Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917198 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kzoli

• Sakál
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3820 Dátum: 2017. március 15. - 16:10:43 »
2016/6. számban volt (30. szám) a Levelező rovatban.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3821 Dátum: 2017. március 16. - 21:42:37 »
Most olvastam el a különszámot és nagyon bejött :). Alapból unom a régi gonoszok újra meg újra visszahozását, de ha ennyire sok mindent megváltoztatnak, akkor kifejezetten jó tud lenni :).
A 3 bonusztörténetből az első nem volt rossz, a második erőltetett volt (ugyan ezt az "adj egy jelet" sztorit a főtörténetben is elsütötték, plusz a bűntudat nem tudom miért jön elő, mikor már ki tudja hányadik pasija van Ben bácsi halála óta...), a harmadik viszont zseniális volt. Remekül felvezet egy új történetet. Már nagyon várom a folytatást :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3822 Dátum: 2017. március 16. - 21:57:21 »
A 3 bonusztörténetből az első nem volt rossz, a

Én azt szabályosan megkönnyeztem.
Idézet
a bűntudat nem tudom miért jön elő, mikor már ki tudja hányadik pasija van Ben bácsi halála óta...
De férje egy sem.  ;)
Idézet
), a harmadik viszont zseniális volt. Remekül felvezet egy új történetet. Már nagyon várom a folytatást :).
Újabb részlet jön belőle a kövi számban.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3823 Dátum: 2017. március 16. - 22:25:38 »

De férje egy sem.  ;)
[/quote]

De vőlegényei azért voltak, ha jól rémlik :).

Újabb részlet jön belőle a kövi számban.

Ennek nagyon örülök :). Van tippem arról, hogy kik ezek a karakterek, de nem vagyok benne biztos, mert nem tudom hogy lennének képesek erre. De nem is tippelek, nehogy valaki elszólja magát vagy ilyesmi :).

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3824 Dátum: 2017. március 19. - 16:08:37 »
Szörnyűek J.Romita Jr. rajzai. Azt hittem már megszabadultunk tőle, de nem! Újra és újra előkerül! Sztem a Panini-s Pókemberek hazai buktájának egyik nagy oka ő volt. Főleg hogy tudom, régen tudott rajzolni. Időközben elfelejtette hogy kell? Az arcok főleg gázosak, Pókembert még  csak-csak tud rajzolni.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3825 Dátum: 2017. március 19. - 16:41:02 »
Jó volt a börze. Kérdésem az lenne, hogy a 2016/4-es HP hogy lehet, hogy nincs a kiadónál? Évekkel ezelőtti számok sem fogytak el.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3826 Dátum: 2017. március 19. - 17:55:27 »
jst22: A Paninis Hihetetlen Pókember nem volt bukta. A többi mellette megjelenő képregény bukott meg sorra. A Pókember jól ment, csak a Panini nem akart egy árva képregénnyel sz*rakodni nálunk (gondolom az már nem érte volna meg a belefektetett energiát nekik). Szóval Romitának ahhoz semmi köze nem volt. A többség elfogadhatónak tartja, főleg a mostani színezéssel.

sziki: Az a 28-as szám, ugye? A terjesztésnél volt valami kavar, és emiatt kevesebb példányt kaptunk vissza. Ennyi.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3827 Dátum: 2017. március 19. - 19:49:00 »
Beszéljenek helyettem alábbi képek. El se hiszem, hogy ugyanaz az ember rajzolta mint a 90-es években.

Ha a többségnek ez tetszik, akkor tényleg velem van a baj.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3828 Dátum: 2017. március 19. - 20:19:55 »
Én értem, hogy mit mondasz, és igen, szerintem is jobb volt (sokkal) a régi JR Jr. stílus, csak írtam, hogy nem amiatt szűnt meg a Paninis HP. Ahhoz semmi köze nem volt, jól ment az újság.
Ez is mutatja, hogy azért nem olyan elriasztó a rajzstílusa. Meg az is, hogy a mai napig a legnagyobb címekhez hívják rajzolni, biztos nem csak a neve (vagy az apja neve) miatt.

A képek a teljes egészből kiemelt részletek, a legtöbb rajzolónál meg lehetne ezt csinálni, mindenki szokott elrajzolni, vagy vannak rosszabbul sikerült beállításai.
Kivéve persze Steve McNiven-t, Jim Lee-t, Jim Cheung-öt, Olivier Coipel-t, és Greg Capullot, mert ők a kedvenceim.  ;D

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3829 Dátum: 2017. március 19. - 21:26:17 »
Nem akartam kötekedni, és köszönöm a Panini-s infót, ezt nem tudtam eddig. De ha meglátom JRJ újkori rajzait nyílik ki a bicska a zsebemben.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3830 Dátum: 2017. március 19. - 21:32:43 »
Semmi gond, nekem is van olyan rajzoló, akitől lemegy a függöny, és pisztollyal se tudnának meggyőzni róla, hogy jó az amit csinál.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3831 Dátum: 2017. március 19. - 22:01:52 »
Kivéve persze Steve McNiven-t, Jim Lee-t, Jim Cheung-öt, Olivier Coipel-t, és Greg Capullot, mert ők a kedvenceim.  ;D
Nemrég megvettem a Superman Unchained deluxe HC-t, amiben kb. hetven oldalnyi borítógaléria mellett (komolyan, a DC-nél valakinek nagyon elgurult valami gyógyszere a variáns borítók terén azon a minin) helyett kapott néhány oldal Jim Lee eredeti ceruzarajzaival. Mondjuk úgy, hogy nagyon kellett egy Scott Williams oda kihúzóként, hogy a végtermék úgy nézzen ki, mint ahogy arra Jim Lee munkáiról emlékszünk. Nem nagyon lehetett volna kiadni ceruzavariánsként, mint mondjuk ahogy megtették azt az All Star Goddamn Batman and Dick Grayson, Age Twelve egyes füzeteinél. Látszik, hogy sok idejét elviszi a focicsapatnyi gyereke és hogy dirigáljon a DC-nél.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3832 Dátum: 2017. március 19. - 22:27:30 »
Szörnyűek J.Romita Jr. rajzai. Azt hittem már megszabadultunk tőle, de nem! Újra és újra előkerül! Sztem a Panini-s Pókemberek hazai buktájának egyik nagy oka ő volt. Főleg hogy tudom, régen tudott rajzolni. Időközben elfelejtette hogy kell? Az arcok főleg gázosak, Pókembert még  csak-csak tud rajzolni.
Régen azért voltak mások a rajzai, mert az apja fantomrajzai alapján voltak elkészítve. Magyarán apuka fogta a kicsi kezét, aztán amikor elengedte, akkor felvette a saját stílusát. elvileg
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 19. - 22:32:18 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3833 Dátum: 2017. március 22. - 18:05:31 »
No, sikerült elolvasnom a különszámot.
Nagyon tetszett, jó kis régimódi történet, természetszerűleg Az esküvőt juttatta eszembe. :D
A meglepetésvendég nagy volt, bár a közben kezdtem megsejteni a fordulatot. :)
Köszönöm, nagyon szép kiadvány volt a dupla oldalas borítóval, ezek a különszámok valamiért nagyon bejöttek eddig. Az első(?) a téli sztori a hangulata miatt, aztán az F4-es az F4 miatt, szóval nagyon jók ezek a kompakt kis füzetek. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3834 Dátum: 2017. március 22. - 21:22:37 »
Az első a 2013-as volt, az MJ visszagondolós. A téli az már a negyedik volt, a 2015/2. Most a következő szám is egy teljes sztori lesz, 3 történettel.
Legendás borító a főoldalon. :)
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 22. - 21:26:25 írta kaine »

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3835 Dátum: 2017. március 22. - 21:40:59 »
Igaz! De az is milyen jó volt :)
Várom az új számot, épp most láttam a főoldalon a borítót. Frankó lesz!  :spidey:

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #3836 Dátum: 2017. március 22. - 22:57:17 »
A Hihetetlen Pókembert nem gyűjtöm, de a 32. számot meg fogom venni a borító miatt. :)

Egyébként megkérdezhetem, hogy némely szériánál miért 2017/2 formátumú jelölés mellett döntöttetek a borítón, a szokásos "x. számot" elhagyva? A különszámoknál ez jó, de a sorozatoknál szerintem szokatlan, hogy nem látni a borítón, hogy hányadik szám.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3837 Dátum: 2017. március 22. - 23:40:42 »
Király a boritó, valaki nem is oly régen ezt kérdezte hogy lesz-e, remélem most örül, mert ha nem akkor én örülök helyette :D
Nagyon szép!
"May the force be with you"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3838 Dátum: 2017. március 23. - 10:17:57 »
a jó öreg Campbell. király borító lesz :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3839 Dátum: 2017. március 23. - 12:52:22 »
Egyébként megkérdezhetem, hogy némely szériánál miért 2017/2 formátumú jelölés mellett döntöttetek a borítón, a szokásos "x. számot" elhagyva? A különszámoknál ez jó, de a sorozatoknál szerintem szokatlan, hogy nem látni a borítón, hogy hányadik szám.
A kezdetekkor dönteni kellett, választani, és ezt választottuk. Hosszú távon előnyösebb.