Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920743 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #3920 Dátum: 2017. május 10. - 18:40:22 »
 :spidey: :spidey: :spidey:

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #3921 Dátum: 2017. május 12. - 12:08:24 »
Zseniális lett az új különszám! Köszi! :kingpin:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3922 Dátum: 2017. május 13. - 21:54:29 »
Köszönöm a Gwen tragédiájáról  szóló különszámot . Az ismertetőben  leírt a  hálóval történt  , tragédiába torkoló  mentési kisérlet  leírása  igazolva lehet . Főleg ha a Különszámban  és a Csodák kora  című  történetben is  meg jelent  nagyon hasonló rajzot jobban megnézve ahol elkapta a barátnőjét  a hálóval  Gwen testhelyzete árulkodhat arról hogy  , valóban túl gyorsan szakadt meg a zuhanás .  A hirtelen   lefékeződött  test  megrándult  és  nyaka...még a reccsenés  hanghatása is ott van   :(    De,....... ha  azt a képet nézzük ahol Zöldmanó  betör az ablakon  ,  és a Csodák Korában ahol kicsit később   kihozza az ablakon Gwent   amit Phil is észrevesz . Gwen már ájult . Lehetséges-e  hogy amikor  beront   a röpdeszkával  a szemét Osborn   . A nagy sebesség  miatt  , még ha nem is volt teljes az ütközés   Még ha csak  éppen neki koccant egy kissé  az is , súlyos belső  sérüléseket okozhatott .  Vagyis  a Manó röpdeszkájának  a sebessége  is hozzá járult a tragédiához.   :headscratch: .               :'( :'(
« Utoljára szerkesztve: 2017. május 14. - 15:05:55 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

coleman

• Bűnölő
« Válasz #3923 Dátum: 2017. május 15. - 18:43:22 »
Akkor most úgy néz ki, hogy nem lesz MC?  :( Vagy bevállaljátok, hogy majdnem egész évben az megy a különszámokban?   :venom3: :venom3:

Nekem nagyon bejönne, de akkor lehet, hogy lesz sírás :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3924 Dátum: 2017. május 17. - 11:58:25 »
Az utóbbi. :)

Kinn az új szám borítója.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #3925 Dátum: 2017. május 17. - 17:41:01 »
 :kingpin: :kingpin:  :rock: :rock: :smtabla: :smxmasdance: :smxmasdance:

Majd' elfelejtettem: mikortól lehet előfizetni 2018-ra? :D :D
« Utoljára szerkesztve: 2017. május 17. - 17:43:21 írta coleman »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3926 Dátum: 2017. május 17. - 19:17:24 »
Már csak 5 hónap. :)

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3927 Dátum: 2017. május 17. - 20:16:15 »
Én is egyfolytában elő akarok fizetni a jövő évi HP- csomagra. MC különszámok, hosszabb füzetek, na meg Big Time... messze még az október!! Mondom ezt, mikor még fél évnél sem tartunk az idei Pókiból.  :kingpin: :kingpin:

Kíváncsian várom az új számot Macsi!!  :blackcat:

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3928 Dátum: 2017. május 23. - 20:45:30 »
Húú de jó volt a különszám, én most olvastam elöször ezt a sztorit, a What if nagyon jó volt, az lesz folytatva valamilyen formában?
"May the force be with you"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3929 Dátum: 2017. május 23. - 21:07:47 »
Ennek nincs folytatása.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3930 Dátum: 2017. május 24. - 22:35:30 »
De kár, de van egy olyan a tartalom jegyzékben hogy 1/24 akkor az mit jelent?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3931 Dátum: 2017. május 24. - 22:38:07 »
Hogy ez az első What If széria 24. száma volt.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3932 Dátum: 2017. május 26. - 01:29:47 »
Áááháá. köszönöm a választ, ezért kicsit félre érthető volt számomra :D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3933 Dátum: 2017. május 26. - 21:09:54 »
Hány füzet lesz az MC? Mert ahogy nézem 14 szám, és az beleférhet 3 füzetbe is, meg el lehetne húzni 5 füzetnyire is, ezért érdekel :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3934 Dátum: 2017. május 26. - 21:39:41 »
3 x 112 oldal.

billybatchkate

• Grizzly
  • *
« Válasz #3935 Dátum: 2017. május 27. - 05:32:48 »
Mennyire áll biztos lábakon a sorozat? Bár tartok tőle, hogy a mai kisgyerekeket már nem köti le a képregény, de ha mondjuk ők a közönség 15%-a és jövőre a szülők "megdrágult az újság, inkább a játékmagazint vesszük meg, mert abban ajándék is van és olcsóbb", aztán a nagyobbak "de rossz ez a Ramos, én ezért nem fizetek!" felkiáltással itt hagyják a HP-t, az betenné a kaput? Utálnám, ha nem tudnánk végigmenni a 700-ig.

(Amúgy le a kalappal, hogy 6 év alatt nem volt áremelés szinte egyik lapnál sem és most is csak oldalszám-emelkedés mellett lesz. Nem tudom, hogy ügyesen felül volt-e tervezve, vagy csak nincs olyan alkuhelyzetben a nyomdaipar, mint a '90-es években volt a néha évenkénti drágulással, de ezért is jár a pacsi a  :kingpin:-nek!)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3936 Dátum: 2017. május 27. - 11:37:21 »
Egy-egy ilyen esettől nem áll fejre. Ha valami betesz neki, akkor az az olyan Eaglemoss-féle áradat, ami egy csapásra eltelíti a piacot. Már érezteti a hatását az eladásokban, remélem, nem folyamat lesz belőle.
Nem terveztem felül, sőt, a lehető legminimálisabb árat lőttem be rá épp azért, hogy sokan megvehessék. Jobb, mint ha drágán adnám, és kevesebben vennék meg, ott jobban előjön, hogy ha kiszáll pár ember, akkor bedől az egész. Az előző munkahelyemről hoztam, ott is bevált. Azért nem kellett még emelni, mert a nyomdák jelenleg versenyhelyzetben állnak, ők sem igazán emeltek. Volt rá példa, de akkor egy másik nyomda azonnal aláígért.

billybatchkate

• Grizzly
  • *
« Válasz #3937 Dátum: 2017. május 27. - 13:49:04 »
Ó. Akkor reméljük a legjobbakat. Kérdeztem volna az Eaglemossról is, de csak nyáron, mert reméltem, hogy az inkább csak a Batmant érinti és csak nyáron lett volna értékelhető adat (3 megjelent szám meg az új előfizetések tükrében), kicsit aggasztó, ha már van látszatja.  Kompletista vagyok, ezért nem tudok "alkalmi vevő" fejjel gondolkodni, és bár maga a koncepció meg a gerincfestmény a "szabályos" gyűjtésre sarkall, de tippre az alkalmi vásárlók könnyen át tudnak csábulni a Kingpin-sorozatokról az ő köteteikre, ha szeretnek rendszertelenül venni.

Marha igazságtalan lenne, ha bekavarna a konkurens, mert te a mangakiadókkal ellentétben nagyon profin újrapozicionáltad magad, mikor az Alexandra erre kényszerítette az érintetteket. (Már ha jól értettem az utalásaidat a témában)

Az új film kapcsán várható valami történés a részetekről? Bár gondolom a börze közelsége miatt nincs rá kapacitás.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3938 Dátum: 2017. május 27. - 19:40:56 »
Az Eaglemoss kiadás tényleg egy áradat, 2 hetente, eszméletlen mennyiség. Én azt csinálom, hogy a Kingpin kiadásokból mindent megveszek, és az Eaglemoss-ból azt ami jó (utánanézek a vásárlás előtt). Sajnos sok jót is kiadnak, úgyhogy a jelenleg el nem olvasott képregény adagom: 2,5 Eaglemoss kötet, 5 Kingpin füzet......... A van-tól nem kell félni, de azért ez beszédes adat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3939 Dátum: 2017. május 27. - 23:30:05 »
Nem, az új filmhez nincs semmink, ha nem számítjuk a két Póksorozatunkat. :)