Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 918598 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

petshop

• Olvasztár
  • **
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4360 Dátum: 2018. április 17. - 15:20:43 »
Ennél egyszerűbb a magyarázat. A Brand New Day-től kezdve havi 3 Amazing Spider-Man jelent meg. Annyit egy rajzoló képtelen lett volna megrajzolni, ezért "vetésforgóban" próbálták megoldani, de az is elcsúszott, így hívtak ilyen másodvonalas rajzolókat is néha.

Itt, a Big Time-nál már lementek havi két füzetre, azaz kéthetente kellett volna egy rajzolónak hozni egy részt, de ez se ment, itt is váltogatni fogják egymást, csak nem sokan, 3-4 rajzoló max. Sajnos Ramos az egyik fix, szóval neked végig nem fog tetszeni a rajz. A jó hír, hogy Caselli, a másik rajzoló elég jó (ő rajzolta a borítót is). Ő képregényesen túlzó, nem olyan groteszk, mint Ramos papa.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4361 Dátum: 2018. április 17. - 15:52:03 »
Ennél egyszerűbb a magyarázat.
És utána más szavakkal elmondod tök ugyanazt mint én. :lol:
Annyit egy rajzoló képtelen lett volna megrajzolni
;)
embertelen teherbírásúnak kell lenni, amit nagyon kevesen bírnak
« Utoljára szerkesztve: 2018. április 17. - 15:58:58 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4362 Dátum: 2018. április 17. - 16:03:26 »
A Kapiról már volt magyarázat valamelyik régebbi számban, talán a Marvel+-ban, hogy miért él. Az első sztorit nem akartam kihagyni, mert lezárja a korszakot, és persze mert itt jönnek össze, ami mostantól állandóan jelen lesz. Ramos tényleg lesz sokszor, sajnos, de azért többször nem, mint igen.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4363 Dátum: 2018. április 17. - 17:29:38 »
Mert így elveszítik a rajongókat egy csoffadt rajzzal. Így hosszabb távon nem lesz kifizetődő.
Csak úgy halkan megsúgom, hogy Ramos feltűnése laza 50%-ot dobott az eladásokon, hosszú távon.
Amúgy pont azért nem mindet ő rajzolja majd, mert neki már volt akkora húzóereje és hírneve, hogy saját tempóban dolgozhatott, ami jó esetben is havi 15 oldal körül mozgott csak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4364 Dátum: 2018. április 17. - 17:33:05 »
Ez azért erős csúsztatás, mert Dan Slott dobott 50%-ot rajta, nem a rajzoló. Slott új korszakát mindenki imádta, Ramos egyéb rajzai (akár korábban a Spider-Man újságban, akár más címeken) nemigen hozott látványos ugrást.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4365 Dátum: 2018. április 17. - 17:56:18 »
Slott előtte is a címen volt és Ramosszal reklámozták a Big Time-ot, a második pont volt az, hogy Slott az állandó író, aki egy új korszakot nyit, amiben végre kidobják a lúzer Parker archetípust (amit már harminc éve kellett volna, de mindegy). Ramos meg dobott előtte más címeken is eleget, elég az X-Men v2-re gondolni. Tetszik vagy sem, ő odaát olyan rajzoló, aki hozza az eladásokat. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #4366 Dátum: 2018. április 17. - 18:19:46 »
Most komolyan ez a Ramos hozza az eladásokat? Ezekkel a rajzokkal? Na ne már! Lehet hogy én nem értek hozzá, de azt látom, hogy tök sz@r rajzai vannak, de ez csak az én véleményem. Kár, hogy többet is fog rajzolni. Baromira nem örülök neki. Sokkal jobb rajzolók is voltak korábban, akik itt rajzoltak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4367 Dátum: 2018. április 17. - 21:54:51 »
Jep. Eléggé felkapott, annyira, hogy az autogramos füzetei simán mennek 100-200 dollárért, a fesztiválos egyedi skiccei meg szereplőtől függően 500 dolcsit is sokaknak megérnek. Ez kb. a fele/harmada annak, amit a kissé egészségtelenül szétsztárolt Jim Lee hasonló rajzaiért adnak (az utóbbi időben az ilyen skiccei kegyetlenül összecsapottak, kb. a szignójából ismerni csak fel, hogy ő csinálta).

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4368 Dátum: 2018. április 18. - 00:04:43 »
kzoli, azt már tudjuk mi a rossz rajz számodra, csak kíváncsiságból mutatsz olyanokat amiket szeretsz ?

kzoli

• Sakál
« Válasz #4369 Dátum: 2018. április 18. - 12:42:00 »
Hogyne:

Ron Garney, Scott Eaton, Sean Chen, Salvador Larroca, Steve McNiven, Phil Jimenez, Mike McKone, Paulo Siqueira, Barry Kitson, Marco Chechetto

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4370 Dátum: 2018. április 18. - 13:25:53 »
Slott előtte is a címen volt
Igen, de akkor még azt kellett írnia, amit mondtak neki, nem ő döntött.
Idézet
Tetszik vagy sem, ő odaát olyan rajzoló, aki hozza az eladásokat. :)
Elhinni el tudom, csak nem értem.  :D Zolival értek egyet, szerintem is csapnivaló rajzoló.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4371 Dátum: 2018. április 18. - 20:24:07 »
Egyébként van ennél lejjebb is. :) Most néztem a 2017-es amazing spider-man annualt, abban az első történetet elvileg Ramos csak írta, viszont amit ott Francisvo Herrera rajzolóként művelt, az bőven alulteljesíti Ramost. :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4372 Dátum: 2018. április 18. - 20:56:55 »
Ó, emlékszem rá. Ő olyan, mint aki Ramost utánozza. Ramostól különben van egy baromi jó Venom képem, fogalmam sincs, miért így rajzol, ahogy. Persze megkülönböztethető, meg saját stílus.

szujonor

• Gibbon
  • *
    • RANDOMKULT
« Válasz #4373 Dátum: 2018. április 19. - 00:50:13 »
Én szeretem Ramos stílusát, nagyon várom pl. a Pókszigetet. Én valahogy igénylem is, hogy változzon a rajzstílus. Egyik kedvenc szériám a Spectacular SM v2, amiben olyan rajzok vannak, amik itthon kivágnák a biztosítékot egyeseknél.

Konicsiva

• Gibbon
  • *
« Válasz #4374 Dátum: 2018. április 22. - 15:43:12 »
Úgy látszik én az ellentáborhoz tartozom. Szerintem nagyon jót tett a frissesség  az újságnak, már az első hihetetlen pók sorozatban is nagyon tetszettek a belső Ramos féle pókemberek. Úgy látom Fekete macska és MJ is elég jól megy neki. Valamint a facebookos kommentek alapján is úgy látom, hogy nagyon sokan szeretik.

Szóval drukkolok, hogy Ramos féle címlapunk is legyen bőven !  :lol: :nemtudom: :spidey:

scorpion20

• Grizzly
  • *
« Válasz #4375 Dátum: 2018. április 23. - 06:34:54 »
Üdv! Egy kérdésem lenne: mikorhol és főleg miért került Norman Osborn a világ ura pozíciójából börtönbe? Köszi

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4376 Dátum: 2018. április 23. - 09:06:58 »
Az majd vagy a Kingpin Bosszúangyal-sorozatában lesz (mostani tempóval úgy 2021 környékén), vagy a Hatchette-féle Marvel-gyűjteményben lesz benne a bukása. Utóbbi esélyesebb. Nagyon röviden amúgy annyi, hogy nekiment Asgardnak, mert Bendis kitalálta, hogy Osborn amúgy hithű és kissé fanatikus katolikus, és Thor… nos, kb. az történt, amit egy ember elvár attól, ha egy vihogó röpdeszkás elmebeteg kötözködik egy villámistennel úgy, hogy még egy tévéstábot is vitt magával erre.
(Amúgy azóta már megint egy Bosszúangyal-csapat vezetője lett, illetve lépett pár tucat szintet még a HAMMER vezetéséhez képest is. Mondjuk az USA elnöke azért nem lett, mint Luthor, szóval Osborn még mindig Lex "médincsájna" kiadásaként kullog mögötte.)
« Utoljára szerkesztve: 2018. április 23. - 09:09:14 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4377 Dátum: 2018. április 23. - 14:21:21 »
Kinn az első borító!

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #4378 Dátum: 2018. április 23. - 17:57:07 »
Tetszik a borító, jó választás :)

Az lenne a kérdésem, hogy esetleg majd a második vagy harmadik kötetnél/résznél van-e esély erre a borítóra? (Igaz, ez nincs a 14 büzet borítója közt, de nagyon pöpec :) )

« Utoljára szerkesztve: 2018. április 23. - 18:15:02 írta fdani »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4379 Dátum: 2018. április 23. - 18:47:06 »
Légyszi, ne legyen :D :D Abban a 14-ben akad néhány nagyon jó, ez meg elég prosztó darab.