Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917214 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

santino72

• Gibbon
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3740 Dátum: 2017. január 30. - 21:41:50 »
Igen, jön. Annak a nagy része JRJR.
A 601-es számot átugorjuk ugyan, de a borítót megszereztem, ha már ilyen rövid idő alatt legendás lett. :)

Királyság!  :kingpin: :kingpin:

köszi Tomi, nagy vagy! Az elégedetlenkedőket meg ne vedd a szívedre, ha ezerfelé szakadnál se lenne semmi se elég  :drying:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3741 Dátum: 2017. február 01. - 21:17:35 »
Kinn vannak az előzetes oldalak. Véget ér az Amerika Fia.
Kinek hogy tetszik eddig?

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #3742 Dátum: 2017. február 01. - 21:53:42 »
Nekem nagyon bejön. Idén jobban várom a Pókot mint a Marvel+-t,pedig erre még nem volt példa.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3743 Dátum: 2017. február 01. - 21:58:34 »
Nekem nagyon bejön. Idén jobban várom a Pókot mint a Marvel+-t,pedig erre még nem volt példa.
:)

Az idei adagban lesz néhány érdekesség/különlegesség. Olyan, amit alapból nem válogattam volna be a rajza miatt, csak hangsúlyozták, hogy a folyamatosság kedvéért nem hagyhatjuk ki.  :spidey: De legalább nem lesz egyhangú az art.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3744 Dátum: 2017. február 02. - 00:01:31 »

Az a fura, hogy ez a remek sztori (ami főleg Norman megreformálásának köszönhető) és az előző szám cliffhanger-es befejezése után, talán én is így vagyok vele, pedig velem se volt még ilyen :).

Green Goblin

• Gibbon
  • *
« Válasz #3745 Dátum: 2017. február 02. - 11:44:09 »
Milyen főgonoszok várhatóak majd ebben az évben?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3746 Dátum: 2017. február 02. - 12:03:48 »
Mivel a Sötét kor időszakban járunk, a főellenség a háttérben végig a kormány, Osborn és a negatív Bosszúangyalok lesznek.
Az első különszámban Dr. Octopus lesz, utána a Kaméleon jön. De visszatér Kraven lánya is.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3747 Dátum: 2017. február 02. - 16:00:38 »
Oki Doki! :P
BATMAN,Spawn,Star Wars

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3748 Dátum: 2017. február 03. - 17:14:30 »
Jól veszem ki, jó pár felesleges történetet át fogtok ugrani szépen.  ;D  Remélem jövőre már eljutunk a Spider-Island-ig. És utána jöhet végre a Superior éra. 2019-2020 környékére teszem, mikorra eljut esetleg odáig a magyar kiadás.  :spidey:

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3749 Dátum: 2017. február 03. - 19:09:31 »
Az se holnap lesz. :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3750 Dátum: 2017. február 03. - 19:46:18 »
Már majdnem idén eljutottunk a Big Time-ig, csak be kellett tenni 2-3 előre nem tervezett sztorit is.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3751 Dátum: 2017. február 03. - 21:06:54 »
Egy régebbi szám levelezési rovatában arról volt szó , hogy majd az idei  2017es  egyik különszámban  kiderül az hogy valaki ismeri  Pókember civil énjét . Az említett három szereplő közül valaki az  ??? :headscratch:. { Majd úgyis  kiderül }  Mostanában  Parker rossz passzban van . Mindig csak verik . Aztán Kraven lánya is Pókemberen akar bosszút állni . Valaki meg aki tudja a titkot , Péter Parkeren . Szerintem  megfogunk lepődni hogy ki is lesz ő   Más . Óh szegény  Métely  most csúnyább mint valaha  :D . Hm ....szóval megint elakarják játszani hogy,  a finom célzások szerint Norman Osborn  egy vén kéjenc és  nem is nagyapja a  majdan születendő gyermeknek , hanem valaki más..... :roll:. Ha  igy van  ez megint  egy baromság  :stupid:. Harryra nem is fiaként tekint , hanem egy valakire akit fel és kihasználhat a terveihez .
« Utoljára szerkesztve: 2017. február 03. - 22:05:13 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3752 Dátum: 2017. február 03. - 23:21:36 »
Bekerülnek majd ilyen köztes számok is a HP-ba, mint  654.1, 679.1, 699.1, 700.1-700.5-ig? Van valami közük a főszálhoz? Valahogy ezt a törtszámozási rendszert nem igazán értem.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3753 Dátum: 2017. február 04. - 10:28:12 »
Egy régebbi szám levelezési rovatában arról volt szó , hogy majd az idei  2017es  egyik különszámban  kiderül az hogy valaki ismeri  Pókember civil énjét . Az említett három szereplő közül valaki az  ???
Nem különszámban fog kiderülni, hanem a rendes futó sorozatban. Eredetileg különszámnak terveztem, de végül a plusztörténetek miatt másképp kellett szerkeszteni a sorozatot.
Idézet
Harryra nem is fiaként tekint , hanem egy valakire akit fel és kihasználhat a terveihez .
Ez így van, Norman egy rohadék, mindig is az volt.
Bekerülnek majd ilyen köztes számok is a HP-ba, mint  654.1, 679.1, 699.1, 700.1-700.5-ig? Van valami közük a főszálhoz? Valahogy ezt a törtszámozási rendszert nem igazán értem.
Nem zárkózom el előle, vagyis csak a szokásos: ha a sztori jó, bekerül, ha nem, akkor nem. A rendszert arra találták ki, hogy az épp futó folyamatos sztorikból kilépve olyan történeteket adjanak ki, amik érthetőek önmagukban is, hogy új olvasókat tudjanak vele szerezni.

Konicsiva

• Gibbon
  • *
« Válasz #3754 Dátum: 2017. február 05. - 22:37:00 »
A superior spiderman mennyire jó? Az alapötlet alapján elég marhaságnak tűnik.  :roll: :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3755 Dátum: 2017. február 05. - 22:51:50 »
Valahol a kegyetlen jó és a *cenzúrázva* *cenzúrázva* jó között. Vicces módon cirka fél év alatt megmutatta, hogy Parker talán a legunalmasabb Pókember az összes szereplő közül, aki valaha hordta a jelmezt. (Mint ahogy Morrisonnak is anno kb. három hónap kelljen hogy bemutassa, Bruce Wayne figurája mennyire visszahúzza Batmant és mennyivel érdekesebb Denevérember lehetne… a környezetében elég sok emberből.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3756 Dátum: 2017. február 06. - 10:43:32 »
Ez azért így durva sarkítás. Nyilván 50 évnyi pókemberkedés után Peter nem annyira érdekes Pókemberként, mint egy tök friss szuperbűnöző Pókember. Érdekes újdonság volt totál más szemszögből nézni Pókembert, jó volt a sztori.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3757 Dátum: 2017. február 06. - 12:59:38 »
Mindig érdekesebb, ha az adott karaktert kirángatják a saját környezetéből vagy eljátszanak vele, hogy mi lenne ha ő változna meg.
Igazából a történet írásnak erről kéne szólnia az egyhelyben tobzódás és a fél évente bejövő karakter halálok helyett.
Valójában a Zöld Manó monológja marhára igaz a Pókember 1-ben. Tényleg a hős születése és a hős bukása a két legizgalmasabb pont, ezért ezeket ismételgetik felváltva, csak ötvenedszerre már unalmas...

szujonor

• Gibbon
  • *
    • RANDOMKULT
« Válasz #3758 Dátum: 2017. február 08. - 07:10:35 »
Idézet
Az idei adagban lesz néhány érdekesség/különlegesség. Olyan, amit alapból nem válogattam volna be a rajza miatt, csak hangsúlyozták, hogy a folyamatosság kedvéért nem hagyhatjuk ki.  :spidey: De legalább nem lesz egyhangú az art.

Érdekes ez a rajzstílus kérdés. Nekem pl. tetszettek a Spectacular SM v2 különös képi világú történetei. Remélem a Póksziget is megjelenik idehaza. Az is "rajzfilmes" stílusú.

Amúgy én az Amerika fia történettől többet vártam, de azért nem rossz. Biztos jön pár, ami sokkal jobb lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2017. február 08. - 15:08:38 írta kaine »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3759 Dátum: 2017. február 08. - 15:10:59 »
Idézet
Érdekes ez a rajzstílus kérdés. Nekem pl. tetszettek a Spectacular SM v2 különös képi világú történetei. Remélem a Póksziget is megjelenik idehaza. Az is "rajzfilmes" stílusú.
Persze, az a maga idejének talán legjobbja, mindenképpen kiadjuk.
Idézet
Amúgy én az Amerika fia történettől többet vártam, de azért nem rossz. Biztos jön pár, ami sokkal jobb lesz.
Ez már csak ízlés kérdése, hogy ki mit vár egy történettől. Annak idején nekem sem volt kedvencem, de azért tetszett. Ami a leginkább bejött ebből a korszakból, az éppen a következő szám lesz, a HP 32. Három részes sztori, de leadjuk egyben, kibővítjük miatta a HP 32-t.