Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917232 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

coleman

• Bűnölő
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4540 Dátum: 2018. október 12. - 20:15:34 »
PPP 80? :D :D Fogalmam sincs, hogy az elírás volt vagy trollkodás, de nagyon meg lennék lepve, ha már most be tudnád ígérni pontosan a PPP 80-at :D

Úgy emlékszem, az idei Hulkra való előreutalás sem jött össze pontosan, mert bekavart az X-Faktor.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4541 Dátum: 2018. október 12. - 20:21:46 »
 ;D Töredelmesen bevallom, hogy nem biztos, hogy pontosan a 80. számban lesz, de tutira akörül.  :D Attól függ még, hogy ha végére értünk a jelenlegi folyamnak, utána a 151. számtól induljunk neki a HP 1-2 között kimaradt időszaknak, vagy egyből a HP 1 utáni résztől. Ezt még nem tudtam eldönteni. Utóbbi esetben a 80. számban lesz. :)

Jaja, senki sem számított a spanyol X-Faktorra.  :hehe:

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4542 Dátum: 2018. október 12. - 20:39:28 »
Már kezdtem azt gondolni, hogy 10 écad környékén leáll a PPP, de ez a sorozat engem is túlél :D

És ha a kérdés az, hogy kimaradjon-e az eredeti klónsztori, én a nemre szavazok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4543 Dátum: 2018. október 12. - 21:55:04 »
Kihagyni én se akarnám, főleg, hogy durván foghíjasan jelent meg anno, csak az a kérdés, hogy honnan induljon. Állandóan visszaugrálni nem lenne jó, vagyis kevésbé valószínű, hogy kiadjuk a HP 1-től, majd a 2-höz érve visszaugrunk a 151-hez, stb. De túlzottan visszamenni sem érdemes, mert oda inkább a különszámmal kéne eljutni. Ami ugye nem válogatás, hanem teljes sztoris közlés.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4544 Dátum: 2018. október 12. - 22:49:30 »
Kihagyni én se akarnám, főleg, hogy durván foghíjasan jelent meg anno, csak az a kérdés, hogy honnan induljon.

Én is azért mondtam. Azok a részek már megvannak gyerekkoromból, és örülnék egyszer egy teljes kiadásnak.

Idézet
Állandóan visszaugrálni nem lenne jó, vagyis kevésbé valószínű, hogy kiadjuk a HP 1-től, majd a 2-höz érve visszaugrunk a 151-hez, stb. De túlzottan visszamenni sem érdemes, mert oda inkább a különszámmal kéne eljutni. Ami ugye nem válogatás, hanem teljes sztoris közlés.

Ez egy nagyon jó kérdés, nem bánom, hogy nem nekem kell eldönteni :D Mindenesetre ha a különszámokkal kell odaérni, át kéne állni idővel évi kettőre.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4545 Dátum: 2018. október 13. - 07:11:17 »
Mindig HP-t emlegettek, én meg nem is értem, hogy miről van szó, aztán leesik, hogy igazából a CSP-re gondoltok.  :D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4546 Dátum: 2018. október 13. - 09:32:58 »
Mindig HP-t emlegettek

Tiltakozok a többesszám ellen! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4547 Dátum: 2018. október 13. - 12:48:53 »
Igen, azt elírtam. :)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4548 Dátum: 2018. október 13. - 15:20:40 »
Miért hajtotta ketté keresztben a postás (vagy a postán dolgozó valaki) az új HP-t?  :'(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4549 Dátum: 2018. október 13. - 17:24:58 »
Mert barbár.  :stupid:

kzoli

• Sakál
« Válasz #4550 Dátum: 2018. október 14. - 02:13:10 »
Kissé problémás az egész mostani Pókember-szál.
Kezdődött a 38. számmal, a 2. történettel, a Nagyágyúval.
Ebben már Pókember nagy haver Vasemberrel és a többivel, akik azelőtt le akarták tartóztatni, mert .... tudjuk, miért.
Azt is tudjuk, hogy volt a Siege, bár nem volt kiadva.
Miért nem még? Így olyan összefüggéstelen az egész. Az embernek olyan érzete van, hogy kimaradt valamiből. Ha nem néztem volna utána, hogy mi is ez a Siege, akkor néznék, mint egy h@lye.
Vagy egy plusz kötetet nem engedélyezne a Marvel? Így is évekkel vagyunk lemaradva.
Tudom, jövő tavasszal lesz kiadva a Siege, de ezt nem idén kellett volna?
Nem látok bele a szerződésekbe, nem is az én dolgom, nem rám tartozik, csak érdeklődőként kérdeztem, hogy miért volt a késlekedés.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4551 Dátum: 2018. október 14. - 09:10:19 »
Mert barbár.  :stupid:

Majd igyekszem egy kicsit javítani a füzeten, és remélem legközelebb odafigyel.

Egyébként szuper történet volt, tetszett, hogy a végső fordulattal ez a hagyományos, bunyós történet egészen más tragikus hangulatot hagyott maga után. Kíváncsi vagyok, hogy milyen hatásai lesznek ennek később.

Harcos

• Grizzly
  • *
« Válasz #4552 Dátum: 2018. október 14. - 11:01:03 »
Előzetesen nem vártam túl sokat a "Pókirtó bosszúja" történettől, de végül kellemesen csalódtam, a rajz pedig még inkább tetszett. Azt azért egy kicsit túlzásnak találtam, hogy Smythe-ot és a felturbózott Skorpiót is egy ütéssel lenyomta Pókember  :D Mivel nem nagyon követem az amerikai megjelenéseket így nem is látok előre a történetben, így kíváncsi vagyok arra is, hogy a pókösztönével mi lesz majd hősünknek.  :spidey:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4553 Dátum: 2018. október 14. - 11:35:57 »
Ugyanaz, amint az előtte lévő hat vagy hét alkalommal, amikor elveszítette a képességét. Ez Pókembernél kb. egy olyan állandóan visszatérő és agyonhasznált elem, mint az, hogy felbukkan egy addig sosem látott múltbéli szerepló Rozsomák életében, hogy benyögjön valami világraszóló döbbenetes fejleményt a kanadai múltjáról.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4554 Dátum: 2018. október 14. - 11:51:45 »
Azt is tudjuk, hogy volt a Siege, bár nem volt kiadva.
Miért nem még? Így olyan összefüggéstelen az egész. Az embernek olyan érzete van, hogy kimaradt valamiből. Ha nem néztem volna utána, hogy mi is ez a Siege, akkor néznék, mint egy h@lye.
Vagy egy plusz kötetet nem engedélyezne a Marvel? Így is évekkel vagyunk lemaradva.
Mivel az Ostrom nem annyira Pókember, mint inkább az Angyalok sztorija, így azt az ő sorozatukban adjuk ki, és annál még előbb van a most következő Angyalok sztori.
Hozd el a Börzére.
Mivel nem nagyon követem az amerikai megjelenéseket így nem is látok előre a történetben, így kíváncsi vagyok arra is, hogy a pókösztönével mi lesz majd hősünknek.  :spidey:
Ez csak átmenetileg némította el a pókösztönét, nem véglegesen.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4555 Dátum: 2018. október 14. - 12:16:16 »
Értem. Köszi a választ.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4556 Dátum: 2018. október 14. - 15:44:59 »

Hozd el a Börzére.
[/quote]

Köszönöm szépen előre is, és ha tudok menni, akkor elviszem. (Épp Pesten leszek másnaptól, meglátjuk, tudok-e menni egy nappal korábban is.)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4557 Dátum: 2018. november 04. - 18:22:55 »
A mostani utolsó HihiPókban Ben Grimm mond egy mondatot Peternek, hogy "a nénikéd is jól van". Most akkor ő mégis honnan tudja, hogy Pókember = Peter Parker?
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4558 Dátum: 2018. november 04. - 18:59:16 »
Ahogy az Angyalok fele is. Sok író akkora baromságnak tartotta a titkolózósdit, hogy Bendis a legelső füzetében levetette vele az álarcot a csapat előtt, és talán Slott volt az, aki valamikor még az Amazing 600 előtt írt egy rövid közös történetet az F4-gyel, ahol kikötöttek egy párhuzamos dimenzióban, és Peter ott is megint levette a maszkot előttük. Később ugye Slott magyarázatában benne volt, hogy ha Peter felfedi magát valaki előtt, akkor az onnantól mindenre emlékezni fog.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4559 Dátum: 2018. november 04. - 19:03:20 »
Amit talgaby ír, az a HP Különszám 2016/3-ban jelent meg. F4 közös sztori Pókemberrel.