Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917187 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3440 Dátum: 2016. július 19. - 20:12:48 »
Aki már nézegette, elolvasta a Kravent, vélemények? :)

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3441 Dátum: 2016. július 19. - 20:25:46 »
Én még meg sem kaptam, így nem tudom véleményezni,de nagyon,nagyon várom már!  :kingpin:

Terveztek még HC kiadást?? Most nem csak Pókemberre gondolok, hanem bármelyik másik kiadványra, a jövőben lehet rá számítani,vagy ez volt az első meg az utolsó is??

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #3442 Dátum: 2016. július 19. - 20:45:16 »
Én már elolvastam a Kraven utolsó vadászata különszámot.
Nagyon jó volt és tetszett. Így egybe jó volt elolvasni.
És ráadásul jó volt nosztalgiázni. :D
Köszönöm :kingpin:!
Az eddigi Hihetetlen Pókember részek is nagyon jók(és a különszámok is). Főleg ez az új történet, amelyben felbukkant Métely. Még sok más ismerős karakterek is voltak:Venom(Gargan), Anti-Venom, Norman Osborn, stb.
Tisztára olyan, mint a régi szép időkben(pl. 90-es években).
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3443 Dátum: 2016. július 19. - 20:50:33 »
A közeljövőben nem lesz más HC kiadás.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3444 Dátum: 2016. július 20. - 00:13:57 »
Én a puha fedelest választottam. Nagyon szép kiadvány lett. Igazán megrázó történet.  Most így elolvasni -- főleg egyben, egy kötetben még jobban megfogja az embert.
Át lett színezve, ami csak jót tett a külalaknak. Hatásosabb, élethűbb lett így a sztori.
A borító pedig telitalálat. Aki nem ismeri a történetet, az is látja, hogy itt most valami komor, lélekbehatoló dolog történik Pókemberrel. Olyan sztori, ami megfogja, magával ragadja az embert: itt valami olyan történt, ami azelőtt soha.
 Érdekes volt a könyv végén, hogy eleinte nem Pókemberre volt írva ez a sztori. Hálát adok a sorsnak, hogy végül kedvenc Marveles szereplőmnél kötött ki. Tetszett az, hogy az utolsó 2 oldalon volt ilyen szerző-értékelők írás.
Csak gratulálni tudok ehhez a szép kiadványhoz és örülök, hogy hozzá juthattam.
Köszönöm szépen!

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3445 Dátum: 2016. július 20. - 18:31:10 »
Arról tudni valamit, hogy az Energikonos történet miről szólt volna és ki lett volna az ellenfele, vagy ez örökre lepel alatt maradt?
Fura, hogy pont őt választották, nem sok történetet olvastam vele, de azok egyáltalán nem fogtak meg. Nem tudom elképzelni egy ilyen kaliberű komoly történet főszereplőjeként...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3446 Dátum: 2016. július 20. - 19:37:53 »
Most, hogy megjött a puhaborítós Kraven is össze tudtam hasonlítani őket. Meg kell mondjam, hogy a HC sokkal szebb! Élesebbek a képek, élénkebbek a színek, jobb a papírminőség. Egyszerűen tökéletes kiadvány! :oh:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3447 Dátum: 2016. július 20. - 19:59:54 »
Emiatt az árkülönbség.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3448 Dátum: 2016. július 20. - 20:07:58 »
Köszönjük Sherlock! ;D De tényleg méltó minőséget hoztak össze, ehhez a történethez. Egy laikusnak megmutatva is csak ámuldozott, hogy ilyen szép a Pókember, meg ilyen történeteket írnak neki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3449 Dátum: 2016. július 20. - 20:39:50 »
Egy példányt én is arra fogok használni, hogy kölcsönadjam őket laikusoknak.  :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3450 Dátum: 2016. július 20. - 22:13:41 »
Köszönjük Sherlock! ;D De tényleg méltó minőséget hoztak össze, ehhez a történethez. Egy laikusnak megmutatva is csak ámuldozott, hogy ilyen szép a Pókember, meg ilyen történeteket írnak neki.
Mire véljem a cinizmusodat?

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3451 Dátum: 2016. július 20. - 22:25:35 »
Olvastam  a levelezési rovatban , hogy valaki  TUDJA  Pókember titkát ,   :o vagy is azt hogy ő Peter Parker .  Na most, Métely után itt az újabb rejtély  , ez  után majd találgathatunk hogy ki az . De hogy ki az arra a jövő évi első   Különszámig várni kell . Hogy fény derüljön  rá hogy ki a fene az . Parker szerencséjére  nem Zöldmanó  az . Ahogy a válaszokban is szerepel . Rajta kívül  bárki lehet. Hm , szegény Mephisztó  öregszik , valakit kifelejtett a törlésből   ;) .  Az idei 3. Különszámban  pedig valaki, pedig Pókemberen akar elégtételt venni . Szegény   egyszer  azért bántják mert Pókember . Egyszer meg majd azért  mert ő Pérer Parker
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 20. - 22:28:23 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3452 Dátum: 2016. július 20. - 23:47:01 »
Mire véljem a cinizmusodat?
Csak túl egyértelmű dolgot írtál le.  ;)

vidcap

• Gibbon
  • *
« Válasz #3453 Dátum: 2016. július 22. - 07:51:33 »
Sziasztok!

A Kraven különszám kapható (lesz) újságárusoknál? A hírekben ez nem szerepelt és a héten egy Inmedio/Relay üzletben sem találtam.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3454 Dátum: 2016. július 22. - 08:38:05 »
Én tagnap a Tesco-ban láttam egy csomót belőle. Persze csak a puhafedeles változat az amit meg lehet találni az újságosnál.

vidcap

• Gibbon
  • *
« Válasz #3455 Dátum: 2016. július 22. - 10:25:44 »
Én tagnap a Tesco-ban láttam egy csomót belőle. Persze csak a puhafedeles változat az amit meg lehet találni az újságosnál.

Köszi, akkor megnézem Tescoban.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3456 Dátum: 2016. július 22. - 12:05:04 »
Az Alle plázába láttam az inmedionál tegnap az hogy ma van e még nem tudom de ha vársz akkor utána tudok járni mivel itt dolgozok csak meg kell várni az ebéd szünetet! :D

Másfél órával késöbb: Megnéztem neked és itt az Alle bevásárló központban a Móriczon a földszinten az inmedio újságosnál még van belőle , kérd az eladótól mert eléggé eldugott helyen található!!!
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 22. - 13:06:05 írta Lizard »
"May the force be with you"

vidcap

• Gibbon
  • *
« Válasz #3457 Dátum: 2016. július 22. - 17:05:02 »
Az Alle plázába láttam az inmedionál tegnap az hogy ma van e még nem tudom de ha vársz akkor utána tudok járni mivel itt dolgozok csak meg kell várni az ebéd szünetet! :D

Másfél órával késöbb: Megnéztem neked és itt az Alle bevásárló központban a Móriczon a földszinten az inmedio újságosnál még van belőle , kérd az eladótól mert eléggé eldugott helyen található!!!

Köszönöm a segítséget. Bár az Alle-tól jó messze vagyok, de akkor az Inmediokat körbejárom.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3458 Dátum: 2016. július 22. - 18:10:55 »
Hozzám is megérkezett a Kraven HC!
Gyönyörű kiadvány lett. Bár a történetet már ismertem korábbról (nagy becsben őrzöm a Semic-es kiadást), de ez az új valami állati szép, igényes munka, látszik, hogy Tomi a lelkét is beletette. Annyira nem értek a technikai dolgokhoz, de a változás szembetűnő a nyomtatás, a lapok minősége tekintetében. Szóval mindenkinek AJÁNLOM BESZERZÉSRE, bármelyik verziót, de amennyiben lehetőségeik engedik, akkor a HC-t, ha már megjelent egy ilyen kis hazánkban is.
 :kingpin: :kingpin: :kingpin:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3459 Dátum: 2016. július 22. - 19:57:30 »
Azért nem ez az első, és egyetlen HC itthon. A 4 Enki Bilal kötet, a 300., a Sörmesterek, vagy a Rabbi macskája is keménytáblás. De pl. a Rejtő-Korcsmáros képregények újrakiadása is.
Talán kifejezetten szuperhősös kategóriában valóban az első itthon.