Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917250 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4500 Dátum: 2018. július 30. - 11:31:59 »
Nem volt párhuzamos cím, a manipulált fotókról esett szó útközben valamelyik sztoriban, de tényleg kihagytuk.
Akkor valami röid magyarázatot, vagy összefoglalót kaphatnánk erről? :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4501 Dátum: 2018. július 30. - 11:57:54 »
Nem lehet sokat írni róla. JJJ csinált valami baromságot, Peter pedig segíteni akart neki azzal, hogy kozmetikázta a képet. "Hálából" Jonah kihirdette ország-világ előtt, hogy Peter meghamisítja a képeket, ezért kirúgták, és utána nem vették fel sehova fotósnak.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #4502 Dátum: 2018. augusztus 06. - 22:18:15 »
Rendeltem az "új" díszdobozokból, most így néz ki a gyűjteményem :)

A gerinces különszámok kivételével (ami egyébként is máshol van tárolva) belefért a Hihetetlen Pókember 2012-2017-ig, és a Marvel+ 2012-2018-ig.
Alul pedig a többi, az összes PPP és a két Marvel box.
Nagyon örülök neki. Tök jók ezek a díszdobozok.
Köszi szépen!
« Utoljára szerkesztve: 2018. augusztus 06. - 22:27:23 írta jst22 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4503 Dátum: 2018. augusztus 06. - 23:04:21 »
Nagyon klasszul néznek ki így, együtt. :)  :spidey: :spidey: :spidey:

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4504 Dátum: 2018. augusztus 06. - 23:11:03 »
Jóképű gyűjtemény.

Én is támogatom a díszdobozokat, mint Besenyő Pista bácsi az otthonszülést. Remélem, jönnek újak időnként. Egyre inkább úgy látom, hogy füzetekhez kötelező kiegészítő. Doboz nélkül nem mutatnak sehogy, akkor már tényleg jobb eldugdosni őket valami short/longboxba.

Egyébként nemrég én is megforgattam a dobozokat, hogy a hosszú oldal legyen kívül, ami jobban néz ki, csak így hiányzik, hogy lássam a füzeteket benne. Az élet nagy problémái :D :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4505 Dátum: 2018. augusztus 06. - 23:41:10 »
Rakd üvegszekrénybe a szoba közepére.  :D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4506 Dátum: 2018. augusztus 07. - 09:22:10 »
Hogy ez eddig nem jutott eszembe :D :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4507 Dátum: 2018. augusztus 16. - 15:32:47 »
Valaki le tudná nekem írni a HiPó olvasási sorrendjét a 2017/4. számtól (a különszámok miatt)?

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4508 Dátum: 2018. augusztus 16. - 15:59:02 »
Csak egy apró  csavar volt benne:

17/4.
17/5.
17/4. különszám
17/5. különszám
17/6.

És aztán minden a megjelenés sorrendjében. Kivéve nyilván a klasszikusokat.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4509 Dátum: 2018. augusztus 16. - 18:48:14 »
Most olvasom a Maximum Carnage 2. részét. Valóban nem nagy történet, de igen szórakoztató: jók a poénok, beszólások, a bunyók, sok a karakter, akik érdekes módon csatlakoznak a sztorihoz. Bár valódi szereplők, vagyis nem random civilek, nem nagyon halnak meg benne (egy kivétellel) szóval ebből a szempontból bűátrabb is lehetett volna az olvasó. De ami a legjobban tetszik, hogy Pókember nagyon durván egy ostoba álszent idiótának van beállítva. Kb. 3-4 részenként elintézhetnék Carnage-t, de Pókember megmenti az életét és tovább folyik az ártatlanok mészárlása. Aztán meg a sok beszólás és gúnyolódás ezen az álszentségen, nekem nagyon úgy jön le, hogy az író is ezen a véleményen van és épp ezt akarja bemutatni, mennyire is nevetséges ez :).
Egy dolog nem tetszett a füzetben, hogy volt egy dupla oldalas csatajelenet a 84. oldalon, ami egy oldalra került, miközben a 100-101-edik oldalon meg dupla oldalra került egy állított kép, amin Amerika Kapitány csakúgy áll és nyújtja a kezét. Szerintem fordítva sokkal jobb lett volna.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4510 Dátum: 2018. augusztus 16. - 19:22:11 »
Egy dolog nem tetszett a füzetben, hogy volt egy dupla oldalas csatajelenet a 84. oldalon, ami egy oldalra került, miközben a 100-101-edik oldalon meg dupla oldalra került egy állított kép, amin Amerika Kapitány csakúgy áll és nyújtja a kezét. Szerintem fordítva sokkal jobb lett volna.

Ezt én is fel akartam hozni, csak kiment a fejemből. Szerintem fordítva jobb lett volna, és úgy emlékszem, ki is jöttek volna az oldalak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4511 Dátum: 2018. augusztus 16. - 20:43:05 »
Ezt nem mi változtattuk meg, így van a képregényben is. Az eredetiekben.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4512 Dátum: 2018. augusztus 17. - 13:30:21 »

Hát akkor mindegy.

BTW a 3. MC borítónak nem lenne jobb a Web of 103? Nem csak mert nekem jobban tetszik :D , de az őszire amúgy se lenne rossz felrakni egy Venomot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4513 Dátum: 2018. augusztus 17. - 18:09:33 »
Az első kettőn tömegjelenet volt, akartam valami egyszerűbbet.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4514 Dátum: 2018. augusztus 18. - 09:05:39 »

És az ilyesmit megváltoztatni nincs jogotok? Mármint pl. volt már olyan, hogy dupla oldal 1 oldalra került, így gondolom fordítva is megengedték volna :).

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4515 Dátum: 2018. augusztus 18. - 09:28:10 »
Én a Venom ziccert nem hagytam volna ki, de nyilván október 4-re nem senkit nem kell emlékeztetni. Ha eldőlt, akkor ez van, a 14-ből majdnem mindegyik borító nagyon jó, és ez a Vérontós sem a gyengékhez tartozik.

És az ilyesmit megváltoztatni nincs jogotok? Mármint pl. volt már olyan, hogy dupla oldal 1 oldalra került, így gondolom fordítva is megengedték volna :).

Itt nem jött volna ki, hogy az és a Kapitány is duplán legyen, még ha szerintem ez utóbbi nem is sült el igazán jól. Értem én a dramaturgiát, csak feleslegesnek tűnt. A Batmanben például jobban jöttek ki a fordított oldalak.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4516 Dátum: 2018. augusztus 18. - 11:50:20 »
Miközben készítettük a füzetet, felmerült, hogy cseréljük meg, és a Kapis oldal ne legyen dupla, de végül abban maradtunk, hogy ahogy eddig is, úgy ezután is törekszünk arra, hogy minden úgy jelenjen meg, ahogy az eredetiben volt. Gondolhatjátok, hogy mások meg pont ezért nyavalyogtak volna, hogy miért lett szimpla oldal a duplából.

Én a Venom ziccert nem hagytam volna ki, de nyilván október 4-re nem senkit nem kell emlékeztetni.
Arra lesz majd másik ziccer.  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4517 Dátum: 2018. augusztus 18. - 19:31:56 »
Igen, plusz:
Úgy kaptuk a fájlt, hogy kisebb volt. Ha felhúzzuk kétoldalasra, akkor szétesik a kép valamennyire.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4518 Dátum: 2018. augusztus 19. - 12:29:08 »
A fájlméretes indokot már értem, azzal sajnos nincs mit tenni. Bár gondolom a fájlméret nagyobb (akár album) mérethez van igazítva, így nem hiszem, hogy bárki észrevette volna a roszabb minőséget :).

Amúgy én is úgyértettem, hogy a kapis oldal egy lapra kerüljön, mert jól ki is jött volna, ráadásul az az oldal nem értem, miért dupla. Biztos be voltak rúgva az eredeti szerkesztői, vagy nem tudom, mert semmi nem indokolja egy ilyen gyakorlatilag semmilyen oldal elforgatását és duplázását :).

A Venom film közelében meg tudtommal lesz újságosnál másik Venomos füzet ;).

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4519 Dátum: 2018. augusztus 19. - 15:17:39 »
Valószínűleg az író akarta dupla oldalra a kapitányt, miután az egész füzet az ő belépőjére van felhúzva.

Reméltem, hogy M+ borítón lesz, elég jók vannak a minihez, de ez nem zárja ki, hogy más címen is borítón legyen.