Öröm nézni ezt a vitát, főleg, hogy mindenkinek teljesen mást jelent a kocka, nerd, geek meg akármi szó.

Pepo abszolút negatív jelzőnek használja, Zozi pozitívnak, Kaine szerint meg Peter egyik sem (mellesleg szerintem sem, meg én alapból hülyeségnek tartom ezt a skatulyázós okoskodást).
Pedig hidd el, a legtöbb embernek a kocka egyenlő a lúzerrel. Külsőre nem? Hát igen, végülis a béna sztk-s szemüveg, a mindig visszafogott, konzervatív, nyakkendős, mellényes öltözék, valamint a bátortalan, "nem vagyok itt, ne vegyetek észre" viselkedés már akkoriban is a gimi sármőreinek jellegzetességei voltak.
Ha nem tudnám, hogy Magyarország legnagyobb Pókember fanjával beszélek, megjegyezném, hogy valószínűleg nem ugyanazokat a képregényeket olvastuk, ugyanolyan cím és számozás alatt Peter Parker gimis éveiről, és javasolnám, hogy olvasd át még egyszer őket. 
Most attól függ, hogy mikorról beszélünk? Azért ne a mai mércével nézzük már Peter 50 évvel ezelőtti öltözködését. Azért akkoriban nem volt az olyan nagy szám, ma már azért biztos megmosolyognák az iskolában.

Akkor véleményetek szerint, az aki próbál jól tanulni, nem piszkál másokat, próbál udvarias, előzékeny, NORMÁLIS lenni az akkor geek meg kocka?
Peter-t én sem tartom lúzernek, (mert mindig is jó csajai voltak-úgy látom ezt a szempontot próbáljátok meg körbejárni

) de a pókcsípés után is normális, ugyanaz a figura marad, nem nagyképű, nem "kreténkedik", nem lesz "menő", mint pl. Flash.