A 90-es évek vége felé, amikor még ment a CSP v1, írt egy romániában élő magyar srác, mert látott többször a lev.rov.-ban. Elkezdtünk levelezni, megkérdeztem azt is, hogy ott milyen amcsi képregények jelentek meg. Egy db (!!!) Tini Nindzsa teknőcök újság, az is olyan volt, hogy nem tűzött, hanem az egyik oldala óriásposzter, a másik oldalán meg összehajtogatva el lehetett olvasni a képregényt.
Aztán haveromtól kaptam 2000 körül egy romániai kirándulásáról egy kis pakkot, abban a
Spider-Man: Chapter One első része volt román kiadásban. A többi ilyen Bravo magazin szintű baromság volt, meg maricák voltak a csomagban.
A képregény nem lett volna rossz, de olyan vékony papírra volt nyomva, hogy simán láttad halványan a hátulján lévő oldalt is.

Gondolom ez lehetett náluk az első Pókemberes kiadás, azért kezdték az "elején". (Az más kérdés, hogy jól mellényúltak vele, mert ugye később ezt a sort kivették a Pókemberes kánonból, azaz maradt a 62-63-as eredetsztori.)
Utána nem tudom mi jelent meg náluk, erről a sorról hallottam, kicsit én is csodálkoztam rajta, hogy mennyire újat adnak ki. Sőt, egyet kaptam is Kaine-től (ő nem tudom honnan szerezte).
Többen a Slott-os érától kezdték el kiadni a cuccokat, átugorva pl. a Brand New Day időszakot, pl. az Oroszok is.
Én ezt nem bánom, hogy mi még nem tartunk ott, mert egyrészt nem szeretem a nagy ugrásokat, jó ha folyamatos (amennyire lehet) egy időszak, másrészt meg a Superiortól kezve nem vagyok túlzottan odáig a Pókember címért...