy csomó mindent nem tudnék képregényekkel kapcsolatban. Köszi a választ, tg!

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3171 Dátum: 2015. december 18. - 18:37:51 »
Most olvastam az új Pókembert. Érdekes sztorinak igérkezik, bár vannak benne hülyeségek. Pl. ha a Rádióaktív ember megérzi a rádioaktivitást Peter vérében, akkor a lakásán miért nem jött rá, hogy ő a Pókember? A befejezés viszont brutál volt :). Kiváncsi vagyok AntiVenom pozitív vagy negatív karakter lesz :).

Viszont egy dolog most eszembe jutott: Peter és MJ is elfelejtettek mindent, vagy ők az eredeti idősíkot ismerik Mefiszto előttről?

És most látom csak, hogy jövőre 10 szám lesz? 6+3+1. Zsír :).

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #3172 Dátum: 2016. január 09. - 08:46:51 »

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3173 Dátum: 2016. január 09. - 23:36:44 »
Körülbelül most érünk majd oda ahhoz az eseményhez amit egyszer kérdeztem hogy mi lesz Harry Osbornal . Köszönöm Talgabynak az akkori választ hogy igen majd még  Harry  újra egy kicsit  újra bekattan , megint a ˝ kedves ˝ apuka miatt. És most hogy újból bemanósul  , talán megint Zöld , Vész , Szürke  stb  manó  vagy bármi más is lesz.  De szerencsére csak átmeneti \  rövid időszakos  esemény lesz . Remélem hogy utána  majd  kigyógyul és ismét  ugyanaz  marad aki volt is  . Vagyis rendes családapa  és Péter legjobb barátja .  És most 2016ban  sem csinál semmi olyat a Marvel  mint pl  1. Megint  elborul az elméje  2. Meghalasztják  stb .   Most 2016ban  maradjon  végre és végleg rendes karakter . Majd ha túl jutunk ezen a rossz korszakon ahol Harry Osborn  megint  valami  bűnözővé   alakul  .Gondolom és remélem hogy csak  pár hónapig tart majd  a gazember   korszak . És   megint minden rendben lesz vele  ;) :bravo:. Hajrá Harry ne enged hogy a Marvel  megint   rossz fiút faragjon  belöled .

« Utoljára szerkesztve: 2016. január 10. - 15:16:37 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3174 Dátum: 2016. január 20. - 12:47:42 »
Rémlik valakinek valami Enkláve csoport a magyar kiadásokból? (Enclave).

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3175 Dátum: 2016. január 20. - 16:04:21 »
szerintem nem volt magyar kiadásban. Esetleg említés szinten, de azt meg nem mondom hol, ha volt is.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3176 Dátum: 2016. január 21. - 19:36:56 »
A következő szám mikor jelenik meg?
Ja, most látom csak hogy február. ;D
Akkor ebben a hónapban kijön még valami? Marvel+? Tudom, így év elején mindig húzza az idegeinket a Panini.  :drying:
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 21. - 20:37:14 írta balogh44 »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3177 Dátum: 2016. január 27. - 23:49:39 »
Zöldlámpás, ha lehet máskor használd a SPOILER gombot, köszi. ;) :nezze:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3178 Dátum: 2016. január 28. - 07:49:19 »
Mármint arra gondolsz, hogy Harry ismét manó lesz? Ez tényleg spoiler? :lol::headscratch:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3179 Dátum: 2016. január 30. - 12:47:24 »
Igen , a nálunk majd a mostani  Pókember sorozatban  történő  Harry  átmeneti  megmanósodására   gondoltam . Most fog ahogy mondtam is  a ˝ kedves    apuka  ˝ miatt  megint  elborulni az agya. Nem csoda , hogy ismét Manóvá válik  hisz nem túl jó érzés az hogy valakinek azt mondja a saját apja hogy ˝ Még sosem ennyire szégyelltem az Osborn nevet ˝    Emiatt  fog megint  megzavarodni \   elborulni az agya   szerencsére csak átmenetileg  ez szerinte nem nagy spoiler  . Sőt még talán az sem  nagyon spoileres    [ mert   megnéztem pl a Scans Dailyn   ]  hogy   ez utáni  eseményekben  már   szerencsére   kigyógyult   remélem végleg . 1.  Láttam egy olyan oldalt  talán egy kb 2013as \   2014es   történetből  ahol rendes apaként bánik a fiával  . 2. A Mostani  legújabb  Amazing  Spider-man   kb 4. számában is   normális  baráti  kapcsolatban áll Péterrel . Remélem  hogy ezt még egy darabig igy is marad  ;). Csak az öreg Norman  maradt   továbbra is Zöld Manó  és  megint pofátlankodik , de erről  mintha ti is  beszéltetek volna  . Hm  úgy látszik  a meg újult  univerzumban  sem tudnak  elszakadni a régi   sémáktól   :( .  Pedig   már  rég nyugdíjazni  kellet volna az öreg Norman Osbort   és új ,  más   ellenfelet találni helyette .
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 31. - 11:27:35 írta kaine »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk