Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920695 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3540 Dátum: 2016. augusztus 15. - 22:54:47 »
Ez már csak olyan, hogy a szuperhősöket mindig Fenegyerek, vagy Amazon védi. :)
A magyar kiadásból nekem is az egyik kedvencem a 42-es szám.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3541 Dátum: 2016. augusztus 16. - 11:18:55 »
Szerintem azóta se írták meg a Buldózert jobban sehol, mint abban a sztoriban. Az Buldózer szempontjából etalon nálam is. Ahogy megy végig a városon, és magába kommentálja a dolgokat, az szinte zseniális. :) Még ha nem is az, de nagyon jó.
This is a joke. A real practical Joke.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3542 Dátum: 2016. augusztus 16. - 20:22:01 »
A “Nothing Can Stop the Juggernaut!” miért van sokszor ennyire előkelő helyen?

Azért mert tényleg k**va jó sztori, gyerekkoromban elolvastam kb. 1000x, de felnőttként is többször, és most, hogy mondtad, elolvasom megint!  :spidey:

Idézet
Mert ugyanúgy ikonikus történet Pókember akaratáról, kitartásáról, mint amikor a Tűz Urát győzte le, pedig semmi esélye sem volt.

Egyetértek! A Tűz ura történet a másik ami szintén nagy kedvenc volt a Semic-es kiadások között!
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 16. - 20:29:01 írta Sepi »

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #3543 Dátum: 2016. augusztus 18. - 07:40:31 »
A maradék két Pók különszám a köztes hónapokban, szeptemberben és novemberben jön? :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3544 Dátum: 2016. augusztus 18. - 12:54:12 »
Így van. Már készítjük a következőt, aminek különlegessége lesz, hogy csak nevében különszám, de folytatása a jelenlegi történetnek, és a következő szám pedig ennek a folytatása, vagyis most hirtelen havilap lesz a HP. :) Csak ez a különszám 96 oldalas lesz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3545 Dátum: 2016. augusztus 23. - 21:35:48 »
A különszám borító a főoldalon. 108 oldalas lesz végül.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #3546 Dátum: 2016. augusztus 24. - 15:46:55 »
Ez a sztori nekem megvan finn nyelven. :D
Majd lefotózom nektek.

Közben kikerült az új halálnemekről írt recim is, erre található  ;)
http://www.prae.hu/article/9353-tovabbszott-szalak/

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3547 Dátum: 2016. augusztus 26. - 11:54:32 »
Cimborámtól megkaptam a 2 szám Csodálatos Pókembert ami a polgárháború előszele,az manapság ritkának számít, értékes darabnak? :headscratch:
Illetve letudnátok nekem írni hogy hogy a magyar kiadású képregényekből mi számít ritkának és értékesnek?
Köszönöm Urak,Hölgyek ;)
"May the force be with you"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3548 Dátum: 2016. augusztus 26. - 14:06:02 »
Bármelyik régi Asterix, Lucky Luke (Villám Vili és Talpraesett Tom néven), Mozaik.
Semices Batman 1. száma. Képestől a Batman Hush és 300, illetve eléggé szép ára van az Arkham Elmegyógyintézetnek.
Paninis Hihetetlen Pók 27. száma.
Maus.
Fazekas-féle Jedi visszatér.

Remélhetőleg lassan a Kingpintől is pár dolog elér ide. Mondjuk a Bosszú Angyalok eleje és a teljes Marvel könyvek Pókember trilógia.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3549 Dátum: 2016. augusztus 26. - 16:12:53 »
Talgaby pont erre számítottam hogy te fogsz írni Mr.enciklópédia  ;D , elmondanád nekem hogy a Kingpin-es BA-ból(kötet)hogy hány darab létezik és a sorrendet idöszerint?
Köszönöm szépen

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3550 Dátum: 2016. augusztus 26. - 17:49:31 »
Egyszerűbb, ha megnézed itt a webshopban. :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3551 Dátum: 2016. augusztus 26. - 18:14:56 »
Azért a PPP első száma is elég szép áron fut, nem? Úgyhogy a Kingpin is beállt már a sorba. :)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3552 Dátum: 2016. augusztus 26. - 18:19:04 »
Néztem ott de nincs fent az összes, és az első kérdésemre amit feltettem sajnálatos módon nem kaptam választ :(
Hogy a polgárháború előszele, manapság ritka-e és hogy mennyit ér?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3553 Dátum: 2016. augusztus 26. - 21:09:05 »
Miért olyan fontos neked minden képregénynél, hogy ritka-e vagy sem, és hogy mennyit ér? Azért nem szoktuk mi sem állandóan felbecsültetni a képregényeket. Egyébként sokat nem ér a minősége miatt, és túlzottan nem nevezhető ritkának.

Néztem ott de nincs fent az összes,
Keresgélj ezen a címen, itt valószínűleg mindent megtalálsz.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3554 Dátum: 2016. augusztus 27. - 01:06:57 »
Csak szerettem volna utána járni a dolgoknak Sepi,nem kell ezen kiakadni gondoltam megkérdezem azokat az embereket akik jobban értenek hozzá,de majd beletanulok újra és akkor nem teszek fel ilyes fajta kérdéseket ha ennyire zavaró,egyébként nem ezért van a Fórum hogy érdeklödhetek mindenféle dologról?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3555 Dátum: 2016. augusztus 27. - 18:41:15 »
De, a fórum arra való, hogy kibeszéljük/megbeszéljünk dolgokat az adott témában. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy melyik fórum mire való. Mert ha csak az érdekel, hogy egyik-másik képregénynek mennyi az értéke, akkor elég körül nézned az árverő és hirdető oldalakon. Azokon megtalálhatod, hogy mibe kerülnek az adott képregények, és akkor lehet fogalmad arról, hogy mennyi is az értékük. Alapszabály, hogy mindennek annyi az értéke, amennyit hajlandóak adni érte. Itt a fórumon nem becsüs és/vagy nyerészkedő befektetők vannak, hanem kiadók és sima egyszerű gyűjtők/rajongók. Minket nem az érdekel, hogy mennyibe kerül, hanem hogy meglegyen nekünk és kész. Szívesen válaszolunk továbbiakban is a kérdéseidre, de azért az túlzás, hogy minden második hozzászólásod az, hogy mi mennyire ritka és hogy mennyit ér.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3556 Dátum: 2016. augusztus 28. - 09:59:54 »
Az is kicsit túlzás hogy minden második hozzá szólásom mi mennyit ér kérdés, mert ez nem így van , én nagyon régen gyűjtöttem szép számmal a dolgokat és most kb egy fél éve vagy annyi se , kezdtem el újra, nem gondolom hogy ekkora bűn az ha az ember érdeklődik, a felől hogy vett egy rakás cuccot és hogy meg érte-e kiadni azt a rengeteg pénzt amiért megdolgozok napi 12 órába , vagy mellé nyúltam, ha még mindig benne lennék( ami gyerek korom legnagyobb hibája volt hogy eladtam a képregényeimet) ebbe annyira mint Ti akkor nyilván nem kérdezősködnek,de mivel régóta kiestem ebből a hogyismondjamból mert a rajongásom még mindig megvan,akkor persze hogy azok felé az emberek felé fordulok akik ebbe most is jártasak, egyébként köszönöm a linket nagyon sokat segített,és Elnézést ha tényleg ennyire zavaróak a kérdéseim, de nem akarok mentegetőzni Sepi,szíved joga hogy neked ez rosszul esik, de amikor te kezdtél bele te mindent tudtál azonnal?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3557 Dátum: 2016. augusztus 28. - 14:02:58 »
Látom kissé máshogy látod a dolgokat. :) Az, hogy megérte-e kiadni a pénzt rá, általában mi úgy döntjük el, hogy megnézzük, elolvassuk, szagoljuk ( ;D) stb. a képregényt és a végén el tudjuk dönteni, hogy "Igen, ez egy jó kis sztori volt, tök jó rajzokkal, megérte megvenni", és nem úgy, hogy x év múlva mennyi a kereskedelmi értéke az adott képregénynek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3558 Dátum: 2016. augusztus 28. - 15:01:42 »
Annyiban ez esetben igaza van, hogy jó tudni az értékét, hogy ne verjék át, ha meg akar venni egy ritkább példányt. De ehhez tényleg elég összehasonlítani két helyen az árát az adott képregénynek. Pld. vatera és facebook.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3559 Dátum: 2016. augusztus 28. - 15:19:23 »
Valamit nagyon félre Értetettek újdonsült Barátaim,én nem azért veszem a képregényeket, mert nyerészkedni akarok rajtuk, ahogy Kaine is mondta , nem szerettem volna átverésbe esni, mondjuk a kiscimborám nem verne át de az már más kérdés,nem szeretném még ezerszer elmondani,de a szerelem ugyan úgy él bennem mint bennetek,csak mondom akkor még egyszer tanácsot illetve segitséget szerettem volna kérni a jobban hozzá értő emberektől, :-\
Na de akkor hagyjuk ezt kérlek Titeket, arra tudnátok válaszolni hogy a Trillianba(remélem jól mondom az Oktogonon élő képregény bolt nevét)kapható PPP?