Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917194 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4040 Dátum: 2017. szeptember 26. - 19:03:25 »
Üdv, ijra itt. Hogy miért nem voltam erre felé mostanában  ??? Hát  még valamikor Júlusban a gépemen MINDEN lemez tele lett ,és még Augusztus elején  elkellet vinni a szerelőhöz ,és mivel kis falúban  lakom . A számitógépes szakembernek van főmunkahelye is  ott is kell dogoznia . Csak szabad idejében  ér rá javítgatni  a gépeket . Itt   a  falu helyen a sok lakóra csak ő egyedüli szakember , és úgy mire több gépet is megjavít az időbe telik. Köszönet neki érte . Na a Lényeg a lényeg  elég erős  és durva ez a mostani Gyíkos történet . Hát..remélem  hogy  ez a történet   azok közé tartózik ami ahogy a Marvelnél  szokás  később  kicsit  váltóztattak  rajta , ha már szokásuk   vissza menőlegesen  bele  nyúlni történetekbe ,ami nem mindig jó. De  erre sztorira  rá férne mert ez igy elégé   :shocking:
« Utoljára szerkesztve: 2017. szeptember 26. - 19:22:08 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #4041 Dátum: 2017. szeptember 29. - 21:06:40 »
Kb. 75 szám van még hátra ebből a sorozatból. Jövőre nem lehetne havilap?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4042 Dátum: 2017. szeptember 29. - 21:54:04 »
A különszámokkal már majdnem az.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4043 Dátum: 2017. szeptember 29. - 22:06:12 »
Sőt, a mennyiségét tekintve jóval több is annál.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4044 Dátum: 2017. szeptember 29. - 22:42:10 »
Akkor a jelenlegi sebességgel, mennyiséggel számolva kb. egész pontosan mikorra érjük el a Big Time-ot?

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4045 Dátum: 2017. szeptember 29. - 22:54:20 »
Amennyire látom, jövő év elején.

Ha jól matekozok, idén az aktuális Pók vonalon 28+ rész jelent meg, ami azért nem semmi, és úgy látom, jövőre is meglesz vagy 18 a Maximum Carnage mellett.

Aztán utána kellemetlen ezen agyalni, mert egyrészt tök jó lenne, ha a különszámok nagyrészt a fő történetvonalra koncentrálnának (mint idén és tavaly), hadd jöjjenek hozzám jó gyorsan és sokan az aktuális sztorik. Másrészt pedig úgy tudom, van tervben még klasszikus különszám, és pár egyéb cuccot én is igyekeznék kikönyörögni 19-től kezdve :D Meg aztán hülyén is venné ki magát, ha a különszámokon csak a felirat lenne "külön", és csak a vastagságukban térnének el a normál megjelenésektől, mert ugyanúgy kizárólag a fővonalat vinnék tovább.
« Utoljára szerkesztve: 2017. szeptember 29. - 22:57:00 írta coleman »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4046 Dátum: 2017. október 06. - 15:36:29 »
Kinn az új szám előzetese.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4047 Dátum: 2017. október 06. - 17:28:30 »
De jóóó! Megérkezett az új HP, így most már el tudom majd olvasni UTÁNA a Vedlést is.  ;D

DE: árulja már el légyszi' valaki, hogy hol és kik/kik lapoznak bele a füzetbe? Mert tisztán látszik az egész füzeten végig középtájon egy apró törés, ami egyértelműen attól van, hogy valaki átpörgette a lapokat, mintha csak belepillantott volna. Biztos vagyok benne, hogy ez csak azután történhetett, hogy Tomiék leadják, így kérdés, hogy valami furi minőségbiztosítási szempontból pörgeti át a postán valaki vagy mi? Nem először fordult elő már, ezért érdeklődöm, hátha más is belefutott ilyenbe. Túlélem, meg minden, nem gond, és egy-két hét múlva simán el is felejtem, de azért olyan jó lenne érintetlen kiadványt kapni, aztán majd én összegyűröm (ja, nem!). :)

Egyben köszönöm a  :kingpin: áldozatos munkáját és a szuper füzeteket, köteteket, különszámokat! You're simple the best! :D

wenkman

• Grizzly
  • *
« Válasz #4048 Dátum: 2017. október 06. - 19:48:09 »
üdv!

A Pókember/Fáklya sorozatból eddig két részt adtatok ki. Ha jól tudom, 5 része van... A maradékot nem szándékoztok kiadni? Olyan jóízű békebeli sztorik....

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4049 Dátum: 2017. október 06. - 21:29:56 »
DE: árulja már el légyszi' valaki, hogy hol és kik/kik lapoznak bele a füzetbe? Mert tisztán látszik az egész füzeten végig középtájon egy apró törés, ami egyértelműen attól van, hogy valaki átpörgette a lapokat, mintha csak belepillantott volna. Biztos vagyok benne, hogy ez csak azután történhetett, hogy Tomiék leadják
Hozzánk ezek a példányok nem kerülnek, egyenesen a nyomdából kapja a posta, vagyis nyomdai új állapotban. Lehet, hogy a csomagolóknál van valami?
Idézet
Egyben köszönöm a  :kingpin: áldozatos munkáját és a szuper füzeteket, köteteket, különszámokat! You're simple the best! :D
:D :D :spidey:
A Pókember/Fáklya sorozatból eddig két részt adtatok ki. Ha jól tudom, 5 része van... A maradékot nem szándékoztok kiadni?
Azért nem adtuk le a többit, mert azok nem voltak meg digitálisan. Én sem értem, ez hogy lehet, de azután, hogy a Bűnölő halála 3 részesből az 1. és a 3. megvolt, a 2. meg nem, már nem csodálkozom semmin.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4050 Dátum: 2017. október 07. - 11:53:53 »
DE: árulja már el légyszi' valaki, hogy hol és kik/kik lapoznak bele a füzetbe? Mert tisztán látszik az egész füzeten végig középtájon egy apró törés, ami egyértelműen attól van, hogy valaki átpörgette a lapokat, mintha csak belepillantott volna. Biztos vagyok benne, hogy ez csak azután történhetett, hogy Tomiék leadják
Hozzánk ezek a példányok nem kerülnek, egyenesen a nyomdából kapja a posta, vagyis nyomdai új állapotban. Lehet, hogy a csomagolóknál van valami?

Az könnyen lehet, hogy a nyomdában átpörgetik, hogy nem ragadtak-e össze a lapok, vagy a gép jól elvágta-e az oldalakat. Szóval nem tudom, gondoltam jelzem nektek. De ez akkor nem biztos, hogy megoldható. Azért köszi! :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #4051 Dátum: 2017. október 07. - 14:23:01 »
A Pókember/Fáklya sorozatból eddig két részt adtatok ki. Ha jól tudom, 5 része van... A maradékot nem szándékoztok kiadni?
Azért nem adtuk le a többit, mert azok nem voltak meg digitálisan. Én sem értem, ez hogy lehet, de azután, hogy a Bűnölő halála 3 részesből az 1. és a 3. megvolt, a 2. meg nem, már nem csodálkozom semmin.

Az nem lehet, hogy azóta digitalizálták? Mert pl. comixology-n fent van az 5 külön füzetként is, meg collected kiadásként is, ráadásul HD-ban (vagyis az elmúlt pár évben frissült). Vagy ez csak nekik van meg, a Panini meg nem fér hozzá?

Tök jó lenne, ha ez a mini egyszer kijöhetne egyben különszámként, az eddigi két rész nagyon tetszett. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4052 Dátum: 2017. október 07. - 15:03:15 »
Az könnyen lehet, hogy a nyomdában átpörgetik, hogy nem ragadtak-e össze a lapok, vagy a gép jól elvágta-e az oldalakat.
Nem, azt tudom, hogy a nyomdában nem csinálnak ilyet. Szúrópróbaszerűen lehet, de rendesen nem, mert akkor tudták volna, hogy a Marvel Box két részét újra kellett nyomniuk.
Az nem lehet, hogy azóta digitalizálták?
A digitálisan vásárolható verziók többnyire nem nyomtatható minőségűek. Mi különben európai készletből kapunk, ami itt van, abból válogathatunk.
Idézet
Tök jó lenne, ha ez a mini egyszer kijöhetne egyben különszámként, az eddigi két rész nagyon tetszett.
Az a kettő volt a legjobb az 5 közül.  ;)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4053 Dátum: 2017. október 07. - 15:22:43 »
Az könnyen lehet, hogy a nyomdában átpörgetik, hogy nem ragadtak-e össze a lapok, vagy a gép jól elvágta-e az oldalakat.
Nem, azt tudom, hogy a nyomdában nem csinálnak ilyet. Szúrópróbaszerűen lehet, de rendesen nem, mert akkor tudták volna, hogy a Marvel Box két részét újra kellett nyomniuk.

Aha, hát akkor tuti, hogy a csomagolásnál (postán), ahogy mondtad is...  :-\ Szóval nem annyira jó, de együtt tudok élni vele, és köszi, hogy foglalkozol vele. :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #4054 Dátum: 2017. október 07. - 16:02:44 »
Az nem lehet, hogy azóta digitalizálták?
A digitálisan vásárolható verziók többnyire nem nyomtatható minőségűek. Mi különben európai készletből kapunk, ami itt van, abból válogathatunk.
Idézet
Tök jó lenne, ha ez a mini egyszer kijöhetne egyben különszámként, az eddigi két rész nagyon tetszett.
Az a kettő volt a legjobb az 5 közül.  ;)

Igen, azt gondoltam, hogy most hasamra ütök ezer valahány pixeles felbontású digitális változat nem nyomdaképes, csak reméltem, ha egyszer digitalizáják, akkor azt olyan minőségben, hogy az nyomtatáshoz is felhasználható legyen. Meg valahogy sejtettem, hogy más készletből dolgozhattok, de reménykedni lehet. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4055 Dátum: 2017. október 07. - 17:00:36 »
Az a helyzet, hogyha nyomtatható minőségben digitalizálnának, akkor utána nem tudnák velünk megvetetni a fájlokat.  :poklogo:

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4056 Dátum: 2017. október 07. - 20:14:30 »
Nem egyszerűbb nekik is, ha digitálisan tárolják és adják tovább a partnereiknek az anyagokat, amiből tudnak dolgozni? Egyértelmű, hogy 20 éve ez nem volt pálya, de 2017-ben alig hiszem el, hogy máshogy csinálni bármilyen szempontból jobb lehet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4057 Dátum: 2017. október 07. - 22:34:33 »
Úgy csinálják, csak nem visszamenőleg.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4058 Dátum: 2017. október 08. - 00:14:55 »
Oké, köszi. Akkor minden világos.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4059 Dátum: 2017. október 08. - 00:45:47 »
megérkezett az uj szam. pont a szulinapomon. szep fuzet megint ! koszonom