Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948948 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4260 Dátum: 2012. november 28. - 14:01:47 »
Elsősorban a hetero férfiak közötti barátságra gondoltam, de szerintem a fiú lány barátság esetén sem számít a megjelenés, amikor igen, az már más kategória.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4261 Dátum: 2012. november 28. - 16:21:02 »
Ez inkább Leo-t tudná eljátszani majd egy életrajzi filmben.  :hehe:
Amúgy az Osbornok jellegzetes hajáról lemondhatunk, mert már az újban sem volt olyan Norman haja. Bár attól még Harry-é lehetne Osborn frizkó, de nem tartom valószínűnek.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BuB

• Pókfej
« Válasz #4262 Dátum: 2012. november 28. - 16:45:19 »
Röhejes is lenne az a nagyvásznon... :roll:
Amúgy én soha nem értettem azt a hajat, hogy a fenében gondolták, hogy a fenében kellene annak kinéznie a valóságban...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #4263 Dátum: 2012. november 28. - 17:04:55 »
Valahogy így  ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4264 Dátum: 2012. november 28. - 19:42:29 »
Szerintem meg pont az volt a baj, hogy messze nem használták ki a hálóvetőben rejlő lehetőségeket. Egyszer nem láttunk patroncserét a filmben, vagy hogy menet közben kifogyott volna. (Nem mintha hihető lenne, hogy egy olyan pici patronból ilyen sok hálót tud szőni...  :roll: ) És a jelek szerint Peter még a budira is felcsatolt hlóvetővel jár. Ennyi erővel akár a szerves háló is maradhatott volna, mert semmi különbség nem volt.

Tegyük hozzá, hogy ő már beépített egy szintjelzőt, ami kis csíkok segítségével jelöli, mutatjka, hogy mennyire van teli a patron. Ergó, valószínűleg, ha figyel rá, és miért ne figyeljen, hiszen eléggé az elején jár a hálóhintázásnak, biztos, hogy cserélte rendesen, csak nem mutatták. De ettől függetlenül, mutathatták volna, de nem mutatták, és gondolom ezért nem, hiszen telibe veszi a kamera, amikor aktiválja a hálóvetőt, hogy a csíkok feltöltődnek. És gondolom ők ezzel letudták ezt a részt. Ha nem lett volna rajta szintjelző, valóban nagyon nagy hiba lett volna, hogy kihagyják, hiszen, akkor mi alapján tudja, hogy mennyi van még benne? De így szerintem lefedték ezzel a megoldással ezt a részt.

SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4265 Dátum: 2012. november 28. - 20:40:22 »
Érdekes Kaine, én eddig nem tudtam, hogy az emberek fej alapján haverkodnak össze.
Talán régen kötöttél utoljára barátságot, és elfelejtetted.  ;) Tudom, hogy a belső értékekre célzol, de azok nem látszanak az embereken, és előbb mész oda haverkodni egy hasonlóan kinéző sráchoz, mint egy 150 kilós hústoronyhoz - szerintem. Legfeljebb később váltasz.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4266 Dátum: 2012. november 28. - 20:44:07 »
Az erő krónikájában nagyon jó volt a srác.
Röhejes is lenne az a nagyvásznon... :roll:
Amúgy én soha nem értettem azt a hajat, hogy a fenében gondolták, hogy a fenében kellene annak kinéznie a valóságban...
Szerintem az egy hátrafésült, hullámos haj, és a csíkok a fény és árnyék váltakozása rajta.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4267 Dátum: 2012. november 28. - 21:08:44 »
Valahol , mintha azt említették volna, hogy a göndör hajat szerették volna imitálni ezzel a csíkos hajkölteménnyel. :headscratch:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4268 Dátum: 2012. november 28. - 21:23:50 »
Elvileg Milton Caniff* egyik figurája ihlette ezt a frizurát...
*http://24.media.tumblr.com/tumblr_lslnnlBzoC1qgo7jno1_500.jpg

Azt hiszem, konkrétan ő:

A valóságban pedig valószínűleg göndör, vagy hullámos haj akarna lenni:

(Bocs a sok kép miatt.)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4269 Dátum: 2012. november 28. - 22:13:22 »
Érdekes Kaine, én eddig nem tudtam, hogy az emberek fej alapján haverkodnak össze.
Talán régen kötöttél utoljára barátságot, és elfelejtetted.  ;) Tudom, hogy a belső értékekre célzol, de azok nem látszanak az embereken, és előbb mész oda haverkodni egy hasonlóan kinéző sráchoz, mint egy 150 kilós hústoronyhoz - szerintem. Legfeljebb később váltasz.  ;)
De én abszolút nem látok ilyen szintű eltérést a két ember között.
Egyébként nem a belső értékekre gondoltam, mivel mondjuk az azonos érdeklődési kört, vagy a közös élményeket/ célokat nem tartom értékeknek.
Amúgy nem sok barátságom indult úgy, hogy odamentem valakihez haverkodni, mert milyen jó fejnek tűnik.
Szóval egy 150 kilós hústoronnyal, igen, pont ugyanannyi eséllyel barátkozom össze.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4270 Dátum: 2012. november 28. - 22:39:39 »
Ne arra gondolj, hogy az utcán mész oda valakihez. Hanem egy gyereküdülőben választasz egy havert magadnak a két hétre, vagy a középiskolában, az első tanítási napon kivel kezdesz el beszélgetni, vagy ki mellé ülsz a padba. Ezen esetekben sem látod előre, kinek azonos veled az érdeklődési köre - kivéve, ha metálosok vagytok mindketten, és a bőrös-szegecses tesót választod - ami viszont megint külsőségekben nyilvánul meg elsőként.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4271 Dátum: 2012. november 29. - 08:36:33 »
Csak alapvetően a barátságaim elhanyagolható kisebbsége indult így, szóval erre alapozni, hogy Harry és Pete fej alapján nem illik össze nekem nagyon mondvacsináltnak tűnik.
Amúgy az ő esetükben még nem is érzek olyan szakadékot, ami ezt indokolná. Ilyen alapon a haverjaim 80-90 %-át dobhatnám a levesbe.
Szerintem nincs ezzel a sráccal semmi gond. Egy átlagos fiatal, aki még emlékeztet is a képregények sovány képű Harryjére, aztán azt, hogy mitől lesznek ők barátok, majd a filmben kiderül.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 29. - 08:40:03 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4272 Dátum: 2012. november 29. - 09:19:37 »
Akkor csak maradjunk annyiban, hogy szerintem egyáltalán nem hasonlít rá, de még nyomokban sem.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4273 Dátum: 2012. november 29. - 16:24:07 »
De hát miért nem? Franco miben hasonlít jobban?
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4274 Dátum: 2012. november 29. - 22:13:09 »
Ki lenne a legjobb erre a szerepre?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4275 Dátum: 2012. november 30. - 11:53:13 »
Senki sem mondta, hogy Franco hasonlít...  :roll:

Ju

• Pókfej
« Válasz #4276 Dátum: 2012. november 30. - 13:16:30 »
Én tegnap pótoltam a lemaradásomat és néztem meg az új Pókot. :) Egyelőre nem tudom, hogy jobban tetszett-e, mint a Tobey-s filmek. Igazából ez is vegyes volt és a régiek is.
Írói szemontból a legjobb jelenet egyértelműen az, amikor a csatornában megcsinálja a tipikus pókhálót, aztán vár. Állati jó ötlet volt. ;D Emma Stone még mindig tökjól játszik; Garfield viszont szerintem jobb volt disznóként. :twisted:

Franco... vele egy kicsit elfogult vagyok, nekem tök szimpatikus volt és ő volt a legjobb pontja a Tobey-s filmeknek. Mellette ez a kissrác olyan semmilyen. Játszani még nem láttam, szóval változhat a véleményem, csak elsőre nem tetszik.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4277 Dátum: 2012. november 30. - 14:39:38 »
Franco sztem jó szinész, érdemes megnézni a 127 órát. Harry szerepére nem passzolt sztem. Én a legjobban Jameson casting hírt várom. Remélem nem hagyják ki. Nélküle semmi értelme az egésznek. :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4278 Dátum: 2012. november 30. - 17:47:42 »
Igen, bár találnak-e vajon olyan színészt, aki még jobban el tudja játszani JJ-t?
Mondjuk én már nyugodtabb vagyok, mert az első film bizonyított az én szememben, mert az tény, hogy más, persze, miért ne lenne más, de egyáltalán nem lett rossz. Elszálltak bennem a kételkedések, és szerintem bárki is lesz az, biztos, hogy jól fogja játszani, csak hasonlítani nem szabad majd a két karaktert, mert nem úgy készül a film, hogy bemutassa, ők miben jobbak, mint az előző trilógia.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4279 Dátum: 2012. november 30. - 18:21:58 »
Szerintem Anton Yelchin jobb Harry Osborn lenne:

Jameson szereperére pedig Ciarán Hinds pont megfelelne! :)