Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920516 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

csepenagy

• Gibbon
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4180 Dátum: 2017. december 25. - 20:06:57 »
Kellemes ünnepeket! Az 5.számban Pókember azt mondja, hogy érzi, hogy gáz van otthon. Reed Richards kérdezi, hogy ez új képesség-e. Szerzett új képességeket? Ha igen, akkor mikor és hogyan?

gabo04

• Grizzly
  • *
« Válasz #4181 Dátum: 2018. január 01. - 14:24:34 »
Az Új Év első képregénye nálam a Hihetetlen Pókember 36! Nagyon tetszett, mert végre olyan dolgokat is megtudtunk amiket eddig nem! Mondjuk egy kicsit össze is zavarodtam, és számos kérdés fogalmazódott meg bennem!

- Egész eddig azt hittem, hogy a Polgárháborús maszklevételre nem emlékszik, senki sem! Akkor Peter és MJ mégis hogyan??
- Akkor csak May néni lelövése után, mentek szét??
- Az elmaradt esküvő utáni történetek megtörténtek?
- Van visszaút?
- Emlékezni fognak, hogy mégis megtörtént az esküvő?

Már várom a következő részt, hátha még valami kiderül!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4182 Dátum: 2018. január 01. - 14:30:04 »
Majdnem mindegyikre választ kapsz a kövi részből, ahol befejeződik ez a sztori.

gabo04

• Grizzly
  • *
« Válasz #4183 Dátum: 2018. január 01. - 14:37:18 »
Köszi a választ! Nehéz lesz addig kivárni!  :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4184 Dátum: 2018. január 07. - 10:35:54 »
Kicsit tisztult a kép a HP36ban, de gabo04 által írt kérdések válaszára kíváncsi vagyok én is.  :spidey:
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4185 Dátum: 2018. január 07. - 12:11:30 »
Hát, még egy jó hónap.

csepenagy

• Gibbon
  • *
« Válasz #4186 Dátum: 2018. január 07. - 14:06:32 »
Nekem tudna segíteni valaki?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4187 Dátum: 2018. január 07. - 17:05:02 »
Nem, a halála óta nem szerzett új képességeket, és akkor az már viszonylag régi sztori volt. Sőt, elég sok képességét eltüntették a Sátánnal kötött alkuját követően.

csepenagy

• Gibbon
  • *
« Válasz #4188 Dátum: 2018. január 07. - 17:52:34 »
Köszönöm. Le vagyok maradva, azt se tudtam, hogy meghalt. Melyik képregény melyik számában? Láttam olyat, hogy hálóvető nélkül lőtt hálót. Ezt a képességet melyik számban szerezte?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4189 Dátum: 2018. január 07. - 18:11:57 »
Pont azelőtt, hogy meghalt. Keresd a Másik című sztorit.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4190 Dátum: 2018. január 07. - 18:26:49 »
A szerves háló a Raimi-féle filmtrilógia környékén jött be. A halála utána volt, a Kingpin adta ki külön kötetekben, Másik 1-2. címen. Akkor kapta meg a kézi tüskéket.

csepenagy

• Gibbon
  • *
« Válasz #4191 Dátum: 2018. január 07. - 23:39:20 »
Köszönöm a segítségeteket! El fogom olvasni, nagyon kíváncsi vagyok rá.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4192 Dátum: 2018. január 11. - 23:51:06 »
A románok előrébb járnak Pókember terén mint mi?
Ez még 2015-ben volt:

:O

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4193 Dátum: 2018. január 12. - 00:11:48 »
Írtam FB-on is: ők innen kezdték el a kiadást 2 éve. Kimaradt nekik a teljes Slott-éra előtte.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4194 Dátum: 2018. január 12. - 00:23:18 »
Előtte nem is volt Pókemberük? Vagy valahol abba hagyták?
Amúgy ahogy látom nem kell félteni őket:

:O

Todd

• Pókfej
« Válasz #4195 Dátum: 2018. január 12. - 08:30:39 »
Férfiasan bevallom, nem teljesen értem, mire akarsz kilyukadni, még a jelenlegi helyzet sem eléggé jó? Soha ennyi képregény nem jelent meg magyarul.
Nem tudom, az emberek többsége hogy van vele, de jóval átlag feletti fizetéssel sem tudom megvenni mindet, nincsen elég szabadidőm elolvasni azt sem, amit megveszek, és nem tudom, hol tároljam őket. :lol: Ez nem baj, sőt, örömteli, de megállapítása annak, hogy a piac telített, és a választék hatalmas, főleg a nagy nyugati képregények terén.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4196 Dátum: 2018. január 12. - 09:37:35 »
Hozzátéve: az meg pláne a francot se érdekli, hogy más országokban mi jelenik meg. Úgysem azokat vesszük/olvassuk, akkor meg nem teljesen mindegy, hogy ki hol tart a kiadással, vagy éppen mit ad ki?

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4197 Dátum: 2018. január 12. - 11:54:29 »
A 90-es évek vége felé, amikor még ment a CSP v1, írt egy romániában élő magyar srác, mert látott többször a lev.rov.-ban. Elkezdtünk levelezni, megkérdeztem azt is, hogy ott milyen amcsi képregények jelentek meg. Egy db (!!!) Tini Nindzsa teknőcök újság, az is olyan volt, hogy nem tűzött, hanem az egyik oldala óriásposzter, a másik oldalán meg összehajtogatva el lehetett olvasni a képregényt.

Aztán haveromtól kaptam 2000 körül egy romániai kirándulásáról egy kis pakkot, abban a Spider-Man: Chapter One első része volt román kiadásban. A többi ilyen Bravo magazin szintű baromság volt, meg maricák voltak a csomagban.
A képregény nem lett volna rossz, de olyan vékony papírra volt nyomva, hogy simán láttad halványan a hátulján lévő oldalt is.  :D

Gondolom ez lehetett náluk az első Pókemberes kiadás, azért kezdték az "elején". (Az más kérdés, hogy jól mellényúltak vele, mert ugye később ezt a sort kivették a Pókemberes kánonból, azaz maradt a 62-63-as eredetsztori.)

Utána nem tudom mi jelent meg náluk, erről a sorról hallottam, kicsit én is csodálkoztam rajta, hogy mennyire újat adnak ki. Sőt, egyet kaptam is Kaine-től (ő nem tudom honnan szerezte).
Többen a Slott-os érától kezdték el kiadni a cuccokat, átugorva pl. a Brand New Day időszakot, pl. az Oroszok is.

Én ezt nem bánom, hogy mi még nem tartunk ott, mert egyrészt nem szeretem a nagy ugrásokat, jó ha folyamatos (amennyire lehet) egy időszak, másrészt meg a Superiortól kezve nem vagyok túlzottan odáig a Pókember címért...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4198 Dátum: 2018. január 12. - 13:03:46 »
Én szoktam figyelgetni, hogy máshol mi jelenik meg, nagyjából képben vagyok a környékkel. Egy nagyon rendes ott lakó srác elküldte nekem az első számokat azokból, amik akkor jelentek meg pár éve. Pókember a Superior utántól, Deadpool, azok, amiket a videón is látni. Svédből is rendszeresen kérek egy-egy számot, ha tudom, hogy megy ki valaki, és bármilyen országban járok, mindig veszek egyet legalább ott is. Azt is látni belőle, hogy mi és mennyi jelenik meg az adott országban, illetve a szerkesztési módokat is mindig figyelem, hogy miben különböznek. Úgy 5-10 éve a szlovákok húztak bele nagyon, jóval több képregényük volt, mint nekünk, de mostanra már lehagytuk őket, ha jól tudom.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4199 Dátum: 2018. január 12. - 13:40:42 »
Régen én is mindig ezt csináltam, így lett francia, finn, cseh, német stb. Pókember képregényem. :D