Olvasgattam híreket, a Bosszúállók 2-ről, hogy benne lenne Póki is, és az a fura ötlet jutott eszembe, ha ő benne lesz/lenne, és ott van Stark is, akkor akár azt is bejátszhatnák, hogy elkészítik a Vaspókot, nem? Bár, ugye maga az új ruha sem a klasszik, bizonyára, akkor az új vaspók ruha sem a klasszikus lenne, nem?
Amúgy megnéztük családdal A Csodálatos Pókembert, nagyon jó volt, még jobban bejött, mint az első két alkalom, úgy gondolom, hogy többször kellett ezt is megnézni, hogy eljöjjön az a hatás, ami a régieknél már bevált módon jött nálam, itt is most, negyedik megnézésre sikerült elérni. Ez nem rossz, se jó, csak végre sikerült.
Amit viszont kihagytak, az Ben bácsi temetése. Miért? Nem is volt rá utalás se. A végén Stacy kapitánynál legalább volt utalás, meg 2 mp kép is, hogy sétálnak esernyőkkel, de Ben bácsinál ez teljesen kimaradt.
Nekem személy szerint elsőre az Ultimate jött be, mivel ezek voltak az első képregényeim, így ebből indultam, de mára igazából a 616-os, és az Ulti egy helyen szerepel, csak más világban a saját értékrendemben. Pontosan úgy, mint a Raimi-s trilógia, meg a Web-bes film. Én ezt is úgy fogom fel, hogy mindkettő igaz, csak az egyik ebbe, a másik abba az univerzumban játszódik.