Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949400 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:Pókember
« Válasz #4280 Dátum: 2012. november 30. - 19:51:39 »
De vajon kit fog alakítani Sam Claflin és Eddie Redmayne? http://m.imdb.com/title/tt1872181/fullcredits/cast
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Ju

• Pókfej
« Válasz #4281 Dátum: 2012. november 30. - 23:01:22 »
Franco sztem jó szinész, érdemes megnézni a 127 órát. Harry szerepére nem passzolt sztem.
Engem még Franco sem tudott rávenni, hogy kíváncsi legyek rá...

Jameson szereperére pedig Ciarán Hinds pont megfelelne! :)
Szerintem aznap fognak fagyifesztivált rendezni a pokolban, amikor egy Ciarán Hinds szintű színész szerepel egy felkapott amerikai tinifilmben. ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4282 Dátum: 2012. december 01. - 01:32:43 »
Sullkrisz: Ők is jelöltek harry szerepére. Dean Dehaan még nem biztos. Februárba kezdenek forgatni, már nincs sok idejük. Lassan végezni kéne a castinggal.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4283 Dátum: 2012. december 01. - 12:35:20 »
Szerintem Anton Yelchin jobb Harry Osborn lenne:

Jameson szereperére pedig Ciarán Hinds pont megfelelne! :)

Ciarán Hinds mondjuk tényleg hasonlít JJ-re, egy kis maszkírozással, pontosan olyan is lehet. De Harry szerepére ez az Anton, hát nem tudom. Fura, bár inkább ő, mint az előző felvetés. Picit ANton jobban hasonlít a képregény beli Harry-re.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4284 Dátum: 2012. december 01. - 13:16:11 »
Hát ez a Harry-jelölt tényleg a képregényes Harryre emlékeztet külsőleg...:D Ha ez a srác volt az Erő krónikájában, akkor csuklóból fogja hozni Harry megkattanását. Csak kérdés, hogy tényleg ilyen irányba akarják-e elvinni a filmet, amikor az előző trilógia is Harry Zöld Manóvá válásáról szólt? :uhoh:

Ami Jamesont illeti, én abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán benne lesz ebben a trilógiában. Pont abból a részből hagyták ki, ahova a leginkább kellett volna... :uhoh: Ráadásul amikor Pókember feltűnik a városban, még youtube videó is van róla, de a Hírharsona inkább egy feltételezett gyíkszerű szörnyről akar címlapfotót...  :roll:

Franco sztem jó szinész, érdemes megnézni a 127 órát.
A 127 óra tényleg nagyon jó film, de nem csak Franco nagyszerű alakítása miatt, hanem a rendező zsenialitása miatt is. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4285 Dátum: 2012. december 01. - 13:23:05 »
Csak kérdés, hogy tényleg ilyen irányba akarják-e elvinni a filmet, amikor az előző trilógia is Harry Zöld Manóvá válásáról szólt? :uhoh:
Hát az nem is igazán Zöld Manó volt ;D Inkább Rakéta Robi ugrott be róla. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4286 Dátum: 2012. december 01. - 13:27:45 »
Hát az nem is igazán Zöld Manó volt ;D Inkább Rakéta Robi ugrott be róla. :hehe:
Heh, most, hogy mondod... :lol: De várj, lehet hogy Jamie Fox nem is Elektrót fogja játszani, hanem Rakéta Robit. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4287 Dátum: 2012. december 01. - 13:40:51 »
Heh, most, hogy mondod... :lol: De várj, lehet hogy Jamie Fox nem is Elektrót fogja játszani, hanem Rakéta Robit. ;D

Heh, az vicces lenne.  ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4288 Dátum: 2012. december 02. - 19:11:51 »
Szerintem aznap fognak fagyifesztivált rendezni a pokolban, amikor egy Ciarán Hinds szintű színész szerepel egy felkapott amerikai tinifilmben. ;)

Hát ezzel nem teljesen értek egyet. A Nolan féle Batmanben is játszott Eric Roberts, aki szintén nem egy színészóriás.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #4289 Dátum: 2012. december 02. - 20:34:31 »
Ja, meg Hinds játszott a Fekete ruhás nő-ben is, és nekem valahol az épp a  tini horror szintjét súrolta, Harry Potterrel a főszerepben! ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #4290 Dátum: 2012. december 03. - 00:49:01 »
Hát ezzel nem teljesen értek egyet. A Nolan féle Batmanben is játszott Eric Roberts, aki szintén nem egy színészóriás.
És a Nolan-féle Batman nem is egy tinifilm, de a gimis Pókember eléggé az. :)

Ja, meg Hinds játszott a Fekete ruhás nő-ben is, és nekem valahol az épp a  tini horror szintjét súrolta, Harry Potterrel a főszerepben! ;)
Igen, játszott benne, és az sem egy amerikai tinifilm. Először is azért, mert brit. Másodszor azért, mert  köze nincs a tinikhez. (Egyébként az első Silent Hill óta a legmagávalragadóbb és "legbehúzóabb" horror, amit láttam.) Daniel Radcliffe meg pont eleget tett le benne az asztalra ahhoz, hogy elkezdjen kilépni abból, hogy Harry Potterként emlegessék. Nem mondom, hogy hatalmas alakítást rakott az asztalra, de pont eleget.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4291 Dátum: 2012. december 03. - 08:03:12 »

És a Nolan-féle Batman nem is egy tinifilm, de a gimis Pókember eléggé az. :)

Á, értem tehát a hangsúly a tinifilmen van.  ;)
Szerintem a Nolan féle Batmant is több tini látta mint nem tini, eleve mert képregény adaptációról ( ????? ) beszélünk.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #4292 Dátum: 2012. december 03. - 10:24:35 »
Á, értem tehát a hangsúly a tinifilmen van.  ;)

Igen. :) Az amerikai filmeket alapvetően szeretem. ;)

Idézet
Szerintem a Nolan féle Batmant is több tini látta mint nem tini, eleve mert képregény adaptációról ( ????? ) beszélünk.

Szerintem nem... Az első filmnél lehet, nem emlékszem, az milyen figyelmet kapott. :headscratch: A második és harmadik film körül pont az volt a lényeg, hogy kifejezetten felnőtteknek készített film volt és azok között is "menő" volt, akiket egyébként nem érdekelnek a képregények/képregényadaptációk. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4293 Dátum: 2012. december 03. - 20:48:28 »
"BREAKING: Marc Webb just announced that Dane DeHaan is Harry Osborn in the sequel to The Amazing Spider-Man!"

forrás a hivatalos fészbúk oldala a filmnek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4294 Dátum: 2012. december 03. - 21:01:12 »
Nekem már így is jobb, mint Franco. Már csak azt remélem, hogy a vásznon is jó lesz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4295 Dátum: 2012. december 03. - 21:37:10 »
Na, mi fene, nyert a kis pszicho gyerek :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4296 Dátum: 2012. december 03. - 21:59:34 »
Jó lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4297 Dátum: 2012. december 03. - 23:19:45 »
A Lawless-ben is játszott.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4298 Dátum: 2012. december 08. - 19:11:03 »
Megnéztem sötét szobában, projektoron! :)
És felfedeztem hogy Pókember fején cipzár van! :D Jól van na, alapjában véve egy jó kis film volt, bár megjegyezném, hogy két jelenet ami benne a volt az előzetesekben hiányzott: Mikor Gwenékhez igyekszik, de a portás nem engedi be, valamint mikor kint, a pályán megkérdezi az edző hogy nem akar-e beállni ő is.
Spec. nem bánom hogy kimaradtak, így karakterhű a film.
A végén a fickó szerintem Norman volt, de lehet hogy tévedek, kíváncsian várom a folytatást!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4299 Dátum: 2012. december 09. - 23:16:36 »
Eme két kimaradt részt én is észre vettem! Hol látsz, te ott cipzárt?  :lol:
SD. EJC.