Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 920532 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4200 Dátum: 2018. január 12. - 19:45:18 »
Kaine, petshop, köszönöm a hozzászólásaitokat, pont ilyesmire lettem volna csak kíváncsi, plusz megtudtam időközben hogy ezek már nem is kaphatóak odakint.
Néha érdekességképpen jó körülnézni, mi a helyzet más országokban is képregény felhozatal terén.
És nem is lyukadtam ki sehova. :P :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4201 Dátum: 2018. január 12. - 20:21:16 »
Amúgy amikor a Panini elkezdte azt, amit a Kingpin most is visz, az viszonylag közel volt az amerikaihoz (négy év lemaradás, ami a dupla füzeteik miatt a végére lement háromra). Csak amikor a Kingpin átvette, menet közben egyre nagyobb lett a lemaradás, mert egyrészt eleinte a kötetek nem tartották az átlag 12 füzet/év tempót, másrészt jó darabig a sorozat odakint havi átlag 3 füzettel ment, így még jobban elhúztak.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4202 Dátum: 2018. január 13. - 08:52:42 »
Annyiból jó volt, hogy kiderült a Facebookon, hogy azóta az összes cím megszűnt a románoknál, hogy lássuk: nem mind arany, ami fénylik. Kemény 11 részig húzta a Pókember náluk, és a Spider-Verse közben (!!!) egyszercsak megszűnt.
Kiváló példa az "eszetlen" kiadásokra, amit páran szoktak követelni. Eredeti méret, több képregény, meg is szűnt mind. Itt volt a szomszédban. Versus: a Kingpin kisebb méret ugye, de évek óta töretlenül fejlődik, bővül, és a 2-3-szorosát adja ki annak, mint amennyivel 2012-ben kezdte az újságokat. Romániában jelenleg meg nincs normál nyugatról átvett képregény, csak a gyerekeknek való vackok.
Tomi, terjeszkedés a román piacra, az még nem telített?  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 13. - 08:54:39 írta petshop »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4203 Dátum: 2018. január 13. - 11:54:10 »
Megnéztem most ez a videót a második perctől, hogy mik vannak benne (mert az nem érdekel, hogy 2 percig bont ki egy dobozt), és attól függetlenül, hogy ott már megszűntek, ha egy ott élő képregényrajongó nézne meg egy ugyanilyen, de magyar unboxing videót, ő is irigykedne, hogy itt mik jelennek meg. Ez tipikusan a szomszéd fűje mindig zöldebb effektus. :) Szép dogok jelentek meg ott...
de itt is!
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4204 Dátum: 2018. január 13. - 13:07:46 »
Tomi, terjeszkedés a román piacra, az még nem telített?  ;D
Nem, még a végén azt hinnék, hogy nemzetközi cég lettünk.  :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4205 Dátum: 2018. január 13. - 14:43:18 »
És az miért baj? :)

matrixhv

• Grizzly
  • *
« Válasz #4206 Dátum: 2018. január 13. - 16:11:44 »
Ha már a kiadásoknál járunk: jól sejtem, hogy az elmúlt évtizedekben a legtöbb képregény füzet megjelenést megélt karakterek Magyarországon a Garfield, a Pókember (most vegyük ide az Ultimatet is, az is Pókember), Batman és - címként idevehetjük - a Star Wars? Persze a Marvelen belül csak a Pókember.

Most eszembe jutott, hogy jövőre lesz 30 éves az első hazai Pókember füzet. Persze előtte volt még a Monolit bosszúja :) de az csapatmunka volt. Voltak hullámvölgyek, hogy még Pókember sem jelent meg, kiadóváltások... örülök, hogy a Kingpin csapat által jó kezekben van Pókember, immár 10 éve! A Vezér markában.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 13. - 16:14:28 írta matrixhv »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4207 Dátum: 2018. január 13. - 20:16:13 »
Akkor végül is Pókember vesztett...?!

matrixhv

• Grizzly
  • *
« Válasz #4208 Dátum: 2018. január 17. - 18:55:27 »
Nem vesztett, mert a Vezér felcsapott képregény kiadónak, és Pókember szerepel a kiadványaiban. Legális üzlet.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4209 Dátum: 2018. január 17. - 21:31:56 »
Tisztességes üzletember, ahogy mindig mondja.  :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4210 Dátum: 2018. február 05. - 19:40:43 »
Kik vagy mik   voltak  a tartályokban egy régebbi számban  ??? A Zöldmanó történetben . Újabb klónok , vaagy DNS hibrid lények .  ??? Amelyik történetben   a  szuperkatóna szérum  és a manószérum keverékében lebegő emberek vannak . Mintha  szimbióta és ember keverékek lennének .Fognak-e még szerepelni  valamikor  ??? ???
« Utoljára szerkesztve: 2018. február 09. - 15:44:58 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4211 Dátum: 2018. február 13. - 08:54:25 »
megjött ma reggel az új pókember, a pillanat az időben, s már el is olvastam, de úgy érzem, ezt még legalább egyszer (vagy többször) el kéne olvasnom, mert ez így még zavarosabb lett mint volt. Nem igazán értem, ez a mephistós dologgal hogy jön össze, hogy fögg ez a dr Stranges mizéria, ami elvileg arról szól, hogy a kilétét felejtsék el, össze azzal, hogy megszűnt a házassága is? lehet hogy nem olvastam el alaposan, de nekem ez így nagyon nem állt össze.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4212 Dátum: 2018. február 13. - 10:48:25 »
Ne aggódj, sokaknak nem, ezért aztán két számmal a lezajlása után már említés szintjén se foglalkoztak többé vele. De annyiból fontos, hogy itt mutatják meg, hogy miért nem házasok. Quesada sose volt jó író, és itt ugye nagyon kínlódott, hogy a remekbe szabott ötletét, amit a két Pók-szerkesztő nyilvános valagnyalásai és önreklámjai ellenére ekkorra már egyre kevesebben kedveltek és egyre többen morogtak miatta, megvédje valahogy.
Annyira már nincs messze a Big Time, ahol Slott elsöpri ezt az egészet és értelmes módon áll hozzá Pókember megújításához. Onnantól már ez a kínosan erőltetett 30-as Szex és New York szingliélet férfi kiadásban is átmegy egy egészen elviselhető ötletsorozatba és Peter magánélete sem lesz már az olvasónak feszengően kínos.
« Utoljára szerkesztve: 2018. február 13. - 10:51:20 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4213 Dátum: 2018. február 13. - 12:50:58 »
Nem igazán értem, ez a mephistós dologgal hogy jön össze, hogy fögg ez a dr Stranges mizéria
Amiben amúgy a legnagyobb baromság, hogy leges-legelőször hozzá fordult, amikor az egész káosz kialakult, és akkor nem tudott segíteni, de úgy tűnik, némi sátáni ráhatással sokkal jobban tudta kamatoztatni a képességeit. Amúgy én a mi napig röhögök ezen a történet folyamon, MJ kábé kialkudozik még 600 dolgot Mephistotól, ő meg már szó szerint könyörög nekik, hogy igen-igen, mindent megcsinálok, mindent helyrehozok, csak bontsuk már fel azt a rohadt házasságot. :lol:
Mindezt azért, mert akkor majd iszonyúan jól fog lakni abból a sok szenvedésből, amit azzal okozott, hogy MJ és Peter nincsen együtt. És mi a folytatás? MJ és Peter együtt van, mintha mi sem történt volna, majd amikor különválnak, kapunk egy annyira felszabadult és jókedvű Petert, amilyen már évtizedek óta nem volt. :lol:
Well played Sátán, bravo. :bravo: Ha tényleg ennyire előnyös alkukat tudsz kötni, rohanna hozzád minden földi halandó, hogy eladja neked a lelkét. Ellenben MJ jobb védő ügyvéd, mint amilyen matt valaha is volt. ;D
Vagy a Marvel univerzum Sátánja titokban a legnagyobb jótevő mind közül, mert mindig amolyan Ördögi beavatkozásként őt rántják elő, hogy oldja meg azokat a szituációkat, ahol már senki más nem tud segíteni.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4214 Dátum: 2018. február 13. - 13:31:24 »
Előbb elmentek Mephistóhoz, hogy Mayt gyógyítsa meg, erre az semmissé tette a házasságukat, és utána elmentek Strange dokihoz, aki pedig visszavonta azt hogy emlékezzenek a személyazonosságára? Így történt?
Ráadásul egy-egy olyan varázslattal, aminek semmi másféle hátrányos következménye nem volt?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4215 Dátum: 2018. február 13. - 13:42:07 »
Nem.
Mephisto létrehozott egy olyan valóságot, ahol nem volt semmilyen alku (és házasság sem), és tőle függetlenül történik minden.
May néni nem hal meg, mert csak úgy nem hal meg, egyszerűen túléli a lövést, Pókember kilétét pedig Strange doki feledteti el mindenkivel, csak úgy, mert az volt a bónusz.
Amúgy az, hogy nem házasodnak össze, de mégis együtt maradnak, nekem elsőre tökre abszurdnak és elfogadhatatlannak tűnt. Most hogy elolvastam a történetet, logikusabbnak nem tűnik, viszont már elfogadom. A valóságban is simán vannak ilyen idióták, akik szeretik tovább kínozni egymást egy ekkora törés után.
« Utoljára szerkesztve: 2018. február 13. - 13:48:14 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4216 Dátum: 2018. február 13. - 14:58:05 »
Igen, Mephisto ilyen módon tette meg az alku rá eső részét.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4217 Dátum: 2018. február 13. - 18:03:39 »
És mi volt végülis a kiváltó ok, ami miatt a házasság nem történt meg?
Ja, és az most kiderült, mit súgott Mary Jane Mepshistónak?
« Utoljára szerkesztve: 2018. február 13. - 18:07:06 írta grey gargoyle »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4218 Dátum: 2018. február 13. - 19:11:49 »
Úgy volt minden történés, ahogy itt olvashattad. Ezt rendezte meg Mephisto, mintha egy színdarab lenne, csak ő ugye az emberek életére van befolyással.
Persze, benne van a sztoriban.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4219 Dátum: 2018. február 13. - 21:07:33 »
A probléma az volt, hogy nem emlékeztem az előző részre  :cavinton:, de most elolvastam azt is újra. Elnézést az értetlenkedésért, és köszönöm a válaszokat.