A zord vadászatról: nem volt rossz, de nekem kissé káoszos volt. Kaine az erdeti klónsztoriban jóval nagyobb volt Peter-nél, itt pedig pont akkora, csak hosszú a haja.
Érdekes ez a misztikumos pók eredet ötlet, csak az nem tetszik, hogy tetszés szerint hol kifelejtik a történetfonalból, hol újra előrángatják. A Másik-Morlun sztorik után jók voltak az újonnan szerzett képességek, aztán egyszer csak szó sem esett róla többet, mintha kitörölték volna a történetfolyamból. Most pedig tetszés szerint ismét misztikum vonal, még Ezékiel is megjelenik igaz,
azt csak a Kaméleon csinálta. Amikor Peter beesik a gödörbe és Kaine helyet cserél vele arra hogy volt idő? Két képkocka között történik. Átlátszó is, részemről előre lehetett tudni a párbeszédekből, a nagy csavar elég átlátszó volt. És ki és mikor ásta el Peter-t abba a gödörbe? Valahogy Peter dührohamát sem tudom átérezni.
Úgy éreztem végigcsináltak mindent ebben a képregényben amit kell, ami a nagy könyvben meg van írva, le tudták a kötelezőt, de tele van lyukakkal, mintha a rajzoló nem tudta volna visszaadni amit az író szeretett volna mondani. A szöveg néha pedig szájbarágós. Arakhné párbeszéde Pókemberrel az első részben elég zagyva. A fordítás helyenként nekem furcsa, nem a megszokott.
A Gyík-os különszámot nem sikerült felülmúlni, de sikerült egy rég halott karaktert feltámasztani