sokan még mindig a 616-ra vannak rábukva és azon kívül az összes többi csak másodhegedűs számukra 
Miért, ez nem így van?

Elvégre is a 616 az eredeti univerzum, jó 40 éven át csak az létezett.

Nem becsülöm le teljesen az alternatív univerzumokat sem, csak azokat már nem tartom olyan értékesnek, mint az eredetit. Biztos nagyon sok jó alterverzumos sztori van, ezt nem vitatom, de pl az Ulti Pókkal is úgy voltam, hogy ez nem az "igazi" Peter. Nem az a karakter, akit én megismertem és megszerettem.
Viszont ha már most így castingolnak akkor tuti, hogy a Manó is ultimate designal jön.
Elég valószínű, hogy nem csak egy sima manórucit adnak rá, hiszen azt már a Raimi-féle Pókemberben eljátszották. Biztos, hogy variálni fognak a karakterrel valamit. Szerintem a legszerencsésebb megoldás az lenne, ha egy 616 - ulti keveréket hoznának létre. Vagyis a Manó egy mutáns szörny lenne, mint az ultiban, de emellett hiperintelligens is, így használna röpdeszkát és mindenféle manófegyvereket. Így mindkét tábor elégedett lehetne. Ráadásul ez passzolna az új széria eddigi mutánsos-átalakulásos koncepciójába, amit a Gyíkkal behoztak.