Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948972 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kargarosz

• Gibbon
  • *
Re:Pókember
« Válasz #6020 Dátum: 2013. december 14. - 11:32:29 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6021 Dátum: 2013. december 14. - 12:46:36 »
Ez már sokkal jobban tetszett, sokkal pókemberesebb volt. :)  :spidey:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6022 Dátum: 2013. december 14. - 12:58:56 »
Jó lesz, mondtam Én.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6023 Dátum: 2013. december 14. - 13:28:20 »
Elszólta magát a csaj  :lol:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6024 Dátum: 2013. december 14. - 13:46:56 »
A látvánnyal nem leszek már kibékülve, de  a tartalom jónak tűnik. A végén amikor odahálózza, és Gwen kiböki a nevét :D
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #6025 Dátum: 2013. december 14. - 13:54:23 »
Hu, ez rohadt jó volt. :D
A kandalós poén nagyon bejött  ;D
Viszont, hogy a tömeg éljenzi...  :roll: ezt miért kell erőltetni? Raiminél is utáltam már ezt  nagyon... :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6026 Dátum: 2013. december 14. - 14:07:31 »
Itt az eredeti is.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6027 Dátum: 2013. december 14. - 14:25:39 »
Nagyon jó! A kéményes poén mekkora.  :lol: "Whaaat?!"  :lol:
Jó lesz ez a film, nó.  :)

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #6028 Dátum: 2013. december 14. - 17:07:26 »
Hát akkor én leszek az ellen tábor de ez szerintem fertelmes lesz.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6029 Dátum: 2013. december 14. - 17:15:36 »
Hát akkor én leszek az ellen tábor de ez szerintem fertelmes lesz.

+1

Én ugyan nem mondom,hogy szörnyű amit látok,de annyira elélvezni sem kellene ettől a pár deka CGI trükktől. Érdekes mennyire át lehet b*szni az embereket ezekkel a látványelemekkel, miközben maga a film tuti valami sablonos tucat képregény adaptáció lesz...
Ettől még lehet csak simán jó,de kb ennyi! Úgyhogy ennél többet ne is lássatok benne mert azzal igen súlyosan becsapnátok önmagatokat :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6030 Dátum: 2013. december 14. - 17:37:15 »
Nekem még mindig bejön. Egész egyszerűen én elfogadom olyannak a filmet, amilyen, mert fölösleges szembemenni vele, mert ez már így is, úgy is ilyen lesz. Egyszerűbb elfogadni, és örülni neki.
Amit leszűrtem ebből, hogy több poén lesz benne, mint az 1-ben.

Mellesleg szerintem nem gáz, hogy éljenzi a tömeg. Bőven elég, hogy a képregényben folyamatosan utálják, körözik, és ki akarja csinálni mindenki. Egyszer, még ha csak filmen is, de lehet neki is jó napja.
Különben is, ez így életszerűbb: Megmenti a várost egy kattant tudóstól, vagyis le tett valamit az asztalra. Valami olyat, aminek mindenki tanuja volt. Miért ne kedvelje meg a város őt?
SD. EJC.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6031 Dátum: 2013. december 14. - 17:42:33 »
Nem a CGI fogott meg hanem a hangulata és a karakterek. Sokkal jobban tetszenek, mint a Raimi filmekben, de lehet ez a színészeknek köszönhető főleg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6032 Dátum: 2013. december 14. - 18:07:32 »
Plusz, és ez egy rohadtnagy "plusz", cgi ide vagy oda, rohadt jó látni Pókot mozgásban, főleg, hogy most már ilyen jól megvan oldva és látványos dolgokra képes, igazi Pókemberes dolgokra, és nem olyan vérszegény mozdulatokra mint régen. (amúgy nagyon kivi leszek ebben a Zöld Manós csatára, igazi légi akrobatára számítok és nem oylan talajon vívott csatára mint Raiminél...)
(jahj, és nehogy azzal gyertek megint hogy milyen gagyi a cgi, egy fórumon csak ettől voltak hangosak és emiatt húzták le az első előzetest... :stupid: nyilván még nem lehet végső stádiumban a cucc, majd fél évvel a premier előtt... :roll:)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6033 Dátum: 2013. december 14. - 18:33:18 »
A Manós harc csak az első részben volt gagyi mivel anno lusták voltak megoldani kaszkadőrökkel :lol: De a harmadik filmben bőségesen kárpótolták azokat akik ezt hiányolták az egyből. Viszont én rohadtul unni fogom ezt az Osborn szálat és szerintem rajtam kívül még sokan. A szereplők tényleg jól nyomják, szóval ez nálam is egy plusz pont,de azért várjuk ki a végét :spidey:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6034 Dátum: 2013. december 14. - 18:42:52 »
A Manós harc csak az első részben volt gagyi mivel anno lusták voltak megoldani kaszkadőrökkel :lol: De a harmadik filmben bőségesen kárpótolták azokat akik ezt hiányolták az egyből.

Igen, mert a Venomos harc csodálatosan sikerült.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6035 Dátum: 2013. december 14. - 18:49:47 »
Itt most arról nem volt szó :D A 3.rész elején lévő Harry vs Peter :D bunyóról beszéltem, ami szerintem nagyon pöpecül meg lett csinálva. Ezen kívül minden sz*r volt abban a filmben kb.:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6036 Dátum: 2013. december 14. - 19:16:59 »
Én ugyan nem mondom,hogy szörnyű amit látok,de annyira elélvezni sem kellene ettől a pár deka CGI trükktől. Érdekes mennyire át lehet b*szni az embereket ezekkel a látványelemekkel, miközben maga a film tuti valami sablonos tucat képregény adaptáció lesz...
Tuti? Mitől olyan tuti?
Viszont, hogy a tömeg éljenzi...  :roll: ezt miért kell erőltetni? Raiminél is utáltam már ezt  nagyon... :uhoh:
Szerintem is életszerűbb az éljenzés, mint az, hogy minden cselekedete ellenére az egész város utálja.
amúgy nagyon kivi leszek ebben a Zöld Manós csatára, igazi légi akrobatára számítok és nem oylan talajon vívott csatára mint Raiminél...
A 3. részben a légdeszkás csata az elején mindent vitt, annál jobb nem kell.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6037 Dátum: 2013. december 14. - 19:52:52 »
Idézet
Tuti? Mitől olyan tuti? 

Onnan,hogy az előzményeket figyelembe véve (ASM1 és a jelenlegi adaptációk) a stúdiók próbálkozása izzadtságszagú,sablonos és legfőképpen kockázatkerülő! Semmi drasztikusat nem mernek benne meglépni mert "úú ez veszélyes és mi van ha befürdünk vele?" hozzáállást alkalmazzák. Nem is az a gáz,hogy pg13-as mert ebből egy szakértő még így is a maximumot hoznák ki,de az ő nagy dobásuk,hogy összerakják a Sinister 6-et és húha most aztán nagyot alkottak :roll: Tudom, ez egy Pókember film és nem valami komolyabb alkotás ami megkövetel ezt-azt,de igazán kijárna már ennek a karakternek egy olyan alkotás ahol nem klisékből tevődik össze...

Itt említeném meg újból,hogy a 2099-es Pókkal bepróbálkozhatnának és ezzel is gazdagítanák azt az univerzumot amit majd eztán óhajtanak kiépíteni a fejesek. Mert érdekes lesz mikor 6 bivalyerős ellenség veszi körbe a mi egyetlen Pókunkat, aki ugye itt nem Superior, tehát 0 esélye lesz kb arra,hogy leszerelje őket! Szóval jöhetnének a szövetségesek, mert velük kiegészülve talán sikerülne egy kis pluszt vinni az amúgy kiszámítható történetfolyamba :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6038 Dátum: 2013. december 14. - 20:19:03 »
Ne feledd, hogy Pókemberről beszélünk. Az olyan ritka kivételeket leszámítva, mint amiket DeMatteis írt (Kraven vadászata, Child Within, Klónsztori, Sikoly), Pókemberre nem volt túl jellemző az erőteljes, vagy komor ábrázolás. A Csupasz pisztoly 3. részét sem azért nézted meg. Attól az még jó volt, mert nem volt túl mély. Ugyanitt rontották el az első Hulk filmet is, hogy többet akartak beletenni, mint amennyi a Hulkban megvan.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6039 Dátum: 2013. december 14. - 21:22:35 »
Nem azt várom el,hogy a Last Hunt-hoz hasonló történetekkel rukkoljanak elő, mert az ide valóban nem illene (meg a korhatáros besorolás végett teljesen más sztori születne belőle)
De valami életet vigyenek már bele mert ez így túlságosan is egydimenziós vergődés amit a vásznon látunk. Szép látványos,színes és ennyi! Azzal meg teljesen elcseszik az egészet,hogy a hatos minden tagja az Oscorp-hoz köthető :roll: Már itt kifullad maga a sztori és csak egyetlen dologra tud koncentrálni, az pedig az akció és talán egy kicsit a humor. Karakterábrázolás szintén nulla, csak a jól bevált kötelező párbeszédek követik egymást és kész. Hol van már a Straczynski éra pókja meg a régi nyolcvanas évek történetei? Azok se váltották meg a világot, mégis érdekesek voltak. És akkor még nem is említettem a Superior-t :)